Για 8.6 γνωρίζω. απλά οι οδηγίες του φίλου dimfil πρέπει να είναι από την έκδοση 0.9.
Σε λιγο θα ποστάρω, screenshots από nabailo image.
Αναγκαστικά θέλει και το path του φακέλου.
Ευχαριστώ.
μια χαρα λειτουργει στον 800αρι μου
Για 8.6 γνωρίζω. απλά οι οδηγίες του φίλου dimfil πρέπει να είναι από την έκδοση 0.9.
Σε λιγο θα ποστάρω, screenshots από nabailo image.
Αναγκαστικά θέλει και το path του φακέλου.
Ευχαριστώ.
μια χαρα λειτουργει στον 800αρι μου
Στον 800 τι ενεργοποίησες?
Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά το Dreambox είναι σε σπίτι φίλου και πηγαινοέρχομαι στις δοκιμές.
Στο nabilo image δεν πήγες στο nabilo Mount Wizard?
Σε κάποια μάσκα ζητά το path για το folder απο το pc με τις ταινείες.
Επιπλέον streaming sto pc έχεις καταφέρει?
Και πάλι ευχαριστώ.
οχι με το mount wizard πας στα plugins στο vlc video player και πατας το πρασινο κουμπι add server και εκει αλαζεις μονο την ip και βαζεις αυτη του pc σου streming στο pc τι ενωεις
Στα enigma1 απλά πατούσαμε την ip του dreambox στον internet explorer και σου άνοιγαν τα κανάλια με τα μπουκέτα. Επειτα παρούσαμε το webxtv και άνοιγε το καναλι μέσω VLC.ναι γινεται νομιζω ειναι οπως και στο enigma1 αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειχα dream με enigma1.Στο web interface του dream διπλα απο το ονομα του καναλιου εχει ενα εικονιδιο tv πατας επανω του και το ανοιγεις με το vlc ή πατας αποθηκευση και το ανοιγεις μετα
Στο nabilo image δεν πήγες στο nabilo Mount Wizard?
Σε κάποια μάσκα ζητά το path για το folder απο το pc με τις ταινείες.
Με το 500αρι δουλευει μια χαρα το vlc.Οταν βαζω τον 800 παιρνω μυνημα no route to host και δεν εμφανιζει την λιστα.Οι ρυθμισεις στον 800 ειναι port 08080 ip pc 192.168.0.130 kai to path e:/dream
καμοια ιδεα κανεις?Στον 800 δεν υπαρχει αρχειακι που να μπορουμε να κανουμε edit με ftp?
Μέρος δεύτερο: κατάφερα να δώ mp4 και ts αρχεία (αλλά όχι DVD).
επιπλέον των παραπάνω, πρέπει να κάνεις και τις ακόλουθες ρυθμίσεις
- Πηγαίνεις tools/preferences/interface/main interface και τσεκάρεις remote control interface.Μετά γράφεις http στην μπάρα κάτω από το skinable interfaces
- Μετά πηγαίνεις στο prefences/stream output and γράφεις http ως το default stream output chain.
- Σώσεις
Μπορεί να έχω και συνέχεια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.