Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Στρώσιμο είναι κατά την άποψη μου πάντα και όχι μόνο για καλώδια είναι, από το καλό να πηγαίνει στο καλύτερο, και όχι από το καλό στο χειρότερο και μετά με χίλια στο τέλειο. Αυτή είναι η άποψη μου. Αν ο Μιχάλης έλεγε κάτι τέτοιο ίσως να έλεγα ότι εντάξει κάτι μπορεί να άκουσε αλλά, η απόδοση ενός συστήματος να έχει πισωγυρίσματα τότε κάτι άλλο πρέπει να λέγεται και όχι στρώσιμο.

Και όταν του εξηγείς, ξέρεις μπορεί να φταίει το ρεύμα απαντά με σιγουριά όχι είναι το καλώδιο τότε εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις?

Και εγώ ακούω διαφορετικά πράματα ρε γμτ κάθε μέρα, αλλά δεν το απέδωσα ποτέ σε κανένα στρώσιμο καλωδίου η κάτι αλλού. Το αποδίδω καθαρά στην ποιότητα του ρεύματος γιατί ξέρω από παρατηρήσεις χρόνια τώρα ότι άμα έρθει το σαββατοκύριακο η μέρες με αυξημένη ζήτηση σε ρεύμα (καλοκαίρι) η απόδοση βελτιώνεται θεαματικά.

Τώρα αν νομίζεις ότι όποιος λέει αυτά τα πράματα θεωρεί τους άλλους όπως εσύ τους απεκάλεσες δικαίωμα σου. Ίσως εγώ να τους θεωρώ άτομα με ακριβά συστήματα υπερτιμημένα και δίχως επαρκή εμπειρία να εξηγήσουν ορισμένα πράγματα και πολλές φορές να ψάχνουν το hi end το οποίο δεν ξέρουν τι είναι.

απλα αν διαβασεις στο Audiogon υπαρχουν πολλοι που λενε τα ιδια για τα συγκεκριμενα καλωδια. Μαλλον λοιπον ειναι μαζικη υστερια....

απλα αν διαβασεις στο Audiogon υπαρχουν πολλοι που λενε τα ιδια για τα συγκεκριμενα καλωδια. Μαλλον λοιπον ειναι μαζικη υστερια....

Το πιο πιθανό.

Να κάνω μία απλή ερώτηση;

Άντε και αυτοί που ακούν διαφορές με το στρώσιμο των καλωδίων τα έχουν δοκιμάσει και έχουν προσωπική άποψη.

Αυτοί που είναι αντίθετοι έχουν δοκιμάσει κάποιο καλώδιο στο σύστημά τους και να ζήσουν με αυτό για λίγο καιρό;
Νομίζω αυτή η ερώτηση έχει ξανατεθεί αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.
Να το λάβω σαν "Όχι";

Κάτι τελευταίο.

Γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες περί βαθμολογίας… -bye-

αυτο το τελευταιο μου θυμιζει τα τυπακια με τα κολοφτιαγμενα Punto που εκφραζουν αποψη για την οδηγικη συμπεριφορα της Lamborgini. Δε οδηγεις πρωτα τη Lamborgini και μετα εκφραζεις αποψη πως παει?

Να κάνω μία απλή ερώτηση;

Άντε και αυτοί που ακούν διαφορές με το στρώσιμο των καλωδίων τα έχουν δοκιμάσει και έχουν προσωπική άποψη.

Αυτοί που είναι αντίθετοι έχουν δοκιμάσει κάποιο καλώδιο στο σύστημά τους και να ζήσουν με αυτό για λίγο καιρό;
Νομίζω αυτή η ερώτηση έχει ξανατεθεί αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.
Να το λάβω σαν "Όχι";

Φυσικά και δοκιμάσαμε.

αυτο το τελευταιο μου θυμιζει τα τυπακια με τα κολοφτιαγμενα Punto που εκφραζουν αποψη για την οδηγικη συμπεριφορα της Lamborgini. Δε οδηγεις πρωτα τη Lamborgini και μετα εκφραζεις αποψη πως παει?

Άσε δεν τα ξέρεις καλά, αυτοί με τις Lamborgini είπαν για τα Fiat Punto.-bye-

Απάντηση: Re: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Ερωτήσεις (για δυνατούς λύτες): Τα HDMI καλώδια στρώνουν; Τα utp στρώνουν; Τα τηλεφωνικά καλώδια στρώνουν;

Φυσικά και όχι, όπως δεν στρώνουν τα καλώδια της ΔΕΗ, τα RF καλώδια των τηλεπικοινωνιών κλπ, κλπ. Τα φαινόμενα αυτά αφορούν μόνο την "επιστήμη" του highendισμού*, και μόνο σ' αυτόν τον κλάδο εμφανίζονται...

*Αυτή και η αλχημεία του μεσαίωνα με την προσπάθεια μετατροπής του μολύβδου σε χρυσό, ένα πράγμα!

Last edited:
Απάντηση: Re: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Σε τι συστημα?

Του 1000άρικου. Τα πειράματα σε τι συστήματα πρέπει να γίνονται για να πετύχει η συνταγή, κόστους άνω των 50000 ?

Status
Not open for further replies.