Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Μου έμειναν αλλά δύο επεισόδια .
Τα δύο πρώτα τα είδα με αρνητικό μάτι λόγο σκηνοθεσίας αλλά και πολλών αντιγράφων.
Βασικά μου την έσπασαν οι ηχητικές σφήνες σε κάθε αλλαγή πλάνου
Η σειρά δεν έχει τίποτα καινούργιο αλλά σε κρατά αυτή η νοσταλγική ατμόσφαιρα που συνδυάζει ότι καλό γνωρίζουμε και αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Λίγο ΕΤ, λίγο Goonies αλλά και fringe ( στην σκηνή με την αρπαγή στην πισίνα μου ξέφυγε ένα οοοπαα) και το γλυκό δένει.
Δεν μου συμβαίνει συχνά να θέλω να δω δύο συνεχόμενα επεισόδια την φορά.

Re: Stranger Things (2016, Netflix)

Στη ζωή υπάρχει και το άσπρο και το μαύρο και πολλοί διαλέγουν το μαύρο μόνο επειδή είναι μαύρο.
Ακμή δεν έχω δει τη σειρά αλλά με αυτά που διαβάζω ο πηγής έχει μπει πολύ ψηλά. Ελπίζω να μην την πάθω από τις αυξημένες προσδοκίες.

Είναι μια σειρά που κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα την έλεγε κάτω από "καλή" (για να μην πω κάτω από "πολύ καλή").

Ενταξει υπερβολικος γινεσαι τωρα.
Η σειρα βλέπεται, αλλα δεν πεθαινω κιολας.
Η γυναικα μου ειδε λιγο και την παρατησε πριν τελειωσει το επεισοδιο.
Εγω την βλεπω γιατι μ αρεσει το κλιμα της εποχης, αλλα απο την αλλη μου ειναι αγχωνευτα τα πιτσιρικια.
Μονο το κοριτσακι ειναι συμπαθητικο και ο μικρος που χαθηκε.
Ο πρωταγωνιστης και η αδερφη του, δεν βλεπονται.

Μάλλον κάποιος που το δικό του κόμπλεξ και την μιζέρια τα εξωτερικεύει με τον τρόπο αυτό σε όλες τις σειρές.

Μπορεί και να είναι κάποιος που έχει διαφορετικό γούστο από μένα και σένα...

Μόλις τελείωσα το αφιέρωμα στον Stephen King.
Η σειρά όπως έχω γράψει παραπάνω χωρίς να είναι πρωτότυπη πετυχαίνει τον σκοπό της.
Αποφεύγει τις γκομενοπάθειες και τα φλύαρα επεισόδια που σκοπό έχουν μόνο να γεμίσουν κυκλους και διατηρεί πυκνή πλοκή ως το τέλος.
Η σειρά έχει έντονα κινηματογραφικά στοιχεία ( ως και κάδρο 2:0 ) αν και λόγο θέματος αλλά και ματιάς ( τύπου King ) θα την έβαζα στην κατηγορία αξιοπρεπέστατου B movie.

Το τελείωσα σήμερα, παρότι κάποιες υπερβολές και απλουστευσεις, νομίζω ότι πρόκειται για διαμαντάκι.. Κρίμα που η 1 σεζόν είναι μόνο 8 επεισόδια.

Stranger Things Creator Sees ‛Harry Potter Situation’ For Future Seasons
http://screenrant.com/stranger-things-season-2-harry-potter/

Το βρίσκω και εγώ ενδιαφέρον εάν η σειρά πάει πολλές σεζόν..
και βλέπουμε τους χαρακτήρες να μεγαλώνουν! :cool:

Με τον τρόπο αυτό θα δούμε και την εξέλιξη της εποχής εκείνης..

Η σειρά έχει πολλούς θαυμαστές... http://mixmag.net/read/watch-deadma...hings-theme-in-analog-at-his-home-studio-news

Ο Deadmau5 περνάει ένα ευχάριστο 3ωρο στο στούντιό του παίζοντας με το theme song της σειράς. Δείτε τα τελευταία 5 λεπτά του video για να ακούσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σειρά έχει πολλούς θαυμαστές... http://mixmag.net/read/watch-deadma...hings-theme-in-analog-at-his-home-studio-news

Ο Deadmau5 περνάει ένα ευχάριστο 3ωρο στο στούντιό του παίζοντας με το theme song της σειράς. Δείτε τα τελευταία 5 λεπτά του video για να ακούσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Ωραίο Studio για να παίζεις!!! :cool:

Επειδή μου αρέσουν και μένα τα synths για να μην ξοδευτώ, έχω πάρει ένα ωραίο Μidi keyb και παίζω στον υπολογιστή! ;)
Έχει ενδιαφέροντα software synths!

Βρήκα και άλλους 2 τύπους..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To εχω ξεκινησει και μαλιστα εφτασα στο 4ο επισοδειο.
Δεν ψηφησα απο το πρωτο για να σχηματισω μια γνωμη οπως επισης καταλαβα οτι η υποθεση μπαινει αργα αλλα σταθερα.

Τωρα που ειδα 4 εχω να πω οτι μου θυμιζει Σπιλμπεργκ στην ολη αισθητικη αλλα και στην αφηγηση του.

Οποτε ειναι πολυ καλη και για την αναφορα Σπιλμπεργκ ψηφιζω εξαιρετικη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτη η "διακριτικοτητα" του κακου αυτο το υποχθονιο παντα παρων και οχι επιδειξιακο παιζοντας στο μεσο σταδιο ημιφωτος, σκιας και φωτος, ειναι πολυ μαστορια.

Τιποτα που να εχει σχεση με τις σειρες γκλαμουριες, σαν να χουν βγει απο φωτογραφικα shoots του Cosmopolitan (που το θυμιθηκα κι αυτο) που απεχθανομαι.

Είμαι στο 4ο και ψηφισα ήδη εξαιρετική.
Απίστευτη ατμόσφαιρα και ερμηνείες.
Και η ιστορία πολύ καλή , αν και θα προτιμούσα το
τέρας να μην το έδειχναν από το πρώτο επεισόδιο
.
Εξαιρετικό soundtrack επίσης !

Άνετα ή καλύτερη σειρά του 2016.

Μονορούφι πήγε τελικά :p

Ανετα η σειρά του 2016.
Λογικά η 2η σεζόν θα βγει το 2018 με αυτά που διαβάζω.
Αρκετά καλό και το φινάλε που αφηνει οσες πορτες πρέπει ανοιχτές χωρίς να αφηνει τρελό cliffhanger.

Η σειρά ξεπέρασε και το Daredevil.. :p

Είναι περίεργο που το Netflix δεν ανακοίνωσε ακόμη ότι ανανεώνει την σειρά.. (πράγμα που θα γίνει βέβαια..)
.. αλλά υποψιάζομαι ότι καταστρώνουν μεγάλα σχέδια για την σειρά με πολλές σεζόν!! :cool:

Μάθετε τι απέγιναν δύο χαρακτήρες από το "Stranger Things"
http://gr.ign.com/stranger-things/3...eginan-duo-kharakteres-apo-to-stranger-things

Πως η Eleven έγινε γουλί!!

Ωχ.. εκεί με την μηχανή θυμίζει στρατό το 60' :p

Κόντεψαν να της φάνε και το αυτί!

Λοιπόν... λίγο πιο λεπτομερώς:

Αν και μεγάλωσα στα 80's, βολοδέρνοντας κι εγώ με ποδήλατα στις γειτονιές μαζί με φρούτα σαν τους 4 της παρέας, δε νομίζω ότι αυτό που μου έκανε το μεγάλο κλικ ήταν τόσο η νοσταλγία. Ίσως βοήθησε στο να τη συνεχίσω μετά το πρώτο επεισόδιο (που δε σε προδιάθετε για τίποτα το φοβερό), αλλά όχι, αυτό που με κέρδισε ήταν μια παραγωγή-κομψοτέχνημα.

Στα ατού της σειράς, τα πάντα! Σκηνοθεσία, φωτογραφία, καδράρισμα, ρυθμός (και οικονομία σεναρίου), ερμηνείες, μουσική, αποτύπωση της εποχής, και πάει λέγοντας. Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπω σε σειρά τα flashback να λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά στην οικονομία του σεναρίου.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στο Α και το Ω της παραγωγής, που είναι....

...... η Ελ. Σκέτη αποκάλυψη. Δεν ξέρω πόσο έψαξαν για να το βρουν το κοριτσάκι, αλλά ακόμα δε μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα μπορούσε να μιλάει με τα μάτια, χωρίς να πει λέξη. Μια και δεν ήταν απολύτως ξεκάθαρο το τι απέγινε, ελπίζω να την ξαναδούμε αν υπάρξει επόμενη σεζόν (ακόμα και με τραβηγμένη απ'τα μαλλιά δικαιολογία), αλλιώς η σειρά θα'ναι κουτσή.

Σίγουρα θα έχουμε συνέχεια..
το είπαν και οι παραγωγοί.. εάν δεν δώσουμε συνέχεια θα είμαστε βλάκες.. :p

H Millie Bobby Brown όντως είναι αποκάλυψη στην σειρά.. πιστεύω και εγώ μπορεί να γίνει μεγάλη ηθοποιός..

Είχε παίξει και σε μία άλλη "δύσκολη" σειρά.. το Intruders
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117609-Intruders-(2014)

το οποίο όμως δεν το προχώρησα για να πω περισσότερα για την εμφάνιση της.. και δεν ανανεώθηκε και μετά..

Δείτε ένα βιντεάκι της από εκεί! :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ακόμη ένα!

εξαιρετική μου άρεσαν όλα μας έβαλε στα 80s εύκολα μου άρεσαν ακόμα και οι τίτλοι στην αρχή με τα τύπου νέον γράμματα

ελπίζω η συνέχεια αν υπάρξει να ειναι το ίδιο καλή γιατί τέτοιες σειρές εύκολα τις παίρνει η κάτω βόλτα