Στρωσιμο fostex

Μπαρμπα Σταυρο, μια και μιλαμε για το 208, για δες εδω:

http://www.diyaudio.com/forums/showthread.php?s=&threadid=131370&perpage=25&pagenumber=1

Αφορα το τουιτερακι της φοστεξ που θες να χρησημοποιησεις.
Δεν το διαβασα προσεκτικα, αλλα μηπως πρεπει να το ψαξεις εκει περα λιγο με τις ευαισθησιες?

Ευχαριστω και τους δυο:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το ριμπον της φοστεχ δεν ταιριαζει Τζιμ,εχεις δικαιο.Τα μεγαλα τουιτερ κορνας της φοστεξ δεν ξερω τι λενε,αλλα παντως απο ευαισθησια ταιριαζουν.

Λενε στο diyaudio αυτο που σκεφτομουν και εγω,ριμπον απο την Aurum Cantus...

Χρησημοποιησε-ακουσε κανενας??

Α...θα το κροσαρω πανω απο τα 10ΚHz

Last edited:
Λοιπων,το ενα στρωνει στον αερα και το αλλο στο κουτι.Σε καμια 2 μερες θα αλλαξουν θεση....
Προς το παρων στρωνουν με μουσικη και οχι τονους...τους βαριεμαι...-bye-

Είναι λίγο μονότονοι οι τόνοι αλλά άμα τους συνηθίσεις σου φαίνονται σαν top ten.
Το ft17 το έχω δουλέψει και είναι πραγματικά τρομερό για μεγάλα fostex δεν ξέρω.

Λοιπων,το ενα στρωνει στον αερα και το αλλο στο κουτι.Σε καμια 2 μερες θα αλλαξουν θεση....
Προς το παρων στρωνουν με μουσικη και οχι τονους...τους βαριεμαι...-bye-

Για να στρωσουν βαλτα στην μπριζα ....

... μεσω μετ/στη 220 V / 6 V.

Για 2-3 μερες βαλε εν σειρα στα 6 βολτ μια αντισταση 10 Ω / 10 Βαττ. Μετα βαλε αλλη μια ιδια αντισταση παραλληλα στην πρωτη και αφησε τα να δουλεψουν αλλες 2 μερες.
Ολα αυτα στον αερα. Συνδεσε τα μεγαφωνα αντιφασικα :argue: για να μην σε ενοχλουν πολυ.

Για να στρωσουν βαλτα στην μπριζα ....

... μεσω μετ/στη 220 V / 6 V.

Για 2-3 μερες βαλε εν σειρα στα 6 βολτ μια αντισταση 10 Ω / 10 Βαττ. Μετα βαλε αλλη μια ιδια αντισταση παραλληλα στην πρωτη και αφησε τα να δουλεψουν αλλες 2 μερες.
Ολα αυτα στον αερα. Συνδεσε τα μεγαφωνα αντιφασικα :argue: για να μην σε ενοχλουν πολυ.

Την γεννητρια τι την εχουμε?:)

Χωρις αστεια,δοκιμαζα συχνοτητες χαμηλες για στρωσιμο και παρολιγο να παρω τον κωνο στο χερι.Πολυ ευαισθητα ρε παιδι μου.....:slapface:

Μετα,αφου ακουσα κατι κομματια bass mechanics για δοκιμες μπασου σε χωρους(μεχρι και 19 κυκλους )το εριξα σε μουσικα κομματια και τωρα ακουω καθημερινα με αυτα τη μουσικη.

Την γεννητρια τι την εχουμε?:)

Χωρις αστεια,δοκιμαζα συχνοτητες χαμηλες για στρωσιμο και παρολιγο να παρω τον κωνο στο χερι.Πολυ ευαισθητα ρε παιδι μου.....:slapface:

..το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ευαισθητα και στην κακομεταχειρηση. Πρεπει να ξεχασεις αυτα που ηξερες με τα αλλα μεγαφωνα και να θυμασε οτι εχεις ενα ιδιαιτερα μικρο Χμαχ (πρακτικα και αν η καμπινα ειναι σωστη θα πρπει να ειναι σχεδον ακινητο οταν παιζει δυνατα) και ενα επισεις μικρο διακενο με ελαχιστες ανοχες ( το πηνιο θα σου αρπαξει με το παραμικρο)

Thank Τζιμ.Το εχω υποψη μου αλλα δεν ειχα ιδεα ποσο ευαισθητα ειναι και την πρωτη φορα...:slapface:

Σημερα τελειωνει(σχεδον)το ενα και θα αρχισω πειραματισμους με γεμιση ηχομονοτικου,και χρειαζομαι κανενα ζευγαρι εμπειρα αυτια...που σαι Θαναση?-bye-

ΝΑ ρωτησω.Σκεφτομαι να βαλω ηχομονωτικο επανω στο τοιχο ακριβως πισω απο το ηχειο για να μειωσω τις ανακλασεις των ψηλων.Θα κανω καλα?
Κανενας που το δοκιμασε?

ΝΑ ρωτησω.Σκεφτομαι να βαλω ηχομονωτικο επανω στο τοιχο ακριβως πισω απο το ηχειο για να μειωσω τις ανακλασεις των ψηλων.Θα κανω καλα?
Κανενας που το δοκιμασε?

Εννοω τον πισω τοιχο στο θαλαμο φορτισης:)

Εννοω τον πισω τοιχο στο θαλαμο φορτισης:)

αν εννοεις μεσα στο θαλαμο, σαφως και πρπει να βαλεις κατι. Εγω εβαλα τσοχα.
Και λιγο (το λιγο ειναι σχετικο βεβαια ) μαλλι. Εχω κανει και την εινονιζομενη πατεντα / μαλλι γυρω απο ολες τις επιφανιες πισω απο το μεγαφωνο.

Attachments

• 222222.jpg
    222222.jpg
    90.3 KB · Views: 45
αν εννοεις μεσα στο θαλαμο, σαφως και πρπει να βαλεις κατι. Εγω εβαλα τσοχα.
Και λιγο (το λιγο ειναι σχετικο βεβαια ) μαλλι. Εχω κανει και την εινονιζομενη πατεντα / μαλλι γυρω απο ολες τις επιφανιες πισω απο το μεγαφωνο.

Αυτό απέδωσε και σε δική μου μικρότερη κόρνα. Ένα μικρό κομμάτι μοκέτας για δοκιμή στο μαγνήτη θα σε πείσει.
Τιζμάκος, πολύ όμορφα το έπλεξες:grinning-smiley-043 Εγώ του πάταγα κάτι σταγόνες UHU :flipout:

Υπάρχους και ειδικά αυτοκόλλητα πισσοφυλα τύπου dynamat που κάνουν τρομερή δουλειά . τα βάζουν στα αυτοκίνητα και θα βρεις με μολύβι και χωρίς ανάλογα με το που θες να βάλεις.

[Σημερα τελειωνει(σχεδον)το ενα και θα αρχισω πειραματισμους με γεμιση ηχομονοτικου,και χρειαζομαι κανενα ζευγαρι εμπειρα αυτια...που σαι Θαναση?/QUOTE]

εδω

το Σαββατο απογευμα σουρχομαι

ελυσα τα δικα μου κεφ ριφερενσε να δω τι εχουν πισω απο το ομοκεντρικο μεγαφωνο που ειναι σε μεταλικο θαλαμο και εχει δυο ηδη μονωσης τυλιγμενα γυρω και απο πισω. Το ενα ειναι λευκο σαν υαλομβαβακας και το αλλο σαν μαλλι, κατι σαν αυτο που εχουν τα στρωματα μεσα και ο θαλαμος ειναι γεματος.

Re: Απάντηση: Στρωσιμο fostex

ελυσα τα δικα μου κεφ ριφερενσε να δω τι εχουν πισω απο το ομοκεντρικο μεγαφωνο που ειναι σε μεταλικο θαλαμο και εχει δυο ηδη μονωσης τυλιγμενα γυρω και απο πισω.

τυλιγμενα γυρω απο που??? γυρω απο το μεγαφωνο εννοεις? καποια φωτο υπαρχει?