εχμ...καλουτσικος ειναιyammi , yammi νόστιμο μου ακούγετε ! :grandpa:
εχμ...καλουτσικος ειναιyammi , yammi νόστιμο μου ακούγετε ! :grandpa:
Λοιπων,το ενα στρωνει στον αερα και το αλλο στο κουτι.Σε καμια 2 μερες θα αλλαξουν θεση....
Προς το παρων στρωνουν με μουσικη και οχι τονους...τους βαριεμαι...![]()
Για να στρωσουν βαλτα στην μπριζα ....
... μεσω μετ/στη 220 V / 6 V.
Για 2-3 μερες βαλε εν σειρα στα 6 βολτ μια αντισταση 10 Ω / 10 Βαττ. Μετα βαλε αλλη μια ιδια αντισταση παραλληλα στην πρωτη και αφησε τα να δουλεψουν αλλες 2 μερες.
Ολα αυτα στον αερα. Συνδεσε τα μεγαφωνα αντιφασικα :argue: για να μην σε ενοχλουν πολυ.
Την γεννητρια τι την εχουμε?
Χωρις αστεια,δοκιμαζα συχνοτητες χαμηλες για στρωσιμο και παρολιγο να παρω τον κωνο στο χερι.Πολυ ευαισθητα ρε παιδι μου.....:slapface:
ΝΑ ρωτησω.Σκεφτομαι να βαλω ηχομονωτικο επανω στο τοιχο ακριβως πισω απο το ηχειο για να μειωσω τις ανακλασεις των ψηλων.Θα κανω καλα?
Κανενας που το δοκιμασε?
Εννοω τον πισω τοιχο στο θαλαμο φορτισης![]()
αν εννοεις μεσα στο θαλαμο, σαφως και πρπει να βαλεις κατι. Εγω εβαλα τσοχα.
Και λιγο (το λιγο ειναι σχετικο βεβαια ) μαλλι. Εχω κανει και την εινονιζομενη πατεντα / μαλλι γυρω απο ολες τις επιφανιες πισω απο το μεγαφωνο.
[Σημερα τελειωνει(σχεδον)το ενα και θα αρχισω πειραματισμους με γεμιση ηχομονοτικου,και χρειαζομαι κανενα ζευγαρι εμπειρα αυτια...που σαι Θαναση?/QUOTE]
εδω
το Σαββατο απογευμα σουρχομαι
ελυσα τα δικα μου κεφ ριφερενσε να δω τι εχουν πισω απο το ομοκεντρικο μεγαφωνο που ειναι σε μεταλικο θαλαμο και εχει δυο ηδη μονωσης τυλιγμενα γυρω και απο πισω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.