Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Re: Stranger Things (2016, Netflix)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επικό και το φινάλε!! :2thumb22sup:

Η σειρά είναι μοναδική στο είδος της..
σε άλλες σειρές υπάρχουν πολλές και διάφορες παρόμοιες..

Οπότε ξέρουμε τι θα δούμε περίπου και στην συνέχεια..
να δούμε..

εάν το "τερατάκι" θα πάει σε 2 σεζόν ακόμη..

Άτσα ο Lucas.. έριξε το γκομενάκι! :cool:

Χαχαχα.. τελικά η Max με την El δεν αντάλαξαν ούτε κουβέντα! :laugh:
Πιστεύω βέβαια να την έχουμε στην ομάδα στην συνέχεια..

Εφόσων θα πάμε κάμποσο μπροστά χρονικά,
οι παραγωγοί μπορούν να ξεκινήσουν την 3η σεζόν άνετα σε νέα βάση μεταξύ όλων των χαρακτήρων!

...

Και ένα σολάρισμα με το τραγουδάκι που μου έχει κολλήσει! :cool:

Απάντηση: Re: Stranger Things (2016, Netflix)

...Εφόσων θα πάμε κάμποσο μπροστά χρονικά,
οι παραγωγοί μπορούν να ξεκινήσουν την 3η σεζόν άνετα σε νέα βάση μεταξύ όλων των χαρακτήρων!...

Αν το πάνε περισσότερο απο 1-2 χρόνια μπροστά, θα πρέπει να αντικαταστήσουν τους ηθοποιούς-παιδιά. Αντε την Eleven με ένα βάψιμο κλπ να την μεγαλώσεις 3-4 χρόνια - με τα αγόρια δεν γίνεται.

Θα το πάνε λίγο μπροστά επειδή μεγαλώσανε τα παιδιά..

Εννοείτε ότι η ομάδα δεν αλλάζει, η σειρά βασίζεται πάνω τους..

Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

δεν περίμενα να ήταν τόσο καλή, χρόνια έχει να βγει τόσο δυνατή σειρά επιστημονικής φαντασίας.

ποιος την βαθμολόγησε άχριστη τη σειρά :nurse:

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/finn-wolfhard-stranger-things-model-comment-ali-michaels-instagram-season-2-cast-a8043291.html

δεν θελω να μειωσω το προβλημα που υπαρχει στο hollywood (και γενικοτερα) με τις σεξουαλικες επιθεσεις/εκμεταλλευση, αλλα νομιζω οτι, προσωπικα, στα 14 μου (και στα 24, και 34, 44, 54 κτλπ) δεν θα με χαλουσε ιδιαιτερα να μου την επεφτε 27χρονη μοντελα :)

Έλεος πια.. Είτε τα σύγχρονα 14χρονα έχουν όντως γίνει τρελά φλωράκια είτε η κοινωνία μας την έχει ακούσει εντελώς πια και φρικάρει εντελώς με το οτιδήποτε.

Εννοείται ότι ένα νορμάλ 14χρονο αγόρι θα αντιδρούσε εντελώς διαφορετικά από το συγκεκριμένο. Όλοι μας υπήρξαμε 14ρων, κάτι θυμόμαστε από τότε. :p

Καταφερα και το τελειωσα. Ωραίο ήταν, αλλα σαφώς υποδεέστερο του πρώτου. Δεν είχε τόση αγωνια και ήταν λιγότερο dark. Ίσως να έφταιγε και ότι δεν υπήρχε η αρχική έκπληξη πλέον.

Έλεος πια.. Είτε τα σύγχρονα 14χρονα έχουν όντως γίνει τρελά φλωράκια είτε η κοινωνία μας την έχει ακούσει εντελώς πια και φρικάρει εντελώς με το οτιδήποτε.

Εννοείται ότι ένα νορμάλ 14χρονο αγόρι θα αντιδρούσε εντελώς διαφορετικά από το συγκεκριμένο. Όλοι μας υπήρξαμε 14ρων, κάτι θυμόμαστε από τότε. :p

Ακριβώς. Είπε και ότι ήταν gross, ο φλούφλης

Δεν τον κατηγορω για την απαντηση που εδωσε. Μην ξεχναμε οτι ειναι δημοσιο προσωπο και υπαρχει θυελλα στο hollywood αυτη τη στιγμη γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα. Οποτε χρειαζεται προσοχη και δεν θελει και πολυ για να πει κανεις καμμια πατατα και μετα να τρεχει και να μην φτανει.

Αλλα σιγουρα ειναι φοβερα αστειο το συγκεκριμενο σκηνικο, αν το δει κανεις απο τα ματια ενος πιτσιρικα-αντρα ο οποιος δεν ειναισ το επικεντρο της δημοσιοτητα :)

ΟΚ, λογικό να του υπαγορεύτηκε το τι να πει, αλλά έλεος.. too much.. ας έλεγε τουλάχιστον κάτι πιο χαριτωμένο.. πρέπει να επιστράτευσε όλο του το υποκριτικό ταλέντο για να πει αυτό που είπε χωρίς να βάλει τα γέλια.. :p

H μπορεί να βρίσκει τα κορίτσια γενικώς gross , ιφ γιου κατς μαι ντριφτ ;)

ifuknowwhatimean.jpg

14.. χμ.. γυμνάσιο ήμουν.. και είχα βάλει σκοπό να εντυπωσιάσω την νεαρά Μαθηματικό.. :p

Σε καλό μου βγήκε δε λέω.. τα πήγα τα τρίμηνα.. 18 - 19 - 20 !! :cool: :laugh:

...

Πιστεύω να τον στρώσει η Eleven στην συνέχεια.. :p

14.. χμ.. γυμνάσιο ήμουν.. και είχα βάλει σκοπό να εντυπωσιάσω την νεαρά Μαθηματικό.. :p

Σε καλό μου βγήκε δε λέω.. τα πήγα τα τρίμηνα.. 18 - 19 - 20 !! :cool: :laugh:

Εμείς κόβαμε φλέβες για την Γαλλικού, την κυρια Λεγακη, 😂

Ωχ.. Γαλλικά και εμείς.. αλλά η Γαλλικού ήταν η (χοντρή) κακιά μέγαιρα σε μας!! :mad:

Της κάναμε τον βιο - αβίωτο! :p
Μέχρι και την αστυνομία κόντεψε να φωνάξει! :laugh:

Παιδάκι μου πως είναι δυνατόν να έχεις 20 Μαθηματικά και 5 Γαλλικά ?? :p
Αλλά.. χαλάλι το 5αράκι!! :laugh:

End off-topic .. :cool:

Last edited:

Έχω δει την 1η σεζον και ο συγκεκριμένος μου έκανε μπαμ ότι είναι gay, οπότε νομιζω ότι είναι φυσιολογικο το ότι είπε

Είναι η καινούργια μόδα αυτή. Πλάκα πλάκα, ότι κριτική και να κάνει κανείς με κάποια δήλωσή του, αυτή, με μια ευρύτερη οπτική μπορεί να θεωρηθεί είτε σεξιστική, είτε ρατσιστική, και θα αναφερθεί οπωσδήποτε ο φασισμός...
Τώρα για το Ηollywood, πολύ θα ήθελα να βγούν άντρες ηθοποιοί και να κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση προ 20ετίας, αυτές που μετά απο 30 χρόνια θυμήθηκαν οτι ο Ντάστιν Χόφμαν ή ο Κέβιν Σπέισυ τις/τους παρενόχλησαν σεξουαλικά. Επίσης, απορώ γιατί οι κατηγορούμενοι δεν το αρνούνται κατηγορημτικά - ακόμα κι αν ήταν αλήθεια... μετά απο 30 χρόνια δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα - πιάσ'τ'αυγό και κούρευτο... Πιο πολύ για το "η αρνητική διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση", μου φαίνεται.

Είναι αυτονόητο ότι θα αποδεχθούν οτιδήποτε τους προσάψουν. Μια δίκη με κατηγορούμενο τον κάθε Σπέισι θα γίνει διεθνές τσίρκο στα σοσιαλ μύδια κλπ. Νομίζω είναι καθαρά απόφαση των επικοινωνιολόγων τους απλά να παραδέχονται τα πάντα μήπως και πάνε παρακάτω.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Είναι η καινούργια μόδα αυτή. Πλάκα πλάκα, ότι κριτική και να κάνει κανείς με κάποια δήλωσή του, αυτή, με μια ευρύτερη οπτική μπορεί να θεωρηθεί είτε σεξιστική, είτε ρατσιστική, και θα αναφερθεί οπωσδήποτε ο φασισμός...
Τώρα για το Ηollywood, πολύ θα ήθελα να βγούν άντρες ηθοποιοί και να κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση προ 20ετίας, αυτές που μετά απο 30 χρόνια θυμήθηκαν οτι ο Ντάστιν Χόφμαν ή ο Κέβιν Σπέισυ τις/τους παρενόχλησαν σεξουαλικά. Επίσης, απορώ γιατί οι κατηγορούμενοι δεν το αρνούνται κατηγορημτικά - ακόμα κι αν ήταν αλήθεια... μετά απο 30 χρόνια δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα - πιάσ'τ'αυγό και κούρευτο... Πιο πολύ για το "η αρνητική διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση", μου φαίνεται.
Συγνωμη αλλά ψιλό (έως χοντρό) καφριλα αυτό που λες. Αυτό που εσύ λες μόδα εγώ θα έλεγα απλά ότι με λίγο σπρώξιμο άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.
Μάλλον ίσχυει αυτό που λέει ο maestro, ειδικά από τη στιγμή που δεν μιλάμε για δικαστήριο αλλά για την κοινή γνώμη. Θεωρείται άλλωστε βασικό στοιχείο του crisis management να αποδέχεσαι την ευθύνη και από εκεί και πέρα να κάνεις βήματα για να διορθώσεις την κατάσταση ("κλινική" που μπήκε ο Weinstein).
O Spacey επέλεξε έναν αχταρμα deflection, αποπροσανατολισμού και έθιξε και τους LGBT και για αυτό τον σταυρώνουν. Άσε που εκεί έχουμε και θύμα ανήλικο που ζοριζει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα.
Η Netflix πάντως το χειρίστηκε άψογα. Suspension και σύντομα απόλυση (ήταν όρος του συμβολαίου του ότι δεν μπορεί να απολυθεί κατευθείαν) και το ύψιστο "middle finger" θα είναι αν γίνει αυτό που ψιθυρίζεται, δηλαδή να συνεχίσει το house of cards , έστω και για μια μόνο σαιζόν ακόμη με τον Underwood εκτός.