Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Re: Stranger Things (2016, Netflix)

Ωραιο forum έχετε, απορώ πως δε το χα βρει τοσα χρονια που βλεπω σειρες και ταινιες :)

Ας κανω το 1ο μου ποστ, στην αγαπημενη μου σειρα, την κορυφαια απ τις κορυφαιες, το Stranger Things :rolleyes:

Οι Duffers εχουν φτιαξει ενα αριστουργημα. Το 80s κλίμα, οι επιρροες απο ET, Goonies, Firecracker κλπ + Stephen King, η υποθεση , οι ερμηνειες, η σκηνοθεσια...

Νομιζω οτι τελικα με εχουν κανει να την αγαπησω τοσο πολύ οι ερμηνειες των μικρων ηθοποιων. Η Millie Bobby Brown (Eleven) ειναι καταπληκτικη - κατι σας ειπα τωρα - στο να μιλάει με το πρόσωπό της, ο Gaten Matarazzo ( ο συνονοματος μου Dustin) είναι ο πιο αστείος και αξιαγάπητος χαρακτήρας που θυμάμαι, ο Noah Schnapp (Will) κάνει ερμηνεία top ηθοποιού στη 2η σεζόν, ο Finn Wolfhard (Mike) είναι η αδυναμία μου, έχει αγκαλιάσει τον χαρακτήρα του emotional rollercoaster και καταλαβαίνεις τι νιώθει σε κάθε στιγμή. Τη χημεία που έχουν Mike/Eleven και Mike/Will και τα συναισθήματα που βγάζουν σε κάποιες σκηνές τους θα τα ζήλευαν και καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Welcome to the club.. Dustin!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε! ;)

Αναμένω να δω τι σου αρέσει να βλέπεις! :D

Εγκαταλείψαμε την σειρά στα μισά του 2ου season. το Νοέμβριο. Οικογενειακώς. Ένας ένας το παράταγε, έμεινα μόνος, το παράτησα και εγώ.

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο επομένως Δεκέμβριο 2018 με Φεβρουάριο 2019 αναμένεται ο 3ος κύκλος :(

Και περιμένοντας τις εξελίξεις στις νέες σεζόν

(troiler)
26230994_1716658965063678_1313565160143540971_n.jpg

:p

Τεστάκι: Πόσο καλά θυμόμαστε τη 2η σεζόν.

Σαν να εβλεπα τα goonies σε νεες περιπετειες... Αυτο που που εκανε επιτυχια τη σειρα ηταν η δεκαετια του 80, η μουσικη επενδυση καθως και οι ηθοποιοι. Απο υποθεση ηταν λες και εβλεπα b-movie δεκαετιας ´70.

Κορυφαίο σήμερα Ολοκλήρωσα και την δεύτερη season ποιος περιμένει έναν ακόμα χρόνο ?😭🤧
.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χαχαχα!! :Banane0:

Το είχα ξεκινήσει πριν αρκετό καιρό και το παράτησα στα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν.
Το ξεκίνησα πάλι τώρα επίσημα (netflix) και μου αρέσει. Έχει αναφορές σε ταινίες που φέρνουν γλυκές αναμνήσεις (ET, goonies κλπ) και η συνέχεια προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα. Στο poll θα συμπληρώσω αφού δω αρκετά επεισόδια ακόμα.

Ναι.. στην μεγάλη επιτυχία της σειράς παίζουν ρόλο και αυτές οι αναφορές!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χεχε.. :cool: