Streaming καναλιών σε τοπικο δίκτυο?

οκ, να ζητήσω λίγο την βοήθεια των φίλων που έχουν μαύρη ζώνη στα DM.

Έβαλα το NewNigma το τελευταίο, χτυπάω την ΙP του στον ΙE και Firefox μου, διαλέγω κανάλι και πατάω την μικρή οθόνη να κάνει Stream εικόνα.

Mου πετάει ένα μύνημα το PC με πιό πρόγραμμα να ανοίξω το .m3u αρχείο που μου στέλνει ο Dm.

Δοκίμασα VLC 0.8.6, και Windows Media Playa αλλά τίποτα..

Any ideas τι κάνω λάθος?

Απάντηση: Re: Streaming καναλιών σε τοπικο δίκτυο?

οκ, να ζητήσω λίγο την βοήθεια των φίλων που έχουν μαύρη ζώνη στα DM.

Έβαλα το NewNigma το τελευταίο, χτυπάω την ΙP του στον ΙE και Firefox μου, διαλέγω κανάλι και πατάω την μικρή οθόνη να κάνει Stream εικόνα.

Mου πετάει ένα μύνημα το PC με πιό πρόγραμμα να ανοίξω το .m3u αρχείο που μου στέλνει ο Dm.

Δοκίμασα VLC 0.8.6, και Windows Media Playa αλλά τίποτα..

Any ideas τι κάνω λάθος?

Δε βλέπω να κάνεις τίποτα λάθος...
Για δοκίμασε και με ένα πιο πρόσφατο vlc...

Ααα... Πιστεύω να μην έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις από web interface plugin!

Γεια χαρά dimfil,
Που είναι αυτές οι Web Interface ρυθμίσες?

Απο το 600αρακι που είχα στο πατρικό μου έπαιζε μια χαρά, εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει..

Απάντηση: Re: Streaming καναλιών σε τοπικο δίκτυο?

Γεια χαρά dimfil,
Που είναι αυτές οι Web Interface ρυθμίσες?

Απο το 600αρακι που είχα στο πατρικό μου έπαιζε μια χαρά, εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει..

Είναι plugin και μπορείς να το βρεις στα... plugins!
Αφού δεν το ξέρεις, καλύτερα. Άρα αποκλείεται να το πείραξες.

Τι να σου πω. Δεν έχω συναντήσει κανένα σχετικό πρόβλημα ποτέ. Πάντα μου έπαιζε ΟΚ το streaming και μάλιστα με το VLC σε όλες τις πρόσφατες εκδόσεις. Τώρα στο σπίτι μου είναι ΟΚ ένα 500 (μαϊμού), ένας 7020 και ο 800.
Το μόνο που μπορεί να πάει το μυαλό μου (αν δεν έχεις πειράξει το σχετικό web interface plugin) είναι αντί για την τοπική διεύθυνση 192.168.χχχ.χχχ να δίνεις το dyndns link αν είσαι εγγεγραμμένος στη σχετική υπηρεσία. Εάν κάνεις κάτι τέτοιο αποκλείεται να δεις streaming γιατί στην ουσία αντί για τοπικό δίκτυο βλέπεις όλο το internet οπότε και περιορίζεσαι από το μέγιστο upload bandwidth της γραμμής σου και το οποίο δεν αρκεί.
Ίσως πάλι κάποιο firewall; Δεν ξέρω...
Sorry, δεν έχω κάποια άλλη ιδέα προς το παρρόν...

θενκς DimFil για την φιλότιμη βοήθεια σου, δεν είναι σε dyndns, σπίτι μέσα το έχω κατευθείαν την IP του χτυπάω.. OK θα το παλέψω!