sub woofer earthquake

Status
Not open for further replies.
Ειχαμε μιλησει μεσω πμ και ειχεσ πει οτι θα το κρατησεις οκ ,απο την στιγμη που επαναφερεις την αγγελια οσοι ειχαν ενδιαφερθει αρχικα τι γινονται ;χανεται η σειρα , κατι που ειναι εμφανες στον διαλογο Beles -Mr Rebelos για το ποιος ενδιαφερθηκε πρωτος ,anyway δικο σου πραγμα ειναι και οπου και οπως θες το δινεις ,μεγαλο παιδι ειμαι και καταλαβαινω :ernaehrung004:

Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και μιας και ειμαι ο τελευταιος στης σειρα εγω αποσυρω το ενδιαφερον.

Οχι αδερφε μου εγω ειπα οτι ειμαι out ,οπως και ανεφερα οτι δεν υφισταται προβλημα ,μια αποψη εξεφρασα σχετικα με το τι imho θα επρεπε να ειχε συμβει εφ οσον η αγγελια επανηλθε
Η αναφορα στον διαλογο σου εγινε για να δειξει το σωστο της σειρας και οχι για κακο :ernaehrung004:

Για να μην το αναμασαμε, και για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις, την στιγμη που ο Αργυρης το εγαλε σε αγγελια (την πρωτη φορα) επικοινωνησα τηλεφωνικα αμεσα μαζι του.

Μου ειπε οτι το εχει δεσμευσει.
Τωρα το ξαναεβαλε σε αγγελια, και του ειπα (και) γραπτως εδω και σε αλλα φορουμς που το ειχε βαλει τι ενδιαφερομαι.

Δεν βλεπω κατι το "στραβο" για να γινεται θεμα.

Status
Not open for further replies.