Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

Super φακοι 2400+ λουμενς (SkyRay king black, Roche M170) απο σημερα στην fasttech απο $40 !!!! Koυπονι 5% 'LAUNCH'

http://www.fasttech.com/category/1/new-products

1234001-6-thumb.jpg

Ναι σιγουρα ειναι πολυ φθηνος!Και μπορει να ειναι και εξισου καλος...αλλωστε ισως να βγαινει και απο το ιδιο εργοστασιο κατα παγια τακτικη των Κινεζων!

Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι μπορει να ειναι πολυ καλος φακος -κλωνος η οχι- και ιδιαιτερα αν πωλειται απο το fasttech που εχω ηδη την καλη εμπειρια ενos budget φακου, του FandyFire Rook.

Αυτη τη στιγμη τσεκαρω την διαρκεια του στο high με 3 μπαταριες Li-ion ΑΑ nitecore. Ηδη τωρα που γραφω ειναι αναμμενος 45 λεπτα και συνεχιζει. Toν εσβησα στα 30 λεπτα για να μην πολυζεσταθει η κεφαλη και τον ξανα αναψα πριν λιγο.
Τα λουμενς που διαφημιζε ειναι 600, αν θυμαμαι καλα, τα οποια ειναι και πραγματικα.

Πραγματικα, δεν ξερω αν πρεπει να επενδυσει κανεις σε ακριβο μεγα-φακο, εκτος αν τον χρειαζεται επαγγελματικα. Περιμενω αυτες τις μερες τον SkyRay king 1800 lumens (οχι U2) για να τον τσεκαρω.

βασικα και εγω ειμαι στο τριπακι να παρω τον FandyFire UV-S5 (ιδιος με skyray) η να παρω τον FandyFire Darth
καθως εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και για τους δυο!

Eννουσα οτι περιμενω τον FandyFire απο φαστεκ, που μοιαζει με τον SKYRAY KING, μπερδευτηκα με τους κλωνους!!!

Προσεξε ομως, η φαστ τεκ τον δινει στα 1800 λουμενς, ενω το DX στα 3000!!! που προφανως δεν μπορει να ισχυει...

Για το darth το σκεφτομουν και εγω, αλλα το δακτυλιδι δεν μου αρεσει τελικα σε φακους, δεν με βολευει προσωπικα και το εχω διαπιστωσει στους Thrunite TN30 & TN31, και οχι μονο, που εχω.

εμενα με ανηχυχει μονο το αν θα ζεσταινονται πολυ μετα απο κανα 15λεπτο και το αν θα ειναι ορατο το PWM...στο low....

Aν μπορεις να περιμενεις λιγες μερες θα σου πω για τον fandyfire των 1800λουμενς.

Τωρα που τελειωσα το test στον Rook, μπορω να σου πω οτι μετα απο 30 λεπτα συνεχομενης λειτουργιας την πρωτη φορα <σβησιμο για 10 λεπτα> και μετα απο 40 λεπτα την δευτερη, η κεφαλη ηταν αρκετα ζεστη αλλα ανεκτη στο κρατημα.

Παρεπιπτοντως, ο FandyFire ROOK κρατησε 70 λεπτα στο high! Μετα τα 70' η φωτεινοτητα επεσε αρκετα, οποτε και τον εκλεισα γιατι δεν με ενδιεφερε πλεον. Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος απο αυτη την αποδοση ενος budget φακου!

Παντως, εαν πιανει εστω και τα μισα απο τα 6000 λουμενς που γραφει και εαν τα κρατα επιτυχως σταθερα για καμμια ωριτσα τοτε αξιζει.
Ισως να πιανει περισσοτερα λουμενς για καποια λεπτα. Επτα ΧΜ-L Τ6 λεντ ειναι αυτα, οποτε υπαρχει η πιθανοτητα.

Το FastTech τον εχει $10 φτηνοτερα.