Άρα δεν κάνει τίποτε από αυτά που ρώτησα.
Ούτε καν Airplay 2.
Ευχαριστώ.
Μα δεν προσπαθούμε να σε πεισουμε να παρεις squeezebox.Άρα δεν κάνει τίποτε από αυτά που ρώτησα.
Ούτε καν Airplay 2.
Ευχαριστώ.
Επιτέλους κάποιος που με καταλαβαίνει
Όντως, αλλά τίποτα από αυτά που ρώτησες δεν ενδιαφέρουν τον OP, οπότε είναι όλα off topic.
Επίσης, ειδικά το AirPlay 2 που αναφέρεις, απ' ότι διαβάζω είναι εντελώς ακατάλληλο για σοβαρή χρήση με μουσική. Στις περισσότερες περιπτώσεις παίζει με lossy codec στα 256kbps και δεν πάει πάνω από 44.1/16. Μόνο για πρόχειρες εφαρμογές κάνει.
Γιατί να ασχοληθεί κανείς μαζί του, τη στιγμή που υπάρχει το UPnP που παίζει "παπάδες";
Μα δεν προσπαθούμε να σε πεισουμε να παρεις squeezebox.
Εχμ... τα παιδάκια του squeezebox, όπως για παράδειγμα το gentoo player, σε hardware των 300-400€ παίζει να βιάζει όποιο streamer έχεις ακούσει...
Και εύκολα συνηθίζεις το UI του. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις 2-3 εφαρμογές για να ακούσεις μουσική.
Δεν ξερω αν υποννοεις οτι επιβαρύνει τη χρηση του υπολογιστή. Εχει δικο του μονο για το lms. Αλλα το πιο πιθανό ειναι να παω σε wiim που εχει μεγαλυτερη αποδοχή και οχι πχ αρυλικ, αλλα το μικρο ωστε να μπω στο πνευμα του χωρις να εχω θεμα να το ξεφορτωθώ μετα. Και ειτε θα μπει στο βουβάλι ειτε στο RME. Εκτος αν μπουμε σε λογικη στρημερ minimal κεντρο συστηματος ωστε να αντικαταστησει και προ και dac και ισως phono για το ενα πικαπ. Οποτε εκει παιζουν και λυσεις τυπου Cambridge audio, yamaha κλπ ωστε να εχω και ενίσχυση το καλοκαιρι και να παψει κι η αναζητηση φτηνου class d του αλλου νηματοςΜια χαρά σε καταλαβαίνω, αλλά μην υποτιμάς και την αξία των διάφορων connect.
Για μένα που γουστάρω να ακούω ενώ κάνω κάτι σε κάποιο υπολογιστή είναι μεγάλη υπόθεση που μπορώ και χειρίζομαι αυτά που ακούω από την εφαρμογή του Quobuz, στην οθονάρα μου.
Η βέλτιστη λύση για εσάς είναι η αγορά ενός Wimm pro με κλειστά μάτια, το αγοράζετε, το βάζετε πάνω στο Βουβάλι με ένα καλό coaxial cable η και στο RME, το μαθαίνετε (είναι πανευκολο) και στην τελική αν δεν σας κάνει το βάζετε αγγελία και την άλλη μέρα έχει φύγει..Δεν ξερω αν υποννοεις οτι επιβαρύνει τη χρηση του υπολογιστή. Εχει δικο του μονο για το lms. Αλλα το πιο πιθανό ειναι να παω σε wiim που εχει μεγαλυτερη αποδοχή και οχι πχ αρυλικ, αλλα το μικρο ωστε να μπω στο πνευμα του χωρις να εχω θεμα να το ξεφορτωθώ μετα. Και ειτε θα μπει στο βουβάλι ειτε στο RME. Εκτος αν μπουμε σε λογικη στρημερ minimal κεντρο συστηματος ωστε να αντικαταστησει και προ και dac και ισως phono για το ενα πικαπ. Οποτε εκει παιζουν και λυσεις τυπου Cambridge audio, yamaha κλπ ωστε να εχω και ενίσχυση το καλοκαιρι και να παψει κι η αναζητηση φτηνου class d του αλλου νηματος
Δεν ξερω αν υποννοεις οτι επιβαρύνει τη χρηση του υπολογιστή. Εχει δικο του μονο για το lms. Αλλα το πιο πιθανό ειναι να παω σε wiim που εχει μεγαλυτερη αποδοχή και οχι πχ αρυλικ, αλλα το μικρο ωστε να μπω στο πνευμα του χωρις να εχω θεμα να το ξεφορτωθώ μετα. Και ειτε θα μπει στο βουβάλι ειτε στο RME. Εκτος αν μπουμε σε λογικη στρημερ minimal κεντρο συστηματος ωστε να αντικαταστησει και προ και dac και ισως phono για το ενα πικαπ. Οποτε εκει παιζουν και λυσεις τυπου Cambridge audio, yamaha κλπ ωστε να εχω και ενίσχυση το καλοκαιρι και να παψει κι η αναζητηση φτηνου class d του αλλου νηματος
Εσύ ξέρεις καλύτερα τα θέλω σου..Τροφοδοτικα εχει στο συρταρι σε αχρηστια απο αλλα προτζεκτ και γραμμικα και Salas shunt regulator...ορεξη ναχω....που δεν εχω γιατι προσφατα βαριεμαι πολυ και βαζω στον τοιχο ο,τι εχει η συσκευασια Ελευθεριε
Και να συμπληρώσω
Παρα την οποια εξοικειωση εχω με το squeeze παντα θα ζω με τον εφιαλτη να ξυπνήσω ενα πρωι και να μπω παλι στο lyrion forum να δω τι αλλαγες πρέπει να κανω που σκαρφιστηκαν τα τζιμανια εκει για να του βαλουν νεες δυνατοτητες.

Αυτό ακόμα και ένα arylic το κατουράει σε ευκολία.
Ποιος σου είπε ότι χρειάζεται να ανοίγεις 2-3 εφαρμογές για να ακούσεις μουσική στα σύγχρονα streamers;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.