sunwayman c20c πρόβλημα

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

    Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

...συγκεκριμένα κάτι γίνεται με το button, πολλές φορές δεν ανάβει κανονικά, αλλά πολύ αχνά. Άλλες φορές δεν ανάβει καθόλου και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και να την ξαναβάλω για να ανάψει.

Γενικά κάτι δεν κάνει επαφή μάλλον.

Καθαρίζει? πως? αλλάζουμε κάτι?
 
Υπαρχει η περιπτωση να μην κανει καλη επαφη. Η αλλη περιπτωση ειναι να εχει προβλημα η πλακετα διαχειρισης ενεργειας, οποτε παει στο service.

Για την πρωτη περιπτωση, παρε μια μπατονετα με λιγο οινοπνευμα και καθαρισε προσεκτικα τις επαφες του φακου.

Επισης, οπως ανεφερε ο Κωστας, ο δικος του δουλευε με καποιες μαρκες 18650. Αυτο σημαινει πρακτικα οτι καποιες μαρκες ειναι πιο κοντες η πιο μακριες απο καποιες αλλες και κανουν καλυτερη επαφη -αρα δουλευουν.
Αν εχεις αλλη μαρκα 18650, δοκιμασε να δεις.
 
πιθανότατα έχει πιάσει μαυρίλα στις επαφές.
Ιδίως στη μέσα.
 
κατσαβίδι ίσιο.
Τύλιγμα με χαρτοπετσέτα ή χαρτί υγείας σφιχτά.
Με προσοχή καθάρισμα της εσωτερικής επαφής.
Το ίδιο και για την μπαταρία, αν είναι ακόμα ζωντανή.
 
Επισης, οπως ανεφερε ο Κωστας, ο δικος του δουλευε με καποιες μαρκες 18650. Αυτο σημαινει πρακτικα οτι καποιες μαρκες ειναι πιο κοντες η πιο μακριες απο καποιες αλλες και κανουν καλυτερη επαφη -αρα δουλευουν.
Αν εχεις αλλη μαρκα 18650, δοκιμασε να δεις.

Στη δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα δεν ήταν το μάκρος της μπαταρίας. Κάποιες που ήταν πιο κοντές δούλευαν κανονικά και άλλες πιο μακριές όχι ή και το ανάποδο! Ο λόγος άγνωστος!

Όταν επικοινώνησα με την Sunwayman το δέχτηκαν σαν πρόβλημα και όχι σαν ιδιαιτερότητα του φακού με κάποιες μάρκες μπαταριών.