Καλησπερα. Πριν λιγο καιρο αν και αργα αποφασισα να μετατρεψω τις super 8 μπομπινες σε ψηφιακη μορφη. Ηθελα να κανω σωστα την δουλεια και να τις δωσω σε καποιο ειδικο αλλα μετα τα ποσα που ακουσα κατεληξα να τα κανω μονος μου οπως μπορω. Κανω λοιπον προβολη στον τοιχο την μπομπινα και με μια ψηφιακη καμερα τραβαω την εικονα απο τον τοιχο.
Το ξερω δεν ειναι ειδανικο αλλα 400 και 500 ευρω δεν μπορω να διαθεσω τωρα.
Το προβλημα που εχω ειναι οτι σε καποιες ταινιες( αυτες που εχουν ανοιχτα χρωματα ) η καμερα παιρνει το βιντεο αλλα στην αναπαραγωγη αναβοσβηνει η εικονα σαν καποιος να παιζει με την φωτεινότητα.. Η μπομπινα παιζει στα 18 καρε.οταν την βαζω στα 24 το προβλημα μειωνετε λιγο αλλα οι ταινιες μου ειναι στα 18.
Τι μπορω να κανω? Φταινε τα fps ή να ρυθμισω απο την καμερα εγραφη με ηλιοφανεια μηπως και βελτιωθει τιποτα?
Το ξερω δεν ειναι ειδανικο αλλα 400 και 500 ευρω δεν μπορω να διαθεσω τωρα.
Το προβλημα που εχω ειναι οτι σε καποιες ταινιες( αυτες που εχουν ανοιχτα χρωματα ) η καμερα παιρνει το βιντεο αλλα στην αναπαραγωγη αναβοσβηνει η εικονα σαν καποιος να παιζει με την φωτεινότητα.. Η μπομπινα παιζει στα 18 καρε.οταν την βαζω στα 24 το προβλημα μειωνετε λιγο αλλα οι ταινιες μου ειναι στα 18.
Τι μπορω να κανω? Φταινε τα fps ή να ρυθμισω απο την καμερα εγραφη με ηλιοφανεια μηπως και βελτιωθει τιποτα?