Στροφή στην ποιότητα

Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Επιπλέον Άνδρες σαν τον κ. Σούρλα και όχι μόνο, δεν γοητεύονται ούτε από φεμινιστικά πυροτεχνήματα και θηλυκούς λεονταρισμούς...

...δυστυχώς για κάποιες από εσάς...!

Ο κύριος Σούρλας είναι ένας παντρεμένος-ολοκληρωμένος άνδρας...

Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν προσωπικά, για να μην παρεξηγηθώ.

Μη γίνεστε κακός και υπερόπτης....ούτε ο φεμινισμός με εκφράζει πόσο μαλλον οι ''λεονταρισμοί''....μόνο η ελευθερία του Λόγου:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Επιπλέον Άνδρες σαν τον κ. Σούρλα και όχι μόνο, δεν γοητεύονται ούτε από φεμινιστικά πυροτεχνήματα και θηλυκούς λεονταρισμούς...

...δυστυχώς για κάποιες από εσάς...!
Αν πω είσαι Θεός ή ότι ποστ σου είναι θεϊκό, ξέρω ότι θα με βρίσεις.
Απλά Respect!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Μη γίνεστε κακός και υπερόπτης....ούτε ο φεμινισμός με εκφράζει πόσο μαλλον οι ''λεονταρισμοί''....μόνο η ελευθερία του Λόγου:grandpa:

Γεια σου ρε Στεφ με τα ωραία σου.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Αν πω είσαι Θεός ή ότι ποστ σου είναι θεϊκό, ξέρω ότι θα με βρίσεις.
Απλά Respect!!!!!!!!!!!!

Όχι, όχι Δημήτρη μου δεν θα σε βρίσω. Το ξέρω ότι είμαι Θεός και το ποστ μου είναι θεικό. Έτσι είμαι εγώ, θ ε ι κ ό ς.

ΥΓ. Νομίζω τώρα δικαιολογώ και τον τίτλο του υπερόπτη. :antlers:

Όχι, όχι Δημήτρη μου δεν θα σε βρίσω. Το ξέρω ότι είμαι Θεός και το ποστ μου είναι θεικό. Έτσι είμαι εγώ, θ ε ι κ ό ς.

Mε κάνετε και γελάω, είστε και κωμικός.....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Σατανικό :grandpa::grandpa::grandpa:

Απάντηση: Re: Στροφή στην ποιότητα

Παντως η αληθεια ειναι οτι συμφωνω με τον Γιωργο Μπαϊρα, θα μπορουσε να εχει πολυ ενδιαφερον η περιπτωση της...

Ο Γιώργης το είδε πως θα μπορούσε να γίνει. Αλλά απ την άλλη, είναι τόσο καμμένη όλη η φάση που δεν μπορεί να διορθωθεί.

Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Κοιτάξτε τώρα τι έχετε κάνει...
Στο ένα ποστ τον αναφέρετε "Άνδρα" και στο άλλο "άνδρα" και μάλιστα παντρεμένο...Τον καταστρέψατε...

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο κακός και λίγο υπερόπτης αλλά πάντως όχι "φαλοκράτης" όπως βιαστήκατε να με κατηγορήσετε όταν έγραψα για τον αριθμό των videoclips σας. Ελάτε, παραδεχτείτε ότι πέσατε έξω σε εκείνη τη "μάχη" που διαγράφτηκε κι εγώ θα γίνω φανατικός αναγνώστης σας...:handkiss:

ΥΓ. Δεν μπορώ να προτείνω κάτι παραπάνω καθότι είμαι κι εγώ παντρεμένος-ολοκληρωμένος άνδρας ωσάν τον κ. Σούρλα...

Re: Απάντηση: Re: Στροφή στην ποιότητα

Ο Γιώργης το είδε πως θα μπορούσε να γίνει. Αλλά απ την άλλη, είναι τόσο καμμένη όλη η φάση που δεν μπορεί να διορθωθεί.

Πλεον ειναι απλα σουργελο... ειναι point of no return, απο μια μερια τη λυπαμαι.

Αλλα ειναι κριμα να υπαρχει potential και να πηγαινει χαμενο, μια λαθος αποφαση και παει...

Αισθάνομαι αμήχανα που μιλάμε για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου και ο ίδιος δεν είναι παρών. Κακώς συνέβη αυτό...

Ας λήξει εδώ το θέμα μας φιλικά και ήρεμα....

Ναι...οσο ειμαι και εγω ποιητης:flipout:

Παραδέξου το Σπύρο....κρύβεις έναν Ποιητή κάτω απ'το ραπ ντυσιμό σου...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043