Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Re: Stranger Things (2016, Netflix)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Και ένα σολάρισμα με το τραγουδάκι που μου έχει κολλήσει! :cool:

Σούπερ η προσέγγιση του μεταλλά! :music-smiley-005:

Βρήκα κάτι τις ημιντοκυμαντεροειδές
https://www.youtube.com/watch?v=_a1lp_ygGB4

κι αν θέλετε να ακούσετε την φουλ βέρσιον (extended) του Theme song (4:30) κατεβαίνει από εδώ σε ανάλυση 320ΚΒP (mp3)

http://www.instamp3.live/download/stranger-things-theme.html

Ενδιαφέρουσα! :a0210:

Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Μετά απο αυτό του Galactica, είναι το μόνο intro που δεν προσπερνάω με fast forward όταν αρχίζει ένα επεισόδιο.

Φοβερή μουσική έχει η σειρά!Δεν νομίζετε;

Χμμ, εικόνες από το μέλλον στο 6ο επεισόδιο, όπου ο γιατρός δείχνει εξετάσεις λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1993! Η σειρά αν δεν απατώμαι διαδραματίζεται τη δεκαετία του '80. Σε λίγο θα βγάλουν και τα κινητά τα πιτσιρίκια!

Re: Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Χμμ, εικόνες από το μέλλον στο 6ο επεισόδιο, όπου ο γιατρός δείχνει εξετάσεις λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1993! Η σειρά αν δεν απατώμαι διαδραματίζεται τη δεκαετία του '80. Σε λίγο θα βγάλουν και τα κινητά τα πιτσιρίκια!

Ναι, η μαγνητική ήταν το θέμα, ότι είχαν υπόγεια εργαστήρια και άνοιξαν πόρτα στο "upside down" πέρασε στο ντούκου..
Προφανώς και είχαν τεχνολογία που βγήκε πολύ αργότερα στον κόσμο, δεν είναι περίεργο.

E ναι, αλλά αυτό ήταν η βάση της ιστορίας, το αναγκαίο "κακό"! Τέλος πάντων, μάλλον θα είμαι από τους λίγους που δεν ενθουσιάστηκαν τόσο με το 2ο όσο με τον 1ο κύκλο. Κυρίως δε μου άρεσε η παράλληλη πορεία της 11 με τα υπόλοιπα παιδιά, θα ήθελα η συνάντηση να είχε γίνει πολύ νωρίτερα. Βέβαια σε τελική εκτίμηση, πάλι εξαιρετική θα ψήφιζα.

Re: Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

E ναι, αλλά αυτό ήταν η βάση της ιστορίας, το αναγκαίο "κακό"! Τέλος πάντων, μάλλον θα είμαι από τους λίγους που δεν ενθουσιάστηκαν τόσο με το 2ο όσο με τον 1ο κύκλο. Κυρίως δε μου άρεσε η παράλληλη πορεία της 11 με τα υπόλοιπα παιδιά, θα ήθελα η συνάντηση να είχε γίνει πολύ νωρίτερα. Βέβαια σε τελική εκτίμηση, πάλι εξαιρετική θα ψήφιζα.

δεν είσαι ο μόνος ούτε εμένα μου την εντύπωση και έκπληξη που μου έκανε η πρώτη σεζόν ,και μαλλον πλέον το θέμα πλατειάζει

Έφυγε μονοκοπανιά και η 2η σεζον :music-smiley-005:

Εξίσου καλη με την πρώτη και ευτυχώς που ειχε και κάπως διαφορετική προσέγγιση σε σεναριακο επίπεδο συγκριτικά.
(στην 2η σεζον πρακτικά δεν είδαμε καθόλου στο down under το mirrored κομμάτι του κανονικού κόσμου).
Ολα τα πιτσιρίκια κορυφαία, και οι δυο νεες προσθηκες επισης απόλυτα ταιριαστές. Η "απώλεια" της σεζόν έκανε μπαμ απο το πρώτο επεισόδιο :p
Βγήκε και λιγο παραέξω και η eleven και είδαμε οτι
υπάρχουν και αλλα παιδιά απο το πείραμα που μπορεί ίσως να βοηθήσουν στην τελευταία σεζόν.
.

Πάντως η 2η σεζόν δεν βοήθησε καθόλου στο να καταλάβουμε τι παιζει ακριβώς με το upside down κομμάτι. Αν είναι θεμα portal, αν ο ιος εφταιγε και για τα δρώμενα της πρωτης σεζόν κ.ο.κ.

Δεν πειράζει ομως, εχουμε αλλες δύο που ελπίζουμε να εχουν το ιδιο κορυφαίο soundtrack!

Εννοείται εξαιρετική.

ΥΓ. Ευκολα η κορυφαία ατάκα της σεζόν η παρακάτω :p

20171119_010252.jpg

ΥΓ. Τι θα γίνει πια με το καθώς πρέπει
***τανακι
της σειράς? Θα τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα και δεν θα τρέχει κάστανο? Εννοείται οτι τα σωστά παιδιά έχουν ρόπαλα με πρόκες :music-smiley-005:

Αντί να παίζεις Battlefront 2 το ΣΚ....Τσκ Τσκ.....😋

Και έλεγα.. που είναι αυτός ο vadergr και εξαφανίστηκε! :p

Πάντως καταλάβα καλύτερα ότι η Eleven έφταιγε που άνοιξε η πύλη 1η φορά..

Ναι η σεζόν ήταν πιο ώριμη γενικά.. (μην ψάχνετε λεπτομέρειες..)
οι παραγωγοί ξέρανε τι να κάνουν!

Έχουμε ακόμη 2 σεζόν! (τουλάχιστον..)

Πλάτειασε, οπως ειπαν καποιοι φιλοι, και το τραβηξαν αρκετα απο τα μαλλιά.
Βλεποτανε, κυριως λογω κεκτημενης ταχυτητας σε σχεση με τον πρωτο κυκλο,
αλλα ετσι οπως το πανε, ο τριτος και ο τεταρτος κυκλος θα καταντησουν supernatural.

Σωστό κι αυτό!

24796424_1674903689239206_4267453871660411209_n.jpg

:laugh:

Ολοκλήρωσα και τη δεύτερη σεζόν. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από την πρώτη που με είχε χαλάσει με την παιδικότητα που είχε. Στη δεύτερη ήταν κάπως πιο σοβαρά τα πράγματα, ίσως είχε και περισσότερη ένταση. Θα έβαζα 5/10 στην πρώτη και 8/10 στη δεύτερη
Το θέμα είναι τώρα πως θα κυλίσει η συνέχεια θα ήθελα να αλλάξει εντελώς η ροη και όχι να έχουμε τον ίδιο επαναλαμβανόμενο ‛’κακό’’

Sent from my iPhone using Tapatalk