Στυλ - Φαντασία

Στην τέχνη δεν υπάρχουν πρέπει...

πολύ σωστά...απλά δεν είναι ''κλικ'' και τελειώσαμε, είναι πολλά και διάφορα κλικ που πρέπει να επεξεργαστείς, οπότε διαφέρει απο την φωτογραφία που ξέρουμε...Εγώ το ανέφερα απλά για να μην παρεξηγηθώ οτι είμαι υπερ της επεξεργάσιμης εικόνας.... :ernaehrung004:

Τα πρόσθετα εδω είναι ο εξω απο εδω που προσπάθησα να το κάνω σα να βγαίνει απο τα συννεφα, ο μαυρος Αγγελος που ακούει τον εξω απο εδω και προσπαθεί να κατακτήσει τη γη (σενάριο..χεχεχε), και η ελαφριά ομίχλη που αγκαλιάζει το κτήριο...το κτηριο κλπ είναι μια πολύ όμορφη φωτογραφία στην Ελβετία που ήταν και πρωι περίπου 12 αν θυμάμαι καλα!... :ernaehrung004:

Για το κτίριο έλεγα
Νόμιζα ότι είναι rendered
Η σκεπή ειδικά μου φαινόταν texture.

Γενικά οι προηγούμενες μου άρεσαν περισσότερο, αλλά συνέχισε !!!

Αν δεν μας κανεις αναλυτικο οδηγο του τι και πως, φυσικα και θα βαζεις μονος σου....

...αλλα μη στενοχωριεσαι... και στο παπαρατσι κι εγω μονος μου ανεβαζω...!!!! :flipout:

Re: Απάντηση: Στυλ - Φαντασία

Για το κτίριο έλεγα
Νόμιζα ότι είναι rendered
Η σκεπή ειδικά μου φαινόταν texture.

Γενικά οι προηγούμενες μου άρεσαν περισσότερο, αλλά συνέχισε !!!

Η σκεπή είναι ετσι απο τη δυνατή σκληρη επεξεργασία!... και μενα οι προηγούμενες περισσότερο μου αρεσαν..χεχεχε :drummer: να σαι καλα!!

Αν δεν μας κανεις αναλυτικο οδηγο του τι και πως, φυσικα και θα βαζεις μονος σου....

...αλλα μη στενοχωριεσαι... και στο παπαρατσι κι εγω μονος μου ανεβαζω...!!!! :flipout:

το φαντάζεσαι...σε κάθε φωτογραφία, εγινε αυτο και αυτο, μετα εκεινο, πηγα εκει πάτησα αυτο..χεχεχε τρελα!! Αν αφήσεις τα γκομενάκια παπαροτσο Ηλία σίγουρα θα φτιάξεις και εσυ!! :Banane0:
Λοιπόν είσαι να αρχίσεις εσυ με συνθέσεις φωτογραφιών & επεξεργασίας και εγω να γίνω παπαράτσι;;; ετσι για να δουμε και κανεναν αλλον στο thread μας!! μουυυαχαχαχα!

Πονηρε... το μυστικο σου αποκαλυφθηκε.... :violent-smiley-030:

http://erickimphotography.com/blog/2012/08/street-photography-weekly-assignment-8-surreal-winners/

Ελπιζω να κερδισες εσυ το πρωτο βραβειο... :firstprize: γιατι οι δικες σου ειναι κλασεις καλυτερες απο αυτες που δημοσιευονται στο σαιτ....

ωωωωω τιμή μου να το ακούω αυτο!!! να σαι καλα Ηλία!!αν και λες ψέματα! χεχεχε :drummer: .. να σου πω αυτες που είδα δεν μου αρεσαν καθόλου, πολυ άπλες και ευκολες και οχι ιδιαίτερα ωραίες..αλλά γουστα ειναι αυτα..τι να πω!! Εχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα πανω στο θέμα, εχω φτιάξει περίπου καμια 50αρια και οσο παω προσπαθώ να είμαι και καλύτερος.....!! :BDBDG54: αν δεν στραβωθώ στο τελος καλα θα είναι... :a0210:

Ειναι αλήθεια οτι το νεο Photoshop μου τερματισε τη φαντασία...Δοκιμη σε παλιοτερο nef.Στην κυριολεξια μπορεις να κανεις την φωτογραφία οπως εσυ την φαντάζεσαι!

Dock near harbor of Volos, central Greece. by fokionas, on Flickr

Ωραίες δουλειές παιδιά, αλλά νομίζω πώς ό,τι βλέπουμε πρόκειται για Γραφιστική, όχι για Φωτογραφία. Ξεπερνιέται κατά πολύ το κλασικό δίλημμα "ψηφιακή επεξεργασία: ναι ή όχι".

Ειναι αλήθεια οτι το νεο Photoshop μου τερματισε τη φαντασία...Δοκιμη σε παλιοτερο nef.Στην κυριολεξια μπορεις να κανεις την φωτογραφία οπως εσυ την φαντάζεσαι!

Τι ακριβώς έχεις κάνει δηλαδή; Μπορούμε να δούμε την αρχική; Γιατί δε βλέπω κάτι "περίεργο"..

Ναι βρε Φωκιωνα... εκανες που εκανες τη δουλεια χωρις διαβολους και τριβολους (μα ουτε εναν?) να εβαζες τουλαχιστον τα αυτοκινητα στο νερο και τις βαρκες στο παρκινγκ...!!!!! :flipout::flipout::flipout: