Sugar [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 28.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 57.1%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 14.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    7

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
Sugar-Apple-TV-Plus.jpg

Apple TV+ | Imdb

"Ο Τζον Σούγκαρ (Κόλιν Φάρελ), ένας Αμερικανός ιδιωτικός ερευνητής μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση
της Ολίβια Σίγκελ, της αγαπημένης εγγονής του θρυλικού παραγωγού του Χόλιγουντ Τζόναθαν Σίγκελ.
Καθώς ο Σούγκαρ προσπαθεί να προσδιορίσει τι συνέβη στην Ολίβια, θα ξεθάψει επίσης τα
οικογενειακά μυστικά του Σίγκελ. Άλλα πολύ πρόσφατα, άλλα θαμμένα από καιρό."

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Kirby, Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn,
Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler και Alex Hernandez.

Πρεμιέρα με τα δύο πρώτα επεισόδια την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 στο Apple TV.

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή. Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H σειρά έχει ωραίο στυλάκι noir και πάει πολύ καλά μέχρι το ep.6 οπου εζησα ενα απο τα μεγαλύτερα WTF της τηλεοπτικής μου ζωής...
Κι εγώ, μια από τα ίδια. Αλλά περιέργως δένει πολύ ωραία με την πλοκή μέχρι εκείνο το σημείο.

• Like
Reactions: takisot
Εξαιρετικη ετσι κι αλλοιως. Θα μπορουσε ανετα να το παει μεχρι τελους συμβατικα,
αλλα δεν θα ηταν πρωτοτυπη.

Το Twist ήταν το μόνο που με χάλασε. Κατά τα άλλα την τελείωσα σε δύο μέρες. Πολλά και θαυμάσια σινεφιλικά κλεισίματα ματιού. Ήταν και ένα παιχνίδι να βρεις ποιές ταινίες ήταν.

Καλά το πήγαινε αλλά το γύρισμα προς το τέλος ήταν… ‘αλλού για αλλού’ 🤡
Τέλος παντων, καλογυρισμένη ήτανε ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ και την τελείωσα και εγώ σε 2 μέρες.

Ωραίο ήταν. Όντως το γύρισμα στο τέλος περίεργο τουλάχιστον.
Πολλά τρυκ από τον Μειρελες. Ίσως περισσότερα από ότι επρεπε

βλέπω το 1 επειδόδιο και αμέσως κόλλησα. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, noir, Los Angeles, κάτι από Μαύρη Ντάλια, κάτι από παλιό Hollywood, ένας εξαιρετικός Κόλιν Φάρελ, δεν ήθελε και πολύ να κολλήσω. Κάθε επεισόδιο και μία μικρή, ευχάριστη, έκπληξη. Οι χαρακτήρες εξαιρετικοί χωρίς καμία εξαίρεση και ξαφνικά έρχεται το τέλος του ep.6...............WTF?????????
Νομίζω ότι αν έλειπε αυτό το plot twist θα ψήφιζα εξαιρετική και αυτό το λέω διότι στη 1η σεζόν ΔΕΝ προσέφερε απολύτως τίποτα. Όχι απλά τα μπέρδεψε άλλα άρχισε να καταρρέει και η συνοχή της ιστορίας λίγο.
Έχασε την ευκαιρία για κάτι εξαιρετικό, σε αναμονή πως θα γίνει η σύνδεση της 2ης σεζόν, αν υπάρξει.

Μολις την τελειωσα με αναμικτα συναισθηματα! Ο Φαρελ βεβαια ειναι εκτος κριτικης, η σκηνοθεσια, αν εξαιρεσεις τα πολλα "ενθετα" με φιλμ νουαρ που καπου ενοχλουν τελικα, ειναι πολυ καλη ( το... κολπο με over voice το ειδαμε κι αλλου μα...OK!), γενικα αξιζει η θεαση. Εννοειται πως η "διεξοδος" στην τελικη λυση δεν μου αρεσε. Πολυ... μπαναλ πλεον!

Επανερχομαι με μια παρατηρηση: οταν εμπαιναν ενθετα σκηνες απο φιλμ νουαρ, η ποιοτητα εικονας (τους) ηταν πολυ καλυτερη απο την συγχρονη εγχρωμη (4Κ υποτιθεται) του αρκετων gb αρχειου. Οχι σε ολες βέβαια, μα σε αρκετές. Γιατι αραγε;