Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Status
Not open for further replies.
αν πεσει στα χερια σου το δισκακι της purist audio τρεχτο 4 φορες
μετα θα νομιζεις οτι αλλαξαν ολα
εχω αρκετα στρωτηρια - φρεσκαριστηρια
σαν και αυτο κανενα

IMG_9970.jpg

http://www.audiofederation.com/blog/archives/63
ΠΡΩΤΑ στρώνουμε το καλώδιο

και μετά ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ και τους ακροατές

aifor_large__500x336.jpg

:flipout::flipout:

Αν δεν στρώσεις τη σύζυγο σωστή δουλειά δεν θα κάνεις ποτέ.
Απο ότι ξέρω δεν υπάρχει ακόμα τέτοια συσκευή.
Στρώστε τώρα κανένα κρεβάτι και αφήστε τα υπόλοιπα στους ελεύθερους.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Oλες οι αποψεις δεκτες, για αυτο αλλωστε ανοιξα το θεμα, ασχετα αν εγω ειμαι 100% σιγουρος για την απαντηση...

Το γράφω ξανά γιατί εδώ ταιριάζει καλύτερα με την απάντηση σου.

Δηλαδή εσύ θα λες άκουσα και εμείς θα λέμε όχι? Ότι πεις εσύ!

Το γεγονός ότι την μια άκουγες έτσι και την άλλη αλλιώς οφείλεται στο ρεύμα, αν δεν σου αρέσει αυτή η άποψη η άλλη άποψη είναι χειρότερη για σένα γιατί λέει πρέπει να κάνεις αποχή γιατί το σύστημα σου είναι κουραστικό και ταλαιπωρεί την ακοή σου, και όσο εσύ δεν το παραδέχεσαι τόσο θα ψάχνεσαι με καλώδια ενισχυτές και ηχεία. -bye-

Δεν υπάρχει περίπτωση απλά να συνηθίζει το αφτί με το χρόνο στις μικρές ατέλειες που νομίζουμε ότι εντοπίζουμε;

Δεν το λέω κακοπροαίρετα ούτε με κάποιο σκοπό ώστε να μειώσω τις εμπειρίες και τα λεγόμενα κάποιων (δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη ισχυρισμός) απλά είναι ποιο λογικό σαν εξήγηση.

Εχω ακούσει μεγάλες διαφορές με αλλαγή καλωδίων απλά δεν πιστεύω οτι τίθεται θέμα ''φοράς ηλεκτρονίων'' όταν το καλώδιο διαρρέεται απο εναλλασσόμενο ρεύμα και μίας και δεν υπάρχουν κινητά μέρη στα καλώδια αναρωτιέμαι τι αλλάζει τελικά στη δομή του υλικού με το χρόνο.

Ποιο λογικό ακούγεται το καλώδιο λόγω γήρανσης του χαλκού να χάνει τις ευεργετικές του ιδιότητες με το χρόνο παρά να καλυτερεύει.

Re: Απάντηση: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Δεν υπάρχει περίπτωση απλά να συνηθίζει το αφτί με το χρόνο στις μικρές ατέλειες που νομίζουμε ότι εντοπίζουμε;

Δεν το λέω κακοπροαίρετα ούτε με κάποιο σκοπό ώστε να μειώσω τις εμπειρίες και τα λεγόμενα κάποιων (δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη ισχυρισμός) απλά είναι ποιο λογικό σαν εξήγηση.

Εχω ακούσει μεγάλες διαφορές με αλλαγή καλωδίων απλά δεν πιστεύω οτι τίθεται θέμα ''φοράς ηλεκτρονίων'' όταν το καλώδιο διαρρέεται απο εναλλασσόμενο ρεύμα και μίας και δεν υπάρχουν κινητά μέρη στα καλώδια αναρωτιέμαι τι αλλάζει τελικά στη δομή του υλικού με το χρόνο.

Όχι το αφτί δεν συνηθίζει, απλά με την πάροδο του χρόνου ξεχνάς είναι σαν να ξύνεις πληγή που δεν κλείνει ποτέ.

Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου ίσως επιστημονικά δεν τεκμηριώνεται οτι στρώνουν.
Αλλα τόση ώρα δεν απαντάει κανένας.
:bigcry::bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Φιλε δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα αυτο ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που λεγεται κατα καιρους. Δηλαδη οταν κατι τσιριζει και μετα δεν τσιριζει εχει στρωσει το αυτι σου? Εκτος αν εχεις κουφαθει απο την πολλη τσιριδα...

Δεν έχεις δίκιο. Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό αυτιών σε ΩΡΛ. Για κανα 2 ώρες μετά, θα ακούς μέχρι και καρφίτσα που πέφτει κάτω. Αργότερα η ευαισθησία της ακοής σου επανέρχεται στα γνωστά, δηλαδή ο εγκέφαλός σου προσαρμόζεται στις νέες εντάσεις.

Δεν έχω τα λινκ πρόχειρα, θα τα βρω εντός του Σ/Κ, έχουν γίνει πάμπολλες έρευνες για την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στα ακούσματα.

Δεν έχεις δίκιο. Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό αυτιών σε ΩΡΛ. Για κανα 2 ώρες μετά, θα ακούς μέχρι και καρφίτσα που πέφτει κάτω. Αργότερα η ευαισθησία της ακοής σου επανέρχεται στα γνωστά, δηλαδή ο εγκέφαλός σου προσαρμόζεται στις νέες εντάσεις.

Δεν έχω τα λινκ πρόχειρα, θα τα βρω εντός του Σ/Κ, έχουν γίνει πάμπολλες έρευνες για την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στα ακούσματα.

Η διαφορά εδώ είναι ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν προσαρμόζεται ο εγκέφαλος αλλά το καλώδιο με το τέλειο. :bang:

Η διαφορά εδώ είναι ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν προσαρμόζεται ο εγκέφαλος αλλά το καλώδιο με το τέλειο. :bang:

Η απαντηση σ ολα αυτα λεγεται πειραμα.

Στο Χ συστημα που το εχεις συνηθισει με τα καλωδια του κι ολα τα καλουδια του επι μακρον κι ο εγκεφαλος σου το εχει "αποδεχτει", αλλαζεις ενα οποιοδηποτε καλωδιο της αλυσιδας με ενα ολοιδιο ( μαρκα τυπος κλπ ) αλλα ολοκαινουργιο.
Αν δεν ακουσεις διαφορα .....ε τοτε το προβλημα σου -σας -μας ειναι.............αλλου.

nνιαου νιαου βρε γατουλα
με την ροζ μυτουλα
γατουλα μου μικρη
τσα τσδα τσα:flipout::antlers::flipout:
οποιος επιμενει να μενει απιστος δικαωμα του
οποιος θελει ας μου φερει ενα καλωδιο ιντερκονεκτ να του το στρωσω
να δουμε για αρχη θα ακουει διαφορες με το αστρωτο
αν ακουει το βλεπουμε

Ο εγκέφαλος δυστυχώς έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται πολύ εύκολα ακόμα και σε κάτω του μετρίου ακούσματα.

Απάντηση: Re: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

nνιαου νιαου βρε γατουλα
με την ροζ μυτουλα
γατουλα μου μικρη
τσα τσδα τσα:flipout::antlers::flipout:
οποιος επιμενει να μενει απιστος δικαωμα του
οποιος θελει ας μου φερει ενα καλωδιο ιντερκονεκτ να του το στρωσω
να δουμε για αρχη θα ακουει διαφορες με το αστρωτο
αν ακουει το βλεπουμε

Ασε φίλε.
Τώρα που μάθαμε τα στρώνουμε μόνοι μας.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Οι αντιπαραθέσεις και οι αναφορές σ' αυτές σβήστηκαν. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τα θέματα αμέρικαν μπαρ.

Σεβαστείτε τους συνομιλητές σας.

BTW, αυτό που σίγουρα στρώνει σύμφωνα με τη χημεία, είναι η κόλληση. Αλλά θέλει μόνο 2-3 μέρες...

Κατά τ' άλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Ίσως να παίζει ρόλο και ότι τα περισσότερα μηχανάκια μου και καλώδια τ´ αγόρασα μεταχειρισμένα...

Απάντηση: Re: Στρώσιμο Καλωδιών/ Πραγματικότητα η Παραμύθι - Η εμπειρία

Οι αντιπαραθέσεις και οι αναφορές σ' αυτές σβήστηκαν. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τα θέματα αμέρικαν μπαρ.

Σεβαστείτε τους συνομιλητές σας.

:a0210:

Status
Not open for further replies.