Streaming

verfot

Established Member
29 September 2011
223
Eχω ενα ερωτημα.
Εχω εναν δεκτη συνδεδεμενο στο δικτυο.Μεσω του λαπτοπ συνδεδεμενου στο ιδιο δικτυο βλεπω τα καναλια μεσω streaming.
Θελω να βλεπω τα ιδια καναλια του δεκτη στην πλασμα που εχω {οχι σμαρτ}σε αλλο χωρο αλλα οχι με συνδεση λαπτοπ-tv
Μηπως καποιος μπορει να μου υποδειξει την συσκευη [προφανως με δικτυο] που πρεπει να μεσολαβει μεταξυ δεκτη και tv?
ευχαριστω

Re: Απάντηση: streaming

Διοτι εναι σε αλλο οροφο και επισης το σπουδαιοτερο διοτι ειναι ηδη ο δεκτης συνδεδεμενος σε αλλη tv
θελω ανεξαρτητα οπως βλεπω απο το λαπτοπ να βλεπω στην μεγαλη οθονη.Πριν το ρωτησεις ο δεκτης εχει επανω του 2 κεραιες
Και το σπουδαιοτερο διοτι θελω να βλεπω ισως αλλο καναλι

Ευχαριστω ΑΛΛΑ με αυτο το app βλεπεις οτι και η πρωτη, εαν βαλεις κατι αλλο στο android τοτε αλλαζεις το καναλι και
στην αρχικη tv.Με αλλα λογια μπορουν να δουν το ιδιο μονον

Raspberry Pi με το Raspbmc λειτουργικό πάνω. Ότι καλύτερο! Το χρησιμοποιώ με έναν Qbox HD δέκτη (με 3 tuners (T-S2-S2) και λειτουργεί θαυμάσια.

Προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει
Ειναι φθηνο στο e bay -30 h 40 .Το προβλημα μου ειναι οτι πρωτη φορα το ακουω και δεν ξερω πως λειτουργει
Θα το ψαξω.Ελπιζω κατι να καταλαβω
ευχαριστω

Είναι ένας κανονικότατος arm v6 υπολογιστής. Το Raspbmc δεν είναι τίποτα άλλο απο την arm έκδοση του Debian linux με εγκατεστημένο το XBMC. Με 40- 60 μπορείς να έχεις τον απόλυτο media player.

Ευχαριστω ΑΛΛΑ με αυτο το app βλεπεις οτι και η πρωτη, εαν βαλεις κατι αλλο στο android τοτε αλλαζεις το καναλι και
στην αρχικη tv.Με αλλα λογια μπορουν να δουν το ιδιο μονον

μπορεί να τρέξει και xbmc,δεν είναι απαραίτητο το vu+ player

ευχαριστω ολους για την βοηθεια
το πραγμα θελει ψαξιμο απο μενα

Είναι ένας κανονικότατος arm v6 υπολογιστής. Το Raspbmc δεν είναι τίποτα άλλο απο την arm έκδοση του Debian linux με εγκατεστημένο το XBMC. Με 40- 60 μπορείς να έχεις τον απόλυτο media player.

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, υπάρχει κάποιο λινκ.