- 23 June 2006
- 10,663
Σαν καινούργιο, ελάχιστα χρησιμοποιημένο καθώς τελικά δεν μου ταιριάζει η μέτρια σκληρότητα του και στο νέο μου σπίτι τελικά κοιμάμαι στην εφεδρική κρεβατοκάμαρα ..... στην μία πλευρά είναι μαλακό και στην άλλη μέτρια σκληρό ... εγώ τελικά χρειάζομαι πολύ σκληρό, καθώς προιόντος του χρόνου έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις του σώματος μου ... είναι από τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας με ανώστρωμα και επίστρωμα και ένα κάρο τεχνολογίες και πατέντες ... αν υπάρχει ενδιαφέρον δείτε εδώ .
Διαστάσεις 160 * 200 * 37 (είναι πανύψηλο )
Έχω στείλει το επίστρωμα για βιολογικό καθαρισμό και το στρώμα είναι σαν καινούργιο μιας και χρησιμοποιήθηκε λιγότερο από 20 φορές. Το δυστύχημα είναι ότι μετά την αγορά του, δεν είχε τελειώσει η ανακαίνιση του διαμερίσματος μου και το είχα απλώς αποθηκεύσει, χάνοντας την δυνατότητα επιστροφής του, όταν είδα ότι δεν μου κάνει ... Αρχικής τιμής 954 ευρώ, βλέπω ότι τώρα με εκπτώσεις το δίνουν 760 ευρώ, ζητώ τα μισά : 380 ευρώ
Ευχαριστώ
Διαστάσεις 160 * 200 * 37 (είναι πανύψηλο )
Έχω στείλει το επίστρωμα για βιολογικό καθαρισμό και το στρώμα είναι σαν καινούργιο μιας και χρησιμοποιήθηκε λιγότερο από 20 φορές. Το δυστύχημα είναι ότι μετά την αγορά του, δεν είχε τελειώσει η ανακαίνιση του διαμερίσματος μου και το είχα απλώς αποθηκεύσει, χάνοντας την δυνατότητα επιστροφής του, όταν είδα ότι δεν μου κάνει ... Αρχικής τιμής 954 ευρώ, βλέπω ότι τώρα με εκπτώσεις το δίνουν 760 ευρώ, ζητώ τα μισά : 380 ευρώ
Ευχαριστώ