STREAMER DAC cOMBO εως 1000 1200 ΕΥΡΩ

Το έχω το ifi neo idsd έχει τόσο μεγάλη διαφορά το stream .!
δες το ειναι οντως νεο. Αν κοιταζα τωρα θα επρεπε να με απογοητευσει σε ακροαση για ν αδω κατι αλλο. Ειναι λιγο ακριβο αλλα θεωρω οτι τα αξιζει. Μονο το optical που εχει θες 300-500€ για να το κανεις. πολυ καλο streamer και αντιστοιχο dac με ηχο που σου κανει τι αλλο?

• Like
Reactions: Milosss1989
δες το ειναι οντως νεο. Αν κοιταζα τωρα θα επρεπε να με απογοητευσει σε ακροαση για ν αδω κατι αλλο. Ειναι λιγο ακριβο αλλα θεωρω οτι τα αξιζει. Μονο το optical που εχει θες 300-500€ για να το κανεις. πολυ καλο streamer και αντιστοιχο dac με ηχο που σου κανει τι αλλο?
Ti εννοιες μονο το optical που εχει θες 300 ευρω?

Το iFi είναι προσανατολισμένο για Desktop χρήση περισσότερο. Όχι πως δεν είναι καλό, αν μιλήσουμε καθαρά ηχητικά, αλλά εγώ θα προτιμούσα κάτι που έχει σχεδιαστεί εξ' αρχής για πιο σαλονάτη χρήση. Να έχει ένα dedicated Remote Control ας πούμε... .

• Like
Εγώ θα έπαιρνα το zen stream με ένα τροφοδοτικό Χ power και δεν θα ξανά κοίταγα ποτέ για streamer και όλο το υπόλοιπο ποσό θα το διέθετα σε ένα dedicated dac που στο μέλλον θα μπορώ να αντικαταστήσω.

Το αρνητικό του zen stream είναι ότι δεν έχει οθόνη...αλλά με το neo stream παντρεύεσαι και το dac....και μέχρι τα 1200 ευρώ νομίζω κάποιος μπορεί να πάρει καλύτερα dac's ή να το πω καλύτερα...με λιγότερα χρήματα το zen dac signature είναι 90% του neo stream τουλάχιστον όπως το άκουσα εγώ.

Ψάχνω και εγώ για dac αυτόν τον καιρό και οι επιλογές είναι τόσο πολλές και τα dac's που είναι μόνο dac και όχι συνδυασμός συσκευών είναι λιγότερα...

Eγω παιδια το εχω ηδη το ΙFI NEO IDSD ( Oχι το ΝΕΟ ΣΤΡΕΑΜ το παλιο) παρα πολυ καλο dac to ειχα παρει γυρω στα 800 ευρω αν δεν κανω λαθος, τωρα ομως και παντα για το ηχοσυστημα δεν εχω headphones δεν με ενδιαφερει αυτο το κομματι.
Ψάχνω για ένα combo και για ευκολια και για να μην γεμιζω κουτακια και λογω ελλειωης χωρου....
Όποτε ψάχνω ένα μηχάνημα να είναι κατα βάση streamer με οθονη αλλα να εχει και αξιολογο dac 2 σε 1.... ...

Στο συνδυασμό αυτόν σε αντίθεση με τα παρά πολλά dac που υπαρχουν ειδικα ως τα 500 ευρω εδω οι προτασεις πιο λιγες και συγκεκιεμενεσ.

Eγω παιδια το εχω ηδη το ΙFI NEO IDSD ( Oχι το ΝΕΟ ΣΤΡΕΑΜ το παλιο) παρα πολυ καλο dac to ειχα παρει γυρω στα 800 ευρω αν δεν κανω λαθος, τωρα ομως και παντα για το ηχοσυστημα δεν εχω headphones δεν με ενδιαφερει αυτο το κομματι.
Ψάχνω για ένα combo και για ευκολια και για να μην γεμιζω κουτακια και λογω ελλειωης χωρου....
Όποτε ψάχνω ένα μηχάνημα να είναι κατα βάση streamer με οθονη αλλα να εχει και αξιολογο dac 2 σε 1.... ...

Στο συνδυασμό αυτόν σε αντίθεση με τα παρά πολλά dac που υπαρχουν ειδικα ως τα 500 ευρω εδω οι προτασεις πιο λιγες και συγκεκιεμενεσ.
Δεν ξέρω με τα χρήματα αυτά θα πάρεις καλύτερη ποιότητα από το dac που έχεις ήδη το οποίο είναι πολύ καλό.

Θα μπορούσες απλά να αγοράσεις ένα καλό streamer με το πολύ 500 ευρώ και να πάρεις την ίδια ποιότητα....δυνατότητα αναβάθμισης και να μην αρχηστεύσεις και το dac σου.

αλλά αν θες σίγουρα all in one εγώ θα κοίταγα το eversolo που έχει προταθεί νομίζω έχω διαβάσει πολλά καλά για αυτά τα μηχανήματα.

ετσι οπως το θετεις το volumio ειναι μια πολυ κλη περιπτωση.

• Like
Ti εννοιες μονο το optical που εχει θες 300 ευρω?
Οτι για να παρεις σωστο μετατροπεα ethernet σε οπτικη ινα σαν ξεχωριστη συσκευη για να μειωσεις τον θορυβο του δικτυου θες απο τοσα και πανω

Το iFi είναι προσανατολισμένο για Desktop χρήση περισσότερο. Όχι πως δεν είναι καλό, αν μιλήσουμε καθαρά ηχητικά, αλλά εγώ θα προτιμούσα κάτι που έχει σχεδιαστεί εξ' αρχής για πιο σαλονάτη χρήση. Να έχει ένα dedicated Remote Control ας πούμε... .
Αυτο δεν ισχυει που το φανταστικες ακου για desktop χαχαχα.

ΤΟ IFI TO αγορασα και το εδωσα του πατερα μου στο δικο του συστημα εδειξε να ειναι ακομα καλυτερο και με την αναβαθμιση στην τροφοδοσια....
εγώ όπως είπα κοιτώ για all in one μια συσκευη που να εχει και app και τηλεχειεισμο μια full size συσκευη.
Eπισης δεν εχω καταλαβει πιο το νοημα να φυγει καλωδιο οπτικη ινα απο την tv outs στο in του οποιοδηποτε dac και επισης το hdmi arc που χρησιμευει σε ενα dac.?

Αυτο δεν ισχυει που το φανταστικες ακου για desktop χαχαχα.
Όλα τα ifi για desktop χρήση είναι είναι κυρίως.

Δεν φαντάστηκα τίποτε. Δεν είναι full size μηχανήματα και τους λείπουν διάφορα για να χαρακτηριστούν έτσι. Remotes, είσοδοι HDMI για τηλεόραση και άλλα.

Μια χαρά ισχύει, σαν αυτά βγάζουν κι άλλοι αλλά είναι κυρίως για desktop χρήση.
Απλώς πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις τι είναι κάθε μηχάνημα και για ποια χρήση προορίζεται κυρίως.
Αυτό το τελευταίο δυσκολεύει πολλούς να το κατανοήσουν.

Για να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα μήλα από τα πορτοκάλια.

iFi is a British owned company whose goal is to bring hi-res sound to a wider music-loving audience. It concentrates on aspirational but affordable, desktop and portable products designed to deliver 'superior sound'.

Όλα τα ifi για desktop χρήση είναι είναι κυρίως.

Δεν φαντάστηκα τίποτε. Δεν είναι full size μηχανήματα και τους λείπουν διάφορα για να χαρακτηριστούν έτσι. Remotes, είσοδοι HDMI για τηλεόραση και άλλα.

Μια χαρά ισχύει, σαν αυτά βγάζουν κι άλλοι αλλά είναι κυρίως για desktop χρήση.
Απλώς πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις τι είναι κάθε μηχάνημα και για ποια χρήση προορίζεται κυρίως.
Αυτό το τελευταίο δυσκολεύει πολλούς να το κατανοήσουν.
Τα μισα μηχανηματα πλεον δεν ειναι full size χωρις να σημαινει κατι αυτο. Το Α6 τι ειναι desktop?

Οταν θελεις να βαλεις link για να στηριξεις τον ισχυρισμο σου βαχε το σωστο οχι οτι σε συμφερει ,κατι που βρηκες στο roon πχ.

Οπως λεει και στην σελιδα της η ifi εχει απ ολα

και καλυτερα αστο εδω....

Τα μισα μηχανηματα πλεον δεν ειναι full size χωρις να σημαινει κατι αυτο. Το Α6 τι ειναι desktop?

Αυτό δεν είναι ifi. Μπερδεύτηκες;

Γενικά για να ξέρεις, τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για χρήση desktop και φαίνεται αυτό από το πώς είναι σχεδιασμένα να τα δουλεύεις από απόσταση μικρή, τέτοια όσο το μήκος του χεριού σου.

Δεν είναι κριτήριο μόνο το size. Είναι και άλλα πράγματα. Κάθε μηχάνημα σου δείχνει μόνο του για ποια χρήση είναι. Το φωνάζει. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις και να τα διαβάζεις με μια ματιά.

Αυτό δεν είναι ifi. Μπερδεύτηκες;

Γενικά για να ξέρεις, τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για χρήση desktop και φαίνεται αυτό από το πώς είναι σχεδιασμένα να τα δουλεύεις από απόσταση μικρή, τέτοια όσο το μήκος του χεριού σου.

Δεν είναι κριτήριο μόνο το size. Είναι και άλλα πράγματα. Κάθε μηχάνημα σου δείχνει μόνο του για ποια χρήση είναι. Το φωνάζει. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις και να τα διαβάζεις με μια ματιά.

Μαλλον πρεπει να το συλλαβισω ,το eversolo A6 που δεν ειναι full size και αυτο οπως τα περισσοτερα streamer dac ειναι desktop και αυτο?

• Like

και καλυτερα αστο εδω....

Όταν λες απ' όλα, έχει και με τζατζίκι διπιτο;😁

Γράφει ότι έχει και για TV. Έχει και με HDMI arc;

Κάθε εταιρία θα ήθελε να είναι τα πάντα. Το σωστό link είναι του τρίτου παρατηρητή, ως γνωστόν.

Για σαλόνι διαλέγεις άλλα προϊόντα πρωτίστως και με γνώμονα για τι έχουν σχεδιαστεί.

Μαλλον πρεπει να το συλλαβισω ,το eversolo A6 που δεν ειναι full size και αυτο οπως τα περισσοτερα streamer dac ειναι desktop και αυτο?
Δεν ξέρω τι θέλεις να συλλαβισεις και τι όχι, ξεκινά από το διαβάζεις σωστά για τι είναι το κάθε προϊόν προσανατολισμένο κυρίως.

Ξαναγράφω. Είναι συνδυασμός πραγμάτων αυτό. Βλέπεις γύρω από αυτό άλλα προϊόντα και καταλαβαίνεις τι και πώς. Εύκολα.

Δεν ξέρω τι θέλεις να συλλαβισεις και τι όχι, ξεκινά από το διαβάζεις σωστά για τι είναι το κάθε προϊόν προσανατολισμένο κυρίως.

Ξαναγράφω. Είναι συνδυασμός πραγμάτων αυτό. Βλέπεις γύρω από αυτό άλλα προϊόντα και καταλαβαίνεις τι και πώς. Εύκολα.
Αστο .... δεν εχω κεφι...ειπα να βοηθησω ενα ανθρωπο που ψαχνεται εσυ λεγε οτι θες