Στροβιλισμός με άσπρες κάλτσες........

Και να φανταστεί κανείς πως κάποτε είχα σκοπό να δημιουργήσω ένα thread/συζήτηση με κύριο θέμα το κατά πόσο αυτό που είναι ευρέως γνωστό ως euro dance είναι η καταστροφή της χορευτικής μουσικής!

Και να φανταστεί κανείς πως κάποτε είχα σκοπό να δημιουργήσω ένα thread/συζήτηση με κύριο θέμα το κατά πόσο αυτό που είναι ευρέως γνωστό ως euro dance είναι η καταστροφή της χορευτικής μουσικής!

Εφυγε κι αυτο ανεπιστρεπτι οπως τοσα αλλα .....

Αρχές δεκαετίας 90 και εγώ μαθητής γυμνασίου, έχω πάει στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στην Ν. Φιλαδέλφεια για πρώτη φορά...

Το κτίριο ολίγον παρακμιακό με σκουπίδια απ´έξω. Εγώ με παρέα 7-8 άτομα, μπάκουρες...

Μπαίνουμε μέσα και βλέπω μια τεράστια στρογγυλή πίστα και απο πάνω μια μεγάλη μπάλα με καθρεφτάκια, που γύρναγε αργά και σταθερά....

Κόσμος έτσι και έτσι, μουσική πολύ χαμηλά, ποτάκι και κουβεντούλα. Οι πρώτιες ματιές έδιναν και έπερναν.

Μετά απο 15-20 λεπτά και μόλις το ρολόι έδειξε 12, τα φώτα πάνω απο την πίστα ανάβουν και αρχίζει ένα show με Laser να γράφει το όνομα της Disco και να μας "χτυπάει" στα μάτια...

Εκείνη την στιγμή αρχίζουν και αναδύονται καπνοί και σιγά σιγά τα κορμιά λικνίζονται απο έναν μεθυστικό ήχο που έβγαινε απο τα κακομούτσουνα ηχεία.

Το κομμάτι το έψαξα για χρόνια μετά, μέχρι που το βρήκα σε Single LP(φυσικά) στο Μοναστηράκι....

Κυρίες και κύριοι οι Art of Noise και το αγαπημένο ακόμα και σήμερα Moments in Love...

http://www.youtube.com/watch?v=ux3u31SAeEM