Sumiko Pearl Μια βοηθεια αν γινεται...

16 July 2006
7,526
HAMBURG
Εχω βρει αυτην την κεφαλη Sumiko Pearl στο Εβαυ 120 περιπου ευρω ...

τι λεει ;;; εχει ιδεα κανεις ;;;;;

ειναι καλη η να παρω την Αουντιο Τεκνικα Α110 με κιτρινο σωμα που κανει 68 ευρω ;;;

θελω μια φτηνη και καλη κεφαλη που να μην ξεπερναει τα 130 ευρω !!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Sumiko Pearl Μια βοηθεια αν γινεται...

επισης εχω εμπιστοσυνη σε αυτη http://www.best-buy.gr/showprod.php?aa=710

δεν μου αρεσει σαν εμφανιση ......

αν και ειχα παλια ενα DUAL 505 που ειχε ΟΡΤΟΦΟΝ σαν αυτην και επαιζε ΠΟΛΥ καλα ......

Ρε Βαγγέλη , αυτός εδώ την έχει 95 $ δηλαδή με σημερινές ισοτιμίες 67,30 ευρώ . Λίγο ακριβή μου φαίνεται η δικιά σου . Είναι σίγουρα η pearl ;

οντως την εχει πολυ φτηνοτερα !!!αυτη ειναι .
αλλα τι λεει σαν κεφαλη ;;;;; ειναι καλη ;;;

ειναι καλη η να παρω την Αουντιο Τεκνικα Α110 με κιτρινο σωμα που κανει 68 ευρω ;;;

θελω μια φτηνη και καλη κεφαλη που να μην ξεπερναει τα 130 ευρω !!!!!!!!!!

Aκριβη την εχεις βρει την sumiko φιλε.

οντως την εχει πολυ φτηνοτερα !!!αυτη ειναι .
αλλα τι λεει σαν κεφαλη ;;;;; ειναι καλη ;;;

Δεν την έχω ακούσει . Πάντως νομίζω ότι μιά Denon DL-103 είναι ότι πρέπει . Και από οικονομικής πλευράς ( 116-130 ευρώ ) και από ηχητικής πλευράς . Την έχω ακούσει , στο δικό μου σύστημα και αξίζει παρά πάνω από τα λεφτά της .

Έχω την εντύπωση πως η Pearl έχει αυτή τη λιανική τιμή καινούργια...
Λογικά σε αυτή την τιμή μπορείς να βρείς μεταχειρισμένη της ίδιας εταιρίας μία Blue Point, για να μην πω για την Blue Point Special την οποία έχω εδώ και πολλά χρόνια και είμαι άκρως ευχαριστημένος...

Έχω την εντύπωση πως η Pearl έχει αυτή τη λιανική τιμή καινούργια...
Λογικά σε αυτή την τιμή μπορείς να βρείς μεταχειρισμένη της ίδιας εταιρίας μία Blue Point, για να μην πω για την Blue Point Special την οποία έχω εδώ και πολλά χρόνια και είμαι άκρως ευχαριστημένος...

Πριν 10 μέρες πήρα την DENON DL160 111€ από το apothema.gr με αποστολή στην δουλειά μου. Την συνιστώ.

Σας Ευχαριστω ολους !!

την ΣΟΥΜΙΚΟ την βρηκα καινουργια 120 ευρω περιπου ...

μαλον για ΝΤΕΝΟΝ λεω .....

αλλα ειναι κινητου πηνιου και δεν ξερω αν θα παιξει ......

η Shure M97 xE τι λεει ;;;;;;;;

Αγόρασα την SUMIKO PEARL πριν από 5 μέρες σε αντικατάσταση της Shure M97 xE.Το πλατώ μου είναι ένα ARISTON RD110 SL με βραχίονα REGA RB 300.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σαφώς υπέρ της SUMIKO.Καλύτερες μεσαίες και μεγαλύτερο σώμα έκαναν αμέσως διαφορά.Περιμένω όμως να στρώσει για να έχω πλήρη άποψη.

Αγόρασα την SUMIKO PEARL πριν από 5 μέρες σε αντικατάσταση της Shure M97 xE.Το πλατώ μου είναι ένα ARISTON RD110 SL με βραχίονα REGA RB 300.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σαφώς υπέρ της SUMIKO.Καλύτερες μεσαίες και μεγαλύτερο σώμα έκαναν αμέσως διαφορά.Περιμένω όμως να στρώσει για να έχω πλήρη άποψη.

ok θα περιμενω εντυπωσεις

με ενδιαφερει πως παιζει στις χαμηλες και στα πριμα μεσαια καλα μου φαινονταν .....-bye-

Last edited: