Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Re: Stranger Things (2016, Netflix)

Ακούγεται οτι θα διαρκέσει 4-5 σεζόν με το άγχος των σκηνοθετών να γυρίσουν γρήγορα τα επεισόδια προκειμένου να μην προλάβουν τα παιδιά και γίνουν έφηβοι, μιας και τώρα ειναι ήδη 10 ετών.

Sent from my iPad using Tapatalk

εγώ πάντως ξαναρούφηξα την πρώτη σεζόν μέσα σε 2 μέρες για να είμαι φρεσκαρισμένος και να ξεκινήσω την δεύτερη.. :grinning-smiley-043

(ξεκίνησα τα 2 πρώτα άλλα δεν θυμόμουν καταστάσεις και δεν ήθελα να υποθέτω, πάντως τα δυο πρώτα μου φάνηκαν αργά και ανούσια...για να δούμε την συνέχεια..)

Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Η πιτσιρίκα η "Εleven" είναι έτοιμη ηθοποιός. Κι απο τα αγόρια ο πιό μικρός, ο αδελφός του Τζόναθαν. Πως λέμε, "ελληνες ηθοποιοί" ? - ε, καμμιά σχέση. Αυτα τα 2 πιτσιρίκια έχουν πειθώ.
Ο Τζόναθαν, κλασσικός "καληνύχτας" :))) - Στην αρχή νόμισα οτι είναι αδελφός του Ντάρυλ του Walking Dead...

H "Eleven" ετοιμάζεται να παίξει τώρα στην ταινία Godzilla: King of Monsters!

Τα 3 πρώτα (του 2ου κύκλου πάντα) ήταν κάπως αργά / μέτρια, στα 3 επόμενα ανέβηκε και στα 3 τελευταία (ένα εκ των οποίων ήταν ξεκάθαρο filler) προσγειώθηκε προβλέψιμα και ψιλοαδιαφορα.

Το σενάριο ήταν πολύ μέτριο και χωρίς καμία όχι μόνο έκπληξη αλλά και συνέπεια θα έλεγα (όσον αφορά το main story, τουλάχιστον)

Βασικα το έσωζαν (σεναριακά) κάποιοι νέοι χαρακτήρες (μου άρεσε η κοκκινομάλλα).

Η 11 πάντως δεν με ενθουσιάζει (δεν με ενθουσίαζε και στον 1ο κύκλο βασικα) - το παίξιμο της είναι πολύ επίπεδο.

Κατά τα αλλά το ολο στήσιμο (σκηνοθεσία, φωτογραφία και κυρίως, τα 80s) το διατηρεί απολαυστικό

Απλώς φοβάμαι ότι η εξάντληση της κεντρικής ιδέας στον 1ο κύκλο θα οδηγήσει σε αδιάφορη συνέχεια (όπως ήδη συνέβη, εν μέρει, στον 2ο κύκλο)

Θα δούμε σε κανα χρόνο από τώρα, λογικά

στο netflix η σειρα δειχνει οτι ειναι dolby vision αλλα σε εμενα δεν γυριζει η τηλεοραση σε αυτο το Mode.
για τσεκαρετε το λιγο να μου πειτε..

Καλό και το 2ο..
Ωραία το έχουν στήσει με τα Flashback της Eleven!

Απαραίτητη ήταν και η προσθήκη της νεαράς στην παρέα! ;)

στο netflix η σειρα δειχνει οτι ειναι dolby vision αλλα σε εμενα δεν γυριζει η τηλεοραση σε αυτο το Mode.
για τσεκαρετε το λιγο να μου πειτε..

Σε Xbox one s σε lg oled ούτε κι εμένα έδειξε κατι

Έσπασε τα ρεκόρ του twitter το Stranger Things μέσα στο Σαββατοκύριακο
http://roxx.gr/2017/10/30/espase-ta-rekor-tou-twitter-stranger-things-mesa-sto-savvatokyriako/

Τι λένε οι δημιουργοί του Stranger Things για τον πιο σημαντικό θάνατο της 2ης σεζόν ** Spoilers **
http://roxx.gr/2017/10/30/ti-lene-o...-gia-ton-pio-simantiko-thanato-tis-2is-sezon/

Οι δημιουργοί του Stranger Things υπερασπίζονται το αμφιλεγόμενο 7ο επεισόδιο ** Spoilers **
http://roxx.gr/2017/10/31/oi-dimiou...ngs-yperaspizontai-amfilegomeno-7o-epeisodio/

Σούπερ και η 2η σεζόν! Πάντα τέτοια!
(Βέβαια αν το ακούσουν οι ήρωες της σειράς, θα με σιχτηρίσουν! :laugh: )

Σκέφτηκα ένα αίνιγμα:

Τι είναι αυτό που στα μωρουδιακά δεν έχει πόδια, στα παιδικά έχει δύο, στα εφηβικά τέσσερα και στα ενήλικα δύο πόδια και δύο χέρια;

Ο Οιδίποδας δεν θα το έβρισκε, πιστεύω... :p

Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Χαλαρό ξεκίνημα για τη σειρά , το τέλος είχε όλο το ενδιαφέρον .
Ετοιμάζομαι να δω το δεύτερο επεισόδιο σε 4Κ ανάλυση .