Είναι καλός μεζές αυτός με το τσίπουρο;
Μα τι ρωτάς και συ.... πάντα μία ωμελέτα είναι καλός μεχές... χικ.....!!
Είναι καλός μεζές αυτός με το τσίπουρο;
Eχει ενα προβληματακι, τωρα το καλοκαιρι. Παω στοιχημα, πως αν σπασω ενα αυγο και το πεταξω στο αλλουμινενιο κουτι του ενισχυτη, σηγουρα θα τηγανιστει. Ζεστενεται πολυ νομιζω. Εψαχνα αρκετο καιρο μια λυση, λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα και ειναι το κουτι απο αλλουμινιο για να διαχεεται η θερμοκρασια ευκολα στην ατμοσφαιρα. ΜΠΟΡΕΙ! Εγω δεν το εχω ξαναδει να καιει τοσο. Μαλλον ειχα εναν ολοκληρομενο Kenwood πριν χρονια που ζεστενονταν ετσι και τον εστειλα βεβαια στην πρωτη ευκαιρια. Τεσπα μετα απο πολυ ψαξιμο και με την βοηθεια της "ΣΟΦΟΥΛΑΣ" βρηκα οτι ο ενισχυτης εχει εναν εσωτερικο ανεμιστηρα τον οποιο η Yamaha εχει απενεργοποιημενο, λενε οι κακιες γλωσσες για αποφυγη θορυβου. Σηγα τον θορυβο, ρε παιδια, το φσσσσστ που κανουν τα φανια του πισιου μου ειναι πιο εντονο. Τον εχω σε ραφι πανω απο το PC στο ενα μετρο δεξια μου και δεν ακουω τιποτα, σε πληρη υσηχια στο δωματιο. Για να φτασεις στον ανεμιστηρα ειναι μια ιστορια βεβαια, γραφεις ΙΡ ενισχυτη και μπαινεις στο WXA-50-Web Setup (Network), πανω δεξια σε αυτη την οθονη, υπαρχει το Web Control Center, το κλικαρεις και σε βγαζει σε μια νεα οθονη που στο κατω μερος υπαρχουν τα κουμπια Settings 1 και 2 κλικαρεις το 2, πηγαινεις σε νεο παραθυρο, στα αριστερα υπαρχει καταλογος με τις υποκατηγοριες, κλικαρεις την Other Setup και βουαλα να το κοντρολ του κρυφου φανη. Εχει επιλογες, Off, On και Auto, επιλεγεις το On και τελος. Οταν ξεκινα ο ενισχυτης, ξεκινα και ο ανεμιστηρας. Δεν μπορω να πω οτι τον παγωνει αλλα η κατασταση βελτιωθηκε και οσο ναναι μου ψιλοεφυγε το ανγχος. Με τα πηχακια στα ποδαρακια του ενισχυτη, υπαρχει ενα κενο 3 εκ. απο το ραφι. Η "Σοφουλα" μου ειπε οτι κι ενα ανεμιστηρακι USB θα βοηθουσε, ΟΚ χαλαλι κι αυτο φτηνα ειναι.Μια χαρά είναι ο WXA-50A. Δεν το είπα για κακό. Τον είχα κάνει δοκιμή πριν... 9 χρόνια μαζί με το streamer WXC-50A. Είχανε πάρει και βραβείο EISA, πολύ καινοτόμα για την εποχή τους. Όπως είπες κι εσύ, το σύστημα είναι πολύ καλύτερο από τα σαχλά κομπιουτεροηχεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.