- 18 June 2006
- 523
Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τον Σεπτέμβριο και αφού μετακόμισα προβολέα ενισχυτές, ηχεία κτλ στο υπόγειο του σπιτιού, λέω να προσωρήσω στην αγορά ενός υποφούφερ στην κατηγορία έως 400 ευρώ.
Υποψήφιοι είναι:
1) Yamaha SW515
2) Crystal Audio THX-10SUB
3) Velodyne CHT-10
και αν υπάρχει κάποιο άλλο που προτείνετε σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Σκοπός: 90% ταινίες 10% μουσική αλλά αν το αποτέλεσμα είναι καλό, θα το χρησιμοποιώ 50/50 ταινίες/μουσική.
Θα παίξει με ενισχυτή Sony TA-VA 777ES ήχεία μπροστινά DIY Basic Bass, κεντρικό AudioVector και περιφερειακά κάτι τις πλάκας Coda.
Διαστάσεις υπογείου περίπου 3χ5.
Ποιά η γνώμη σας γιά τα 3 παραπάνω subs. Καλοβλέπω το Crystal Audio THX αλλά δεν ξέρω πως παίζει με τα υπόλοιπα και δεν ξέρω που μπορώ να το ακούσω (μένω βόρεια προάστια). Γιά το Yamaha έχω πολυ κοντά τον Νάκα οπότε βολεύει αρκετά.
Τι λέτε εσείς?
Υποψήφιοι είναι:
1) Yamaha SW515
2) Crystal Audio THX-10SUB
3) Velodyne CHT-10
και αν υπάρχει κάποιο άλλο που προτείνετε σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Σκοπός: 90% ταινίες 10% μουσική αλλά αν το αποτέλεσμα είναι καλό, θα το χρησιμοποιώ 50/50 ταινίες/μουσική.
Θα παίξει με ενισχυτή Sony TA-VA 777ES ήχεία μπροστινά DIY Basic Bass, κεντρικό AudioVector και περιφερειακά κάτι τις πλάκας Coda.
Διαστάσεις υπογείου περίπου 3χ5.
Ποιά η γνώμη σας γιά τα 3 παραπάνω subs. Καλοβλέπω το Crystal Audio THX αλλά δεν ξέρω πως παίζει με τα υπόλοιπα και δεν ξέρω που μπορώ να το ακούσω (μένω βόρεια προάστια). Γιά το Yamaha έχω πολυ κοντά τον Νάκα οπότε βολεύει αρκετά.
Τι λέτε εσείς?