Superlux HD 681 evo Power Buy II

Καλώς να έρθουν!!!
Ευχαριστουμε και χρόνια πολλά Στέργιο και σε ολους της παρέας!!!

Και ναι! Η αγωνία τελείωσεεεεεεε!

Τα δέματα είναι εδώ, περίπου 1 χιλιόμετρο μακρυά απο μένα στα γραφεία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ!

Γύρω στις 11 θα μου τα φέρουνε!

Έχω πολλή δουλειά να κάνω αύριο! (καφεδάκι, συσκευασίες για αποστολή κλπ κλπ).

Με τους Θεσσαλονικείς θα επικοινωνήσω σήμερα-αύριο.

Όσοι δε μου έχετε στείλει στοιχεία αποστολής παρακαλώ να το κάνετε, το μεσημεράκι θα αρχίσω τη διαλογή.

Η παρέα του Βαγγέλη Σ. να ετοιμάζεται! Περιμένουμε βιντεάκι και φωτό με τα νέα εργαλεία!

Παρακαλώ λίγο να συντονιστούμε σχετικά με την αποστολή στην Αθήνα:

α)Βολεύει όλους να στείλω ένα δέμα και να μαζευτείτε για να γίνει η διανομή?

β)ο φίλος modright που είχε προσφερθεί μπορεί να αναλάβει αυτή τη δουλειά???

Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Και ναι! Η αγωνία τελείωσεεεεεεε!

Τα δέματα είναι εδώ, περίπου 1 χιλιόμετρο μακρυά απο μένα στα γραφεία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ!

Γύρω στις 11 θα μου τα φέρουνε!

Έχω πολλή δουλειά να κάνω αύριο! (καφεδάκι, συσκευασίες για αποστολή κλπ κλπ).

Με τους Θεσσαλονικείς θα επικοινωνήσω σήμερα-αύριο.

Όσοι δε μου έχετε στείλει στοιχεία αποστολής παρακαλώ να το κάνετε, το μεσημεράκι θα αρχίσω τη διαλογή.

Η παρέα του Βαγγέλη Σ. να ετοιμάζεται! Περιμένουμε βιντεάκι και φωτό με τα νέα εργαλεία!

Παρακαλώ λίγο να συντονιστούμε σχετικά με την αποστολή στην Αθήνα:

α)Βολεύει όλους να στείλω ένα δέμα και να μαζευτείτε για να γίνει η διανομή?

β)ο φίλος modright που είχε προσφερθεί μπορεί να αναλάβει αυτή τη δουλειά???

Μπορεις να γραψεις απο ποιους περιμενεις τα στοιχεια αποστολης;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Μπορεις να γραψεις απο ποιους περιμενεις τα στοιχεια αποστολης;

Φυσικά και μπορώ και θα το κάνω το μεσημέρι αν μου λείπουν στοιχεία απο κάποιον.

Το ότι το έγραψα αυτό δε σημαίνει ότι μου λείπουν κιόλας. :grandpa:

uploadfromtaptalk1398411966741.jpguploadfromtaptalk1398412016320.jpguploadfromtaptalk1398412034005.jpg

Αρκετοί δεν μου έχετε στείλει στοιχεία και κάποιοι που στείλατε τα στοιχεία σας δεν έχετε βάλει τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όσο πιο γρήγορα έχω τα στοιχεία σας τόσο πιο γρήγορα θα έχετε και τα ακουστικά σας.

Θέλω: Όνομα, ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επίσης όσοι είστε από Αθήνα παρακαλώ δηλώστε εδώ αν σας βολεύει να πάρετε τα ακουστικά σας από τον modright για να στείλω ένα δέμα και να βγει οικονομικότερα για όλους. Θα πιείτε και καφέ, να γνωριστείτε (αν δεν γνωρίζεστε!)

Παίδες σήμερα κατάφερα και έστειλα όλα τα δεματάκια εκτός Αθηνών.

Απεστάλησαν: gech, marmagas, mce22, Σπύρος Ντούτσης και Σκαμαγκάς Βαγγέλης (το έβαλα το κορδόνι, ναιιιιι)

Είναι και Παρασκευή σήμερα που τρέχω με τη δουλειά μου, έσπασε και η ντίζα του συμπλέκτη του αυτοκινήτου σήμερα... Μέσα στη βροχή περίμενα την οδική... Έχασα ένα δύωρο τσάμπα...

Τες πα.

Από την Αθήνα έχω τους: Peter52, Ntinos_p, Sotiris, Phatt, modright.

Μέχρι στιγμής ο Peter52 εξέφρασε την επιθυμία να παραλάβει μαζί με τον modright, αν μπορούμε να κάνουμε μια μικρή συννενόηση εδώ ή και μεταξύ σας με pm και να μου πείτε τι θέλετε να κάνω.

Για κάθε τεμάχιο η τιμή είναι 5 ευρώ με τα courier elta για παραλαβή από κατάστημα (είτε elta courier είτε ΕΛΤΑ σκέτο).

Αν βάλω και τα 6 ακουστικά μαζί το μεταφορικό θα βγει κάτω από δεκάρικο.

Αποφασίζετε και μου λέτε.

Τους Σαλονικιούς θα τους βρω! :a0210: