Summer in Greece

Εγώ πάντως επιμένω... Αγγλίδες και ξερό ψωμί... Οι ορίτζιναλ αγγλίδες βεβαίως-βεβαίως... Το πιό έκφυλο ντύσιμο και το πιό βρώμικο μυαλό... Το πιό ξεκούραστο ψηστήρι και τα πιό ταλαιπωρημένα κρεββάτια. Οι μόνες ευρωπαίες που πίνουν αλκοόλ - πολύ αλκοόλ... Α! Δεν αποκτούν κεκτημένα επάνω σου και συχνά δεν ρωτούν ούτε το όνομά σου... God save the Queen !

Καλά, οι άλλες δεν είναι χαμηλότερου κινδύνου, απλά οι αγγλίδες δεν χάνουν πολύτιμο χρόνο...LOL

Ελληνιδες με χιλια !!!!!!!!

καμια σχσεση με τις αλλες ..... ολες οι αλλες ειναι απελευθερωμενες αλοολικες ντιβες που ουτε να σεβονται την αξιοπρεπεια τους δεν μπορουν ....

αν θελετε ελατε μια βολτα το καλοκαιρι στα Γιαννενα για καφε η... για ψωνια το πρωι στα Μαγαζια ......

Re: Απάντηση: Summer in Greece

Ελληνιδες με χιλια !!!!!!!!

καμια σχσεση με τις αλλες ..... ολες οι αλλες ειναι απελευθερωμενες αλοολικες ντιβες που ουτε να σεβονται την αξιοπρεπεια τους δεν μπορουν ....

Μα αυτό ακριβώς!!... ΔΕΝ θέλουμε να έχουν αξιοπρέπεια Ευάγγελε !!... Αυτό μας έλειπε καλοκαιριάτικα στα νησιά...!!!

αν θελετε ελατε μια βολτα το καλοκαιρι στα Γιαννενα για καφε η... για ψωνια το πρωι στα Μαγαζια ......

Τι λε ρε φίλε... Για να μας ξαναπαντρέψουν ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Summer in Greece

Μα αυτό ακριβώς!!... ΔΕΝ θέλουμε να έχουν αξιοπρέπεια Ευάγγελε !!... Αυτό μας έλειπε καλοκαιριάτικα στα νησιά...!!!

Τι λε ρε φίλε... Για να μας ξαναπαντρέψουν ??

ελα βρε να φας Μπακλαβα !!!!!!!!!! :music-smiley-005: :Banane0:

Εγώ πάντως επιμένω... Αγγλίδες και ξερό ψωμί... Οι ορίτζιναλ αγγλίδες βεβαίως-βεβαίως... Το πιό έκφυλο ντύσιμο και το πιό βρώμικο μυαλό... Το πιό ξεκούραστο ψηστήρι και τα πιό ταλαιπωρημένα κρεββάτια. Οι μόνες ευρωπαίες που πίνουν αλκοόλ - πολύ αλκοόλ... Α! Δεν αποκτούν κεκτημένα επάνω σου και συχνά δεν ρωτούν ούτε το όνομά σου... God save the Queen !

Εσύ πρέπει να έχεις περάσει από την Κω !!!!:ADFADF1: :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Summer in Greece

Ναι, γιατί στην Κρήτη ας πούμε οι βρετανίδες είναι και πολύ δύσκολες!!!!:ADFADF1:
:flipout: :flipout:

Άσε Έλενα, δεν θα ξεχάσω ποτέ (έχω περάσει και 15μήνες στην Κω) τις Αγγλίδες και τις απίστευτες γόβες με το σιδεράκι στο τακούνι να επιστρέφουν ξημερώμα ντίρλα-τελείως και να νομίζεις ότι κάνει επέλαση το Ιππικό !!!!
:flipout: :flipout:

Για τις Γαλλίδες δεν λέω... όσο και να με πιέσεις....

Εσύ πρέπει να έχεις περάσει από την Κω !!!!:ADFADF1: :ADFADF1:

Αγγλοι : Κως, Ρόδος, Μάλια, Χερσόνησος, Αγ.Νικόλαος, Κέρκυρα... Τον προηγούμενο αιώνα... Δεν ξέρω τι παίζει τώρα γιατί συμμαζεύτηκα...

Last edited: