Στροφή στην ποιότητα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στροφή στην ποιότητα

Μετρίως πολυγαμική φύσις πού αναστέλλεται από τό εθελότρεπτον τής βουλήσεως πού αναφέρει και ο Μάξιμος ο Ομολογητής.:grandpa::grandpa:

Ομως κάποιες φορές τό ''εθελότρεπτον'' παρεκλίνει καθότι η ''Σάρξ Ασθενής''.:willy::willy:;):smile:

αχ γιατρέ τα λέτε τόσο ωραία....
με προκαλείτε....καθότι ανδροκρατούμενο φόρουμ όμως, η σιωπή μου προς απάντησή σας...:drummer:

κανα κουταβι δε θέλει κανενας για το ΣΚ παράδοση στο σπίτι σας,εντος Αττικής!!

κανα κουταβι δε θέλει κανενας για το ΣΚ παράδοση στο σπίτι σας,εντος Αττικής!!

Λίγο ακόμη και θα το έδινα το ένα στον σερβιτόρο του Flocafe στο Χαλάνδρι. Τον είχα ψήσει αλλά ήθελε να το δει. Θα του δείξω φωτογραφία τη Δευτέρα.....

Λίγο ακόμη και θα το έδινα το ένα στον σερβιτόρο του Flocafe στο Χαλάνδρι. Τον είχα ψήσει αλλά ήθελε να το δει. Θα του δείξω φωτογραφία τη Δευτέρα.....

αυριο μάλλον θα κατεβω χαλανδρι ποιος σερβιτορος είναι ο Δημήτρης???

thanks Κωστα που βοηθάς...

Last edited:
αυριο μάλλον θα κατεβω χαλανδρι ποιος σερβιτορος είναι ο Δημήτρης???

Ο Φώτης. Δεν ξέρω αν δουλεύει αύριο το πρωί. Αν τον βρεις, πέστου ότι έχεις το κουτάβι για το οποίο του μιλούσε ο "καθηγητής". Θα καταλάβει....

καλα δεν μπορω να παω σε εναν ασχετο και να του πω αυτο το πραγμα!!!!

κανονισε τα εσυ καλύτερα τη Δευτερα!

Απάντηση: Re: Στροφή στην ποιότητα

Το νήμα λέει για στροφή στην ποιότητα. Kαι όποιος θέλει να απολαύσει ποιότητα, έρχεται σήμερα μαζί μου στο Derti club στην Λ. Συγγρού. Ενα μέρος όπου η ποιότητα ξεχειλίζει.....

Και για να σας δελεάσω...... είμαι καλεσμένος σε ένα τραπέζι με 10 γυναίκες.... :D

-bye-

Καταλάβαμε τι κάνεις τα βράδια.....

Διαιτητής γυναικείου μπάσκετ!!!:D:D

Απάντηση: Re: Στροφή στην ποιότητα

Απορία:Στά πόσα φάουλ τίς αποβάλλει??:flipout::flipout::flipout:

Τι φάουλ καλέ?? Στα πόσα λάθη θέλεις να πεις.......είναι και ''Καθηγητής'' το χρυσό μου. Ο Βαρούχας του γυναικείου μπάσκετ!!!:D:D

ΥΓ

Ο Κώστας είναι από τα καλύτερα παιδιά και ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθεί. Χαιρετώ αδερφέ!!!-bye--bye-