Superlux HD 681 evo Power Buy II

Μολις τωρα ετυχε να διαβασω το νημα και εχασα το powerbuy.
Αν καποιος μετανιωσει, ας με ενημερωσει να τα πάρω εγω.
Ευχαριστω

τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα στις 14.04.

Αν κάνεις αύριο την κατάθεση το πιθανότερο είναι να προλάβουμε. Βασικά έτσι γράφει στο confirmation email.

τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα στις 14.04.

Αν κάνεις αύριο την κατάθεση το πιθανότερο είναι να προλάβουμε. Βασικά έτσι γράφει στο confirmation email.

Αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να κανω την καταθεση στην Πειραιως ή Alpha το ποσο των 28 ευρω και μετα αλλα 5 ευρω για αποστολη στην Αθηνα;

Αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να κανω την καταθεση στην Πειραιως ή Alpha το ποσο των 28 ευρω και μετα αλλα 5 ευρω για αποστολη στην Αθηνα;

Προς το παρων μονο 28 ευρω. Για αθηνα μαλλον θα κανω μαζικη αποστολη (αν βολευει σε ολους)

Μολις εκανα την καταθεση. Σου εστειλα και Pm
Σ ευχαριστω και παλι.

Στεργιε, αν εχεις λιγο χρονο κανε μια τελικη λιστα με οσους συμμετειχαν και βαλε με bold οσους ειναι ταμειακα ενταξη (αν ειναι ολοι δεν εχει νοημα).

Χαιρομαι που ολα βαινουν καλως και σε λιγες μερες οι superluxακιδες θα ειναι το 97% του δικαναλου..(αστειευομαι βεβαια, ειμαστε πανω απο 99%)

Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Στεργιε, αν εχεις λιγο χρονο κανε μια τελικη λιστα με οσους συμμετειχαν και βαλε με bold οσους ειναι ταμειακα ενταξη (αν ειναι ολοι δεν εχει νοημα).

Χαιρομαι που ολα βαινουν καλως και σε λιγες μερες οι superluxακιδες θα ειναι το 97% του δικαναλου..(αστειευομαι βεβαια, ειμαστε πανω απο 99%)

Όλα είναι εντάξει δεν υπάρχει θέμα, απλά κάποιες συννενοήσεις έγιναν με pm περισσότερο για να μη κάνουμε το νήμα...chat.

Αχ και να μην είναι καλά τα ακουστικά! :flipout:

Τι να σου πω Στεργιε. Εγώ τα αγορασα για συγκεκριμένη χρηση (ταινίες στις εφημερίες), και στα χρήματα αυτα τα θεωρώ ικανοποιητικά.

Σε λιγες ημερες γλυκιάς υπομονής θα έχετε άποψη ολοι σας. Με το καλό και πάλι

Οταν σου στειλουν το tracking για τα ακουστικα στειλε μας σε PM που βρισκονται ωστε να βλεπουμε που ειναι

Αν παρ'ελπίδα σου πουν ότι δεν αρκεί το απόθεμα που θα τους έρθει σε μαύρα, ώστε να τα στείλουν όλα, τότε από εμένα είναι οκ και για λευκό.

Μόλις τώρα είδα το νήμα .
Εαν δεν θέλει κάποιος τα ακουστικά επειδή λογικά δεν προλαβαίνω , θα ήθελα να με έχετε υπόψιν σας εαν περισσεύει ένα ζευγάρι . Χρώμα δεν με απασχολεί .
Ευχαριστω εκ των προτέρων οποία και αν είναι η απόφαση σας .
Χρώματα

Σήμερα μου στείλανε email ότι η παραγγελία μας είναι στο δρόμο!

Είναι 2 τα κιβώτια με τα εξής tracking numbers:

a)166682482036

b)166682482288

και τα ελέγχουμε στο εξής link: http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp?lang=en

Λέτε να ψήσουμε τον οβελία με σουπερλουξ στ'αυτιά ακούγοντας ποιμενικά τρακς???