Subwoofer για ATC SCM 7

gtob78

New member
16 May 2010
57
Καταρχάς καλησπέρα σε όλους!
Είμαι στην αναζήτηση ενός sub στα 300-400 ευρώ περίπου για τα ηχεία μου (ATC SCM 7, ATC C1C) προκειμένου να τελειώσω με το 5.1! Έχω βρει 3 μέχρι στιγμής που φαίνονται καλά, είναι τα REL T3, B&W ASW608 και Velodyne CHT-8Q. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απόδοσή τους σε μουσική και λιγότερο σε Home cinema, ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος (20-25 τ.μ. περίπου) γι'αυτό και κοιτάζω σε 8-ίντσα.
Αν έχετε καμιά εμπειρία από τα παραπάνω ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σας ακούω!

Χρησιμοποιώ το REL Strata 5 μαζί με ATC100ASL και τα καταφέρνει μια χαρά σε χαμηλές / μέσες εντάσεις. Σε υψηλές εντάσεις ζορίζεται και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με sub ATC. Δες και το C1 της ATC (μάλλον είναι πιο ακριβό από όσα θέλεις να δώσεις).

Χρησιμοποιώ το REL Strata 5 μαζί με ATC100ASL και τα καταφέρνει μια χαρά σε χαμηλές / μέσες εντάσεις. Σε υψηλές εντάσεις ζορίζεται και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με sub ATC. Δες και το C1 της ATC (μάλλον είναι πιο ακριβό από όσα θέλεις να δώσεις).

Αρκετά πιο ακριβό! Πάει στα 750 ευρώ περίπου (με την έκπτωση 20%!!). Το Strata 5 βέβαια που έχεις είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω από το Τ3 αν δεν κάνω λάθος. Κυκλοφορούσε λίγο πριν πουληθεί η εταιρεία στους Αμερικάνους... όταν ακόμα τα subwoofer τα έφτιαχναν Αγγλία και όχι Κίνα....

Last edited:
Re: Απάντηση: Subwoofer για ATC SCM 7

Δυστυχώς και αυτά πάνε από 700 ευρώ και πάνω, το Dominator D-8 π.χ. που είναι το πιο φτηνό κάνει 670 ευρώ, εκτός από αυτό έχω ακούσει ότι ταιριάζουν περισσότερο σε home cinema παρά σε μουσική, βέβαια αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...