Superlux HD 681 evo Power Buy II

Κατ'αρχας θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Στεργιο γιατι ξεσηκωθηκε απο το σπιτι του να ερθει να με βρει καθως ημουν περαστικος απο την Θεσσαλονικη. Παρελαβα χερι με χερι. Στεργιο να εισαι καλα φιλε!
Το ακουστικο το εχω να στρωνει, δεν τα εχω ακουσει ακομη, αλλα τα εχω ξανα-ακουσει απο τον lxar, οποτε ξερω τι θα συναντησω. Οταν τα ακουσω θα σημειωσω σχετικα.
Supersonic, κατι ειπες για μοντες...τι γνωριζουμε επ'αυτου;

Παίδες ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά ειλικρινά δεν ήταν τίποτα.

Δεν έχω εμπειρία με ακουστικά αλλά έχω πάθει πλάκα με δαύτα.

1 η ώρα το βράδυ σερφάροντας στο mac και το audirvana να βαράει flacια τσίτα, έρχεται η κόρη μου από πίσω και θέλει αγκαλίτσες κι έχω πετάξει μέχρι το ταβάνι απ'την τρομάρα μου! :flipout:

Νομιζω πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία το power buy που οργάνωσε ο Στέργιος, τον οποιο θα ηθελα να ευχαριστήσω για την ενέργεια και τον χρονο που αφιέρωσε σε αυτο.

Μπραβο Στεργιε, εξαιρετική δουλειά!

Σήμερα παρέλαβα και εγώ μέσω του Γιώργου (modright) και επί τη ευκαιρία γνωριστήκαμε και από κοντά. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά κατ' αρχήν τον Στέργιο για την ευγενική του καλωσύνη να κάνει όλη αυτή την προσπάθεια για χάρη μας. Ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε από κοντά. Και βέβαια να ευχαριστήσω και τον Γιώργο που έκανε τον κόπο να παραλάβει και να έρθει να μου τα φέρει. Τώρα έχουν μπεί για στρώσιμο και σύντομα θα γράψω εντυπώσεις στο άλλο νήμα. Και πάλι ευχαριστώ τους φίλους που βοήθησαν να γίνω και εγώ κάτοχος των evo.

Εγώ ακόμα δεν παρέλαβα λόγω προσωπικών αναποδιών, αλλά μόλις έρθω στα ίσα μου, θα πιούμε καφέ με το Στέργιο και θα τα πάρω.

Ευχαριστώ α πριόρι Στέργιουμ'...

Τα εχω και μπορεις να τα δεις.

πμ me

Εχω ομως παρα πολυ ζορισμενες αυτη και την επομενη εβδομαδα. Θα την βρουμε την ακρη...