Στυλ - Φαντασία

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια πως η ¨επέμβασή μου" αυτή δεν είχε κανένα σκοπό να προσβάλει πεποιθήσεις και πιστεύω...
Περισσότερο σαν δήλωση, μια αιχμούλα, για το πόσο "μέσα μας" έχει μπεί αυτό ο διάολος, και τίποτα παραπέρα...

Σας μερσώ... :ernaehrung004:

Μπαίνοντας στο προφίλ του φίλτατου costas_ στο flickr, έπεσα στην παρακάτω φώτο:

Original_New.png

Δεν μπόρεσα λοιπόν να "κρατηθώ" και να μην κάνω μια μικροεπέμβαση...
Δείτε το σαν "μύνημα" from God....
Σημάδια των καιρών μας... :ADFADF1:

FB_Church_New.jpg

ΥΓ1. Να σημειώσω πως πρώτα ενημερώθηκε για την φώτο ο χρήστης costas_ και κατόπιν αδείας του, δημοσιεύω την επεξεργασμένη photo...
ΥΓ2. Αν είναι σε λάθος κατηγορία, ας μεταφερθεί... δεν ήξερα πού ακριβώς να την "κατατάξω"... :)
:ernaehrung004:
Εγραψες Αντωνη. Τα ειπες ολα με μια φωτο!

Όπως λέω και στον νεώτερο κουμπάρο μου (με τα μοντέρνα "τρυπητά" παντελόνια ) πάρτε κανένα καινούριο ...........................ξέφτισαν αυτά :flipout:

Θα ήθελα να βάλω την πρώτη μου προσπάθεια για μία σύνθεση φαντασίας.
Εγώ φωτογράφησα και πρόσθεσα απλα το κορίτσι και επεξεργάστηκα τα χρώματα. Το backround είναι από free wallpaper που είχα στον υπολογιστή μου.

Magic Umbrella by dstil, on Flickr

Αν αυτη ειναι η πρωτη σου προσπαθεια....τι να πω;;;Μ'αρεσε παρα πολυ!!Καταπληκτικη συνθεση!!

Ναι ρε, καλα σου λεει ο teobot, τι πρωτη προσπαθεια λες, για περιοδικο ειναι η φωτο σου!
Παρα πολυ καλη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Μάλλον θα το συνεχίσω το κομμάτι :-)

Το πάω ακόμα υποτιμητικά γιατί δεν έχω ακόμα τις ικανότητες να φτιάξω ολόκληρη την εικόνα μόνος μου.
Η εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι από έναν καλλιτέχνη που δίνει τη δουλειά του σε εμάς ελεύθερα (http://wall.alphacoders.com/big.php?i=389254).

Έβαλα την έμπνευση και τη φωτογράφηση της φίλης με την ομπρέλλα, έμαθα πως να διαχωρίζω καλά το backround απο το αντικείμενο μου, και έπαιξα με τα χρώματα.
Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι από τη στιγμή που δεν μπορώ να παράξω αυτό το αποτέλεσμα 100% μόνος μου, δεν δικαιούμαι όλα τα έυσημα.