Sunfire SDS-10 ή Earthquake S-10 ???

πάρε σε μτχ κάποιο άλλο. υπάρχουν καλές ευκαιρίες. εγώ αυτό θα έκανα. έχει ένα που το λυμπιζομαι καιρό αλλά δεν έχει τι να το κάνω χεχε

Τι ηχεια και σε τι χωρο (μεγεθος) θα συνοδευσει το σαμπ που θελεις ?
Logitech z2300 και ένα ζευγάρι kenwood οβάλ,κομμένα μόνο να παίζουν φωνές. Ο χώρος είναι γύρω στα 20τμ νομίζω

πάρε σε μτχ κάποιο άλλο. υπάρχουν καλές ευκαιρίες. εγώ αυτό θα έκανα. έχει ένα που το λυμπιζομαι καιρό αλλά δεν έχει τι να το κάνω χεχε
Ψάχνω και μετέχειρα αλλά δύσκολα βρίσκω γνωστά μεγάφωνα που να υπάρχουν και αρκετά review να δώ..Όποιος έχει κάτι προς πώληση όμως ευχαρίστως να μου στείλει πμ :)

Δεν ξερω πως ακουγονται τα συγκεκριμενα logitech σε συνδιασμο με τα kenwood, ουτε τις απαιτησεις που εχεις απο τα ακουσματα σου, αλλα μηπως (και χωρς παρεξηγηση) ειναι καπως υπερβολη να δωσεις 400-450 για σαμπ?

Μηπως στα ιδια χρηματα να αγοραζες καποια ποιοτικα ενεργα ηχεια?

Τι πηγη/ενισχυτη χρησιμοποιεις τωρα ?

Συμφωνώ με τον Ντίνο. Αν δώσεις για sub 450 ευρώ (ειδικά αν πάρεις μτχ με 450 που σημαίνει αρχική αξία ακόμα υψηλότερη) το υπόλοιπο σύστημα θα είναι αναντίστοιχο με αυτό.

Είμαι μεγάλος λάτρης του (χαμηλού κυρίως) μπάσου οπότε ό,τι και να πάρω δέν θα είναι υπερβολή για μένα :D
Από ενισχυτή έχω έναν mac mpx 4000,δίνω στα οβάλ απο 60rms το καθένα και μου παίρνουν τ αυτιά,είμαι υπερκαλημένος από φωνές :)

........Το JBL ES250PW το χει ακούσει κανείς να μου πεί γνώμη? Καλύτερο από Earthquake? :)