Streamer χωρίς dac???

πολύ ωραίο το eversolo αλλά πανάκριβο...
είναι αλήθεια αυτό! Εγώ έχω πάρει το WiiM Ultra και το συνδέω με USB καλώδιο με το DAC μου (οπότε ουσιαστικά είναι σαν ένα σκέτο streamer αφού παρακάμπτεται το δικό του dac). Επίσης είναι σταθερότατο και συμβατό με τα πάντα (είχα και εγώ παλιότερα το zen stream και είχα απηυδήσει! το πούλησα μέσα σε δύο μήνες)

Last edited:
  • Like
Reactions: petronik
είναι αλήθεια αυτό! Εγώ έχω πάρει το WiiM Ultra και το συνδέω με USB καλώδιο με το DAC μου (οπότε ουσιαστικά είναι σαν ένα σκέτο streamer αφού παρακάμπτεται το δικό του dac). Επίσης είναι σταθερότατο και συμβατό με τα πάντα (είχα και εγώ παλιότερα το zen stream και είχα απηυδήσει! το πούλησα μέσα σε δύο μήνες)
Αν πάρεις και ενα hub με τροφοδοτικό ,τα συνδέεις όλα σ αυτό δηλ ultra και σκληρούς και στέλνεις την έξοδο του hub. στο dac

• Like
Reactions: Music matters...
Έχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά ήχου το zen stream με το wiim?