Superlux HD 681 evo Power Buy II

Αν ειναι να συναντηθουμε καπου κεντρικα, τοτε δεν εχω κανενα προβλημα κι εγω.
Για Κολωνο μου ειναι δυσκολο
Αλλα μεχρι να γινει η συννενοηση μπορει να χαθει και η αλλη εβδομαδα, οποτε προτιμω να μου τα στειλεις στην νεα διευθυνση που θα σου στειλω, στο Χαλανδρι.

Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Και ναι! Η αγωνία τελείωσεεεεεεε!

Τα δέματα είναι εδώ, περίπου 1 χιλιόμετρο μακρυά απο μένα στα γραφεία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ!

Γύρω στις 11 θα μου τα φέρουνε!

Έχω πολλή δουλειά να κάνω αύριο! (καφεδάκι, συσκευασίες για αποστολή κλπ κλπ).

Με τους Θεσσαλονικείς θα επικοινωνήσω σήμερα-αύριο.

Όσοι δε μου έχετε στείλει στοιχεία αποστολής παρακαλώ να το κάνετε, το μεσημεράκι θα αρχίσω τη διαλογή.

Η παρέα του Βαγγέλη Σ. να ετοιμάζεται! Περιμένουμε βιντεάκι και φωτό με τα νέα εργαλεία!

Παρακαλώ λίγο να συντονιστούμε σχετικά με την αποστολή στην Αθήνα:

α)Βολεύει όλους να στείλω ένα δέμα και να μαζευτείτε για να γίνει η διανομή?

β)ο φίλος modright που είχε προσφερθεί μπορεί να αναλάβει αυτή τη δουλειά???

Καλησπερα
Μπορω να βοηθησω στη διανομη, με τη συνεργασια βεβαια και των υπολοιπων

Από την Αθήνα έχω τους: Peter52, Ntinos_p, Sotiris, Phatt, modright.

Μέχρι στιγμής ο Peter52 εξέφρασε την επιθυμία να παραλάβει μαζί με τον modright, αν μπορούμε να κάνουμε μια μικρή συννενόηση εδώ ή και μεταξύ σας με pm και να μου πείτε τι θέλετε να κάνω.

O Phatt θα περάσει και θα τα πάρει απο μένα αύριο, ο Sotiris μου είπε να του τα στείλω ξεχωριστά, οπότε από Αθήνα μένουν ο Peter52, o Ntinos_p και ο modright.

O Peter52 μου είπε ότι μπορεί να βρεθεί με τον modright και μένει ο Ntinos_P να μου πει (αν δε μου είπε ήδη και μου διέφυγε) ότι επίσης τον βολεύει να βρεθεί με τον modright για να παραλάβει.

Η πλάκα είναι ότι έχω στείλει τα ακουστικά στους περισσότερους που είναι μακρυά και οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν έχουν παραλάβει! :flipout:

(θα πέσουν τηλέφωνα σε λίγο, μην ανησυχείτεεεεε)

Να βρεθώ και εγώ με τον modright, γιατί όχι.

Καθημερινά κινούμαι Πειραιά - Σούνιο. Βολεύει κάπου σε αυτό το "τόξο" ?

Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Να βρεθώ και εγώ με τον modright, γιατί όχι.

Καθημερινά κινούμαι Πειραιά - Σούνιο. Βολεύει κάπου σε αυτό το "τόξο" ?

Ωραία, οπότε Δευτέρα φεύγει το δεματάκι σας, την Τρίτη θα το έχετε.

Στο ένα κουτί από τα τρια θα έχω βάλει και το έξτρα καλώδιο που παρήγγειλε ο peter52, με κάποιο τρόπο θα το σημειώσω από έξω.

Τώρα παρέλαβα και έχουν μπει στον ενισχυτή για στρώσιμο!Παλι ευχαριστουμε τον Στέργιο για ΟΛΑ!!! uploadfromtaptalk1398514338418.jpguploadfromtaptalk1398514355897.jpg

Καλησπέρα και από εμένα.

Και εγώ κινούμαι στο τόξο Αγ. Παρασκευή - Κορωπί.
Ας μας πει την αποψή του καο ο Γιώργος (modright) και κανονίζουμε. Ισως βρεθούμε και οι τρεί κάπου στην μέση αν βολεύει τον Γιώργο.
Τα λέμε και τηλεφωνικά.

Παιδιά δεν έχω κάποιο ενισχυτή, λέτε όταν μου έρθουν να βάλω να παίζουν μουσική για λίγες ώρες; (τελείως άσχετος)

Παιδια τα παραγγηλα απο γνωστο ιντερνετομαγαζο της Λαρησας σε τιμη ιδια περιπου με του γερμανου.Τα περιμενω αυριο πρωι.Μου ειπε οτι εχει αρκετα κοματια.

Παιδια τα παραγγηλα απο γνωστο ιντερνετομαγαζο της Λαρησας σε τιμη ιδια περιπου με του γερμανου.Τα περιμενω αυριο πρωι.Μου ειπε οτι εχει αρκετα κοματια.

Είναι το μαγαζί που μου είχε υποδείξει κάποιο παιδί απο εδώ και πηρα τηλέφωνο αλλά δεν είχε τεμάχια και δεν ήξερε να μου πει πότε θα έχει...

Το Σαββατο που τα παραγγηλα τον ρωτησα για 3 κοματια και μου ειπε οτι τα ειχε εγω ζητησα ενα,αυριο θα δω.

Παρελαβα και εγω. Στεργιο σε ευχαριστω παρα πολυ, που εκανες την παραγγελια για ολους μας

παρελαβα και εγω ,δεν τα ανοιξα ακομη!
Ευχαριστουμε και παλι για τον χρονο του τον αγαπητο Στεργιο...

Λιγοι ίσως ξερουν η θυμούνται οτι ο Στέργιος ηταν απο τα πολυυυ παλιά μέλη εδω και οτι ειχε κατσει αρκετό καιρό στις διαχειριστικες καρέκλες του δικαναλου και της εκτος όταν τα πραγματα ήταν ...πιο ....αλλιως...