Ανανεώνεται από τώρα για 3η σεζόν!
http://www.spoilertv.com/2017/08/stranger-things-renewed-for-3rd-season.html
Είδα τον πρώτο κύκλο διάβασα και όλο το νήμα... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν τέτοιες βαθμολογίες και τέτοια σχόλια. Οκ φαντάζομαι έχει να κάνει με τα γούστα. Ίσως κάποιοι ξετρελαίνονται με τα 80' (προσωπικά μιας και τα έζησα έστω λίγο δεν νοσταλγώ πολλά), ίσως την βλέπουν αρκετοι έφηβοι μιας και οι κυρίως πρωταγωνιστες είναι πιτσιρίκια. Δεν ξέρω τι να πω...
Στα της ταινίας οκ για να μην φανώ αχάριστος σαν ηθοποιία χαρακτήρων άψογη! Παίζανε όλοι τους εξαιρετικά. Μουσική πολύ καλή όπως και εικόνα. Η ιστορία όμως για μένα τίποτα το ιδιαίτερο. Είπαμε ίσως είναι και το είδος που προτιμάει ο καθένας, αλλα προσωπικά μόλις βγήκε το τερατάκι είπα, τι μ@@@ιες κάθομαι και βλέπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η ιστορία όμως για μένα τίποτα το ιδιαίτερο. Είπαμε ίσως είναι και το είδος που προτιμάει ο καθένας, αλλα προσωπικά μόλις βγήκε το τερατάκι είπα, τι μ@@@ιες κάθομαι και βλέπω.
Ακόμα κι αν μου αρέσει μια σειρά και θα μπορούσα να δω 10 επεισόδια σε 3-4 μέρες, προτιμώ να ξέρω οτι θα περάσω μαζί της 1 ή 2 μήνες. Αλλωστε υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες σειρές να συμπληρώνει η μία τον κενό χρόνο της άλλης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.