Μεχρις στιγμης και απο αυτα που εχω αγορασει ο ιδιος, διοτι δεν μπορουμε να κρινουμε αυτα που δεν εχουμε πιασει στα χερια μας, οι FandyFire ROOK (3χΑΑ λιθιου) και UV-S5 (4x18650) ειναι οτι εχουν δηλωσει στην FastTech.
Κανενα παραπονο για την αγορα των δυο αυτων φακων, για την πλακα μου, οχι τιποτε σοβαροτερο. Περιμενω τον SKY RAY KING Black περισσοτερο για να εχω εμπεριστατωμενη αποψη περι β'κατηγοριας φακων, παρα για την πλακα μου.
Προσωπικα με ενοχλει ενας φακος να εχει 4 μπαταριες 18650. It is too much!! Aν ξανα αγοραζα τσιπικο φακο, θα επαιρνα μονο τον Rook με τις 3χ14500. Φωτεινοτατος, μικρος και φτηνος.
Απο κει και περα, αν ηταν να επαιρνα εναν και μονο φακο, επωνυμο για να με καλυπτει γενικοτερα (εκτος απο EDC) αυτος θα ηταν ο Nitecore EC25 η o P25 (μεγαλυτερος) αλλα με 1χ18650 και 800+ λουμενς. Κοστος $55-$65.
Δευτερευοντως αν δεν θελω λιθιου, θα αγοραζα τον Nitecore ΕΑ4. Ιδια αποδοση με τους προαναφερομενους. Αυτους τους φακους τους θεωρω best value for money, σημερα.
Για 'ακριβο' φακο thrower με πραγματικο βεληνεκες 400+μετρα, δεν θα αγοραζα μεγαλο φακο και ιδιαιτερα με μεγαλη κεφαλη. Ειναι αβολοι μεγαλοι και βαρετοι. Fenix TK70, TK75, Thrunite TN31 και παρομοιοι με πολλες μπαταριες...
Αν αγοραζα σημερα, θα επαιρνα παλι τον διαχρονικο και αξιοπιστο
Fenix TK41 (800+ lumens-400+μετρα) αν ηθελα ΑΑ μπαταριες η τον
Thrunite Catapult V3 (1000+ lumens- 600μετρα throw), αν ηθελα λιθιου.
Tον Thrunite Catapult δεν θα τον ειχα προσεξει αν δεν μου τον ειχε στειλει για review η εταιρεια. Εγω ειχα ζητησει τον skorpion αλλα μου εστειλαν αυτον! Παιδες το φακουδακι δεν παιζεται.
Πρωτα απ'ολα ειναι μικρος/λεπτος για thrower 600 μετρων, παιρνει 2 18650 και το καλο του ειναι οτι ξεβιδωνεις ενα κομματι και δουλευει με 1χ18650, με μειωμενη φωτεινοτητα ομως, αλλα υπεραρκετη για ολες τις δουλειες.
Τελος για ακριβο φακο flooder, αν και εχω κατασταλαξει οτι δεν μου χρειαζεται τετοιο πραγμα εκτος απο το να κανεις το κεφι σου (οι throwers ειναι πολυ πιο χρησιμοι), δεν μπορω να αποφασισω.
Εχω τον Thrunite TN30 (3000λουμενς), ο οποιος ειναι μικρος σχετικα διοτι παιρνει μονο 3χ18650, αλλα δεν μου αρεσει πολυ το δακτυλιδι.
Νομιζω οτι θα προτιμουσα τον Fenix TK75 αλλα η τιμη του ειναι μεγαλυτερη απο την ορεξη μου να τον αποκτησω.
Αν θα αγοραζα φακο flooder σημερα, μαλλον θα ειχα καταληξει και παλι στον Thrunite ΤΝ30 αν μου κοστιζε γυρω στα 100 ευρω (τοσο μου κοστισε απο ebay). Αν ηθελα κατι πιο οικονομικο σε flooder, τοτε o fandyfire των $40 θα ηταν αρκετος.
Αυτα

)