'Summer Cinema' για Νova.

john 78

Banned
29 December 2008
1,684
Eνα νεο καναλι ξεκιναει απο 1 Ιουνιου,το 'Summer Cinema' στους
10930 Η 27500 με δυο ταινιες καθε βραδυ στις 21.00 και στις 23.00

Σημερα εμαθα απο ατομο ενημερωμενο οτι συντομα αλλαζει καρτες γνωριζεται το θεμα αυτο?

Σημερα εμαθα απο ατομο ενημερωμενο οτι συντομα αλλαζει καρτες γνωριζεται το θεμα αυτο?

Οχι αλλα ειναι παγια τακτικη των παροχων να το κανουν αυτο σε σχετικα τακτα χρονικα διαστηματα κυριως για να διαφυλαξουν το προιον τους απο hackers και δωρεαν θεασεις.
Αν το κανει τοτε μαλλον μιλαμε για μετακινηση σε irdeto3 απο irdeto 2 που ειναι σημερα οπως ακριβως κανει αυτη τη στιγμη ο sky που αλλαζει τις καρτες του απο mediaguard2 σε mediaguard3.
Νικος

Αν κατάλαβα καλά το ολοκαίνουργιο κανάλι θα παίζει 2 ταινίες την ημέρα από αυτές που ήδη έχουν χιλιοπαιχτεί στα novacinema;
Η μήπως θα έχουν πρώτες προβολές;
Από τις ταινίες που διάβασα, αρκετές τις έχω δει αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν στο nova η αλλού..
Αν παίζει ταινίες που έχουν προβληθεί ήδη...εντάξει, μπορούν να φτιάξουν και 30 καινούργια κανάλια να χουμε να λέμε.

Σιγά μην αλλάξει.Εδώ τους ζήτησα απο μόνος μου να μου την αλλάξουν γιατί έχω version 2 και δεν παίζει στον dreambox 800 και μου είπαν να την πάω σε τεχνικό τους να δει αν έχει πρόβλημα.Αλλιώς δεν την αλλάζουν.Και θα έπαιρναν και 20 ευρώ.Την έχασαν την ευκαιρία τους.

-bye-Γίνεται να σταματήσουν όλοι τις συνδρομές ? να δείς μετά αν θα κατεβάσουν τις τιμές ακι αν θα κάνουν και τσαλιμάκια? Αλά δεν γίνεται αυτό γιατί αν δεν υπήρχαν τα κορόϊδα να πληρώνουν την nova αυτ´η δεν θα υπήρχε ή και να υπήρχε δεν θα το παίζανε .:grandpa:

Απάντηση: Re: 'Summer Cinema' για Νova.

Οχι αλλα ειναι παγια τακτικη των παροχων να το κανουν αυτο σε σχετικα τακτα χρονικα διαστηματα κυριως για να διαφυλαξουν το προιον τους απο hackers και δωρεαν θεασεις.
Αν το κανει τοτε μαλλον μιλαμε για μετακινηση σε irdeto3 απο irdeto 2 που ειναι σημερα οπως ακριβως κανει αυτη τη στιγμη ο sky που αλλαζει τις καρτες του απο mediaguard2 σε mediaguard3.
Νικος

Υπαρχει τελικα irdeto3 δεν το ηξερα το ειχα δει καπου και λεω μπαα λαθος θα ειναι!-bye-

Μπορει να ειναι κι ασχετο αλλα απο την αρχη του μηνα εχασα το CNN, που μαλλον δεν το εβλεπα απο την Nova. Μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενο σε Humax. Εχασα μονο αυτο και το TCM. Το 2ο λογω διακοπης. Μηπως καποιο καλο παιδι γνωριζει συχνοτητα και tsansponder μπoυκετου Nova για CNN?

Πάντως δεν πρόκειται για κανάλι της προκοπής. Με τα χίλια προτιμούσα το TCM ακόμα και με τις νιοστές επαναλήψεις του.

το κανάλι ''summer cinema'' λογικά δεν θα ξαναμεταδοθεί το καλοκαίρι του 2010 όπως και το καλοκαίρι του 2009??το κανάλι ήταν διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της νοωα?(start pack,value pack,cinema+value pack,sports+value pack kai full pack)σίγουρα ήταν διαθέσιμο στα cinema+value pack και full pack...αλλά θέλω να μάθω ήταν και στο value pack (λόγω του TCM)??

Re: Απάντηση: 'Summer Cinema' για Νova.

το κανάλι ''summer cinema'' λογικά δεν θα ξαναμεταδοθεί το καλοκαίρι του 2010 όπως και το καλοκαίρι του 2009??το κανάλι ήταν διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της nova?(start pack,value pack,cinema+value pack,sports+value pack kai full pack)σίγουρα ήταν διαθέσιμο στα cinema+value pack και full pack...αλλά θέλω να μάθω ήταν και στο value pack (λόγω του οτι το TCM ήταν στο value pack άρα αφού το αντικατέστησε για λίγο το summer cinema λογικά θα ήταν κι αυτό...)??