super vhs blank tapes

harryparos

New member
4 February 2009
55
μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω καινουργιες ταινιες(αγραφες) super vhs ? ευχαριστω

Αν δεν βρεις στην κασσετεμπορικη στην στοα της Αιολου-πανεπιστημιου ρωτησε τους να σου πουν που εχουν μεινει στοκς.

δυστυχως δεν εχουν ,εχουν μονο απλες και ουτε γνωριζουν ποιος εχει,αλλα και στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι δυσκολα απο οτι βλεπω.

Σε τετοιες απομακρυσμενες αγορες να ρωτας παντα αν εχουν ημερομηνια ληξης.....και σε τι περιβαλλον ηταν αποθηκευμενες...

παιδια ειναι τρελα εχω ενα Panasonic AG-7450 φορητο βιντεο μου το χαρισε ενας φιλος σε αριστη κατασταση μαζι με πολλες ταινιες αλλα δουλεμενες κια θελω να το δοκιμασω με καινουργιες .

παρε μια μονον απο ebay απο οπου βρεις την καλυτερη τιμη αλλα οχι απο τα ...σκουπιδια και δοκιμασε το.

Και αν σου "κανει" τοτε παρε λιγες ακομα.

βρηκα στο ebay αλλα τα μεταφορικα κοστιζουν διπλασια απο την ταινια,τελικα θα αναγκαστω να παρω απο εκει οσο αναφορα απο παλιο στοκ η οχι δεν νομιζω να παραγονται πλεον παλιες θα ειναι.

Φιλε δεν θα το πιστεψεις.....αλλα μου εχει ξεμεινει μια TDK X120 svhs625 σφραγισμενη απο την εποχη που σπουδαζα.....την κραταγα για ενθυμιο....αν θελεις μπορω να σου την ταχυδρομησω.....την εχω φυλαγμενη στην βιβλιοθηκη μου σε οικιακο περιβαλλον....δυστυχως δεν μπορω να ξερω σε τι κατασταση βρισκεται αλλα αν κρινω απ' οτι τις υπολοιπες vhs και s-vhs που εχω και εφοσον ειναι σφραγισμενη δεν θα εχει προβλημα

Επειδή πρίν λίγο καιρό γνωστός είχε το ιδιο προβλημα, πήγε στο http://www.giannatos-foto.gr/index.php?cPath=2315_2337 και δίπλα Δισκοπωλεία: ΤΖΙΝΑ -- Πανεπιστημίου 57 και βρήκε VHS ΤDK E-HG ή τις Χpro-EΗG που ακόμα υπάρχουν σε στοκ ,από το παλιό εργοστάστιο της ΤDK στο Λουξεμβούργο, και τις εγγραψε σε SVHS .Η διαφορά ποιοτητας ελάχιστη.

Καλησπέρα έχω αρκετές SVHS στοκ στην αποθήκη μου ολοκαίνουργιες σε άριστη κατάσταση διάφορες διάρκειες και μάρκες, πες μου σε παρακαλώ πόσες και τι ακριβώς ψάχνεις.

κατά καιρούς έχω δει αγγελίες από βίντεο-κλαμπ που κλείνουν να πουλάνε, ίσως βρείς άκρη έτσι αν ψάχνεις ακόμα

ε όποιος τις ψάχνει έχει τον λόγο του, και είναι κ δυσεύρετες

Στα γνωστα μαγαζια της Αθήνας ακόμα υπάρχουν super vhs ,αλλα η τιμή έχει τσιμπήσει λίγο .Αλλιώς ebay...
VHS απλες κασετες υπάρχουν ακόμα στα μεγαλα σουπερμαρκετ τύπου mega (κυρίως Maxell) και στο Media markt (TDK) και όσο και να φαίνεται παραξενο υπάρχει ζήτιση.