Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Re: Stranger Things (2016, Netflix)

5555_2.jpg

Netflix | Imdb | Wikipedia | Facebook | Twitter | Youtube

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Comic-Con: Stranger Things Season 2 Trailer is Here!
http://www.comingsoon.net/tv/traile...nger-things-season-2-trailer-is-here#/slide/1

Καλό!! :cool:

Last edited:

Είδα τον πρώτο κύκλο διάβασα και όλο το νήμα... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν τέτοιες βαθμολογίες και τέτοια σχόλια. Οκ φαντάζομαι έχει να κάνει με τα γούστα. Ίσως κάποιοι ξετρελαίνονται με τα 80' (προσωπικά μιας και τα έζησα έστω λίγο δεν νοσταλγώ πολλά), ίσως την βλέπουν αρκετοι έφηβοι μιας και οι κυρίως πρωταγωνιστες είναι πιτσιρίκια. Δεν ξέρω τι να πω...
Στα της ταινίας οκ για να μην φανώ αχάριστος σαν ηθοποιία χαρακτήρων άψογη! Παίζανε όλοι τους εξαιρετικά. Μουσική πολύ καλή όπως και εικόνα. Η ιστορία όμως για μένα τίποτα το ιδιαίτερο. Είπαμε ίσως είναι και το είδος που προτιμάει ο καθένας, αλλα προσωπικά μόλις βγήκε το τερατάκι είπα, τι μ@@@ιες κάθομαι και βλέπω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εάν δεις αναλυτικά την βαθμολογία στο Imdb, θα διαπιστώσεις ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα πράγματα..
και μάλιστα ανεξαρτήτως ηλικίας.. και μιλάμε για αρκετά μεγάλο δείγμα!

http://www.imdb.com/title/tt4574334/ratings?ref_=tt_ov_rt

Η σειρά είναι φαντασίας, και γενικά πρέπει να την δεις με την οπτική της εποχής εκείνης..
των comic που υπήρχαν τότε.. και των παιχνιδιών εκείνης της εποχής..

Εντάξει μπορώ να δεχτώ ίσως ότι η μυθολογία της σειράς να μην ήταν τέλεια σε όλα τα σημεία,
αλλά γενικά ήταν εξαιρετική σε πολλά άλλα!

Απάντηση: Re: Stranger Things (2016, Netflix)

Είδα τον πρώτο κύκλο διάβασα και όλο το νήμα... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν τέτοιες βαθμολογίες και τέτοια σχόλια. Οκ φαντάζομαι έχει να κάνει με τα γούστα. Ίσως κάποιοι ξετρελαίνονται με τα 80' (προσωπικά μιας και τα έζησα έστω λίγο δεν νοσταλγώ πολλά), ίσως την βλέπουν αρκετοι έφηβοι μιας και οι κυρίως πρωταγωνιστες είναι πιτσιρίκια. Δεν ξέρω τι να πω...
Στα της ταινίας οκ για να μην φανώ αχάριστος σαν ηθοποιία χαρακτήρων άψογη! Παίζανε όλοι τους εξαιρετικά. Μουσική πολύ καλή όπως και εικόνα. Η ιστορία όμως για μένα τίποτα το ιδιαίτερο. Είπαμε ίσως είναι και το είδος που προτιμάει ο καθένας, αλλα προσωπικά μόλις βγήκε το τερατάκι είπα, τι μ@@@ιες κάθομαι και βλέπω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Την ίδια άποψη εχω κι εγω με σενα.
Στο ιδιο μήκος κύματος είναι και οι γνωστοι-φίλοι μου.
Λιγο η νοσταλγια των 80s, λιγο goonies, λίγο η ξεραηλα από ταινιες λόγω καλοκαιριού και έδεσε το μειγμα.
Απλά πιστευω ότι έριξαν ζαριά και κέρδισαν.
Την σειρα την ειδα απλά ευχάριστα. Φαντασου ότι εγω αντιπαθουσα και 2 από τα πιτσιρικια ενώ πολύ τα γούσταραν τρελά.
Αδιαφορο μου είναι αν βγαλουν 2η σεζον.
Αν κινηθεί στα ιδια επίπεδα (κατι που δεν βλεπω τον λογο να μην γινει), νομιζω δεν θα παει καλα.

Η ιστορία όμως για μένα τίποτα το ιδιαίτερο. Είπαμε ίσως είναι και το είδος που προτιμάει ο καθένας, αλλα προσωπικά μόλις βγήκε το τερατάκι είπα, τι μ@@@ιες κάθομαι και βλέπω.

Αν αντέδρασες έτσι όταν βγήκε το τερατάκι, κακώς ξεκίνησες καν να τη βλέπεις τη σειρά.. Προφανώς έχεις άλλα γούστα.

Εεε ναι τέτοια επιτυχία δεν τελειώνει μέσα σε μία σεζόν!

Η σειρά είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο από άλλες, και για αυτό θα συνεχίσει καλά!

27 Οκτωβρίου.. Παρασκευή..

οπότε μπορείτε να το ξεπετάξετε το Σ/Κ.. :p

Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Πιστεύω οτι το "όλα μαζεμένα" είναι καλό για εμάς τους θεατές, τα συνδρομητικά κανάλια και κακό για τους συντελεστές μιας σειράς και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.
Το όλα μαζεμένα δεν βοηθάει να γίνει "hype" η σειρά. Ντόρος και συνεχής συζήτηση δουλεύουν υπέρ της - αν είναι πραγματικά καλή σειρά. Δείτε τι γίνεται με το game of thrones - το οποίο παρεμπιπτόντως την πάτησε την φορά που τα έβγαλε όλα μαζεμένα (ή σε 2 δόσεις ήταν - δεν θυμάμαι). Το House of cards συζητιέται κάθε χρόνο για μιά εβδομάδα και μετά ξεχνιέται.
Ακόμα κι αν μου αρέσει μια σειρά και θα μπορούσα να δω 10 επεισόδια σε 3-4 μέρες, προτιμώ να ξέρω οτι θα περάσω μαζί της 1 ή 2 μήνες. Αλλωστε υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες σειρές να συμπληρώνει η μία τον κενό χρόνο της άλλης.

Re: Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Ακόμα κι αν μου αρέσει μια σειρά και θα μπορούσα να δω 10 επεισόδια σε 3-4 μέρες, προτιμώ να ξέρω οτι θα περάσω μαζί της 1 ή 2 μήνες. Αλλωστε υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες σειρές να συμπληρώνει η μία τον κενό χρόνο της άλλης.

Εγώ πάλι, ακριβώς το αντίθετο! :ernaehrung004:

Το βρίσκω πολύ κουραστικό, δηλαδή να τα βλέπω ένα-ένα και να περιμένω από εβδομάδα σε εβδομάδα, ώστε να δω το επόμενο επεισόδιο (σαν πρεζάκι που περιμένει να πάρει την επόμενη δόση του). Αυτά τα έκανα πριν από καμιά δεκαριά χρόνια (τις εποχές του lost και του prison break).

Πλέον μόνο ολοκληρωμένες σεζόν βλέπω. Εξάλλου, όπως έγραψες και εσύ, υπάρχουν τόσες πολλές σειρές, που πάντα υπάρχει κάτι αξιόλογο να δεις... :2thumb22sup:

Αυτό πιάνει στις πιο πολλές σειρές, αλλά σε δημοφιλέστατες σειρές όπως π.χ. το GoT απλά δεν παίζει.. θα φας σπόιλερ που θα πάει σύννεφο αν περιμένεις να μαζευτούν όλα τα επεισόδια.. και μετά πάει η εμπειρία.

Για αυτό και όταν ακούω κάποιους να μιλάνε για την (εκάστοτε) σειρά, τους λέω να σταματήσουν ή σηκώνομαι και φεύγω... :vroam: