Superlux HD-681 Evo

ξερω τι χρειαζεστ αλλα τα $$$ ειναι πολλα...

Ο Δημητρης, δωρο για την εορτη του πρεπει να παει εδω

ενω ο Γιωργος ειναι για εδω

αρκετα με τα οφφ τοπικ απο εμενα, τνχ για την διαθεσιμοτητα Προεδρε

Το ίδιο κι εγώ, αλλά προς το παρόν λέω να βολευτώ με τα ακουστικά μόνο :D

Παρακαλώ, υποχρέωσίς μου :FSGSFGS4: :smile:

ξερω τι χρειαζεστ αλλα τα $$$ ειναι πολλα...

Ο Δημητρης, δωρο για την εορτη του πρεπει να παει εδω

ενω ο Γιωργος ειναι για εδω

αρκετα με τα οφφ τοπικ απο εμενα, τνχ για την διαθεσιμοτητα Προεδρε
Φτηνιάρηδες!:Banane0:
Για τη γιορτή μου -πλησιάζει- θέλω να μου κάνετε δώρο ένα ζευγάρι από αυτά.
Κι' ένα ζευγάρι ακόμα από τούτα.
Για να συμπληρώσω το σετ δηλαδή, όχι τίποτ' άλλο...

Και μετά...

Ξύπνησα! :laugh:

Υ.Γ. Off-topic Τέλος!:offtopic:

Πρόεδρε και γω για ένα ζευγάρι ακουστικά. Επειδή βλέπω το συνολικό ποσό της παραγγελίας να είναι μεγάλο, παρακαλώ πείτε τρόπο να σας προπληρώσουμε την αξία των ακουστικών.

Το σκέφτομαι για ένα ζευγάρι κι εγώ. Μένω Σέρρες όμως, πρόβλημα;

Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Πρόεδρε και γω για ένα ζευγάρι ακουστικά. Επειδή βλέπω το συνολικό ποσό της παραγγελίας να είναι μεγάλο, παρακαλώ πείτε τρόπο να σας προπληρώσουμε την αξία των ακουστικών.

Ναι, σωστό, όταν κλείσει η λίστα και υπολογιστούν τα μεταφορικά κατ' άτομο, μπορούμε να το κανονίσουμε όπως βολεύει.

Κουν.
Sonus Naturalis
Dr Pan K.
eyebeee
grio
Δημήτρης
Στέλιος Περγιουδάκης
Ixar

και κλείσαμε.

Να πω εδώ, πως στην όλη κίνηση, πέρα απο τη δική μου αρχική πρωτοβουλία, συμμετέχει καθοριστικά, φίλος - καταξιωμένο μέλος του AVClub - o οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, τον οποίον και ευχαριστώ πολύ.

Τώρα για τα κόστη:
Αν μοιράσουμε τα μεταφορικά των 20 στα οκτώ, μας κατεβαίνουν τα ακουστικά στα 30,5 για τον καθένα μας.
Μια χαρά είναι νομίζω.
Με την επισημοποίηση της παραγελίας, θα συντονιστούμε και για τη συλλογή των χρημάτων.
Με την παραλαβή - με το καλό- θα συντονιστούμε ξανά για τις παραδόσεις στον καθένα σας

Κουν.
Sonus Naturalis
Dr Pan K.
eyebeee (άσπρο)
grio
Δημήτρης
Στέλιος Περγιουδάκης
Ixar
Send (άσπρο)

και κλείσαμε.

Να πω εδώ, πως στην όλη κίνηση, πέρα απο τη δική μου αρχική πρωτοβουλία, συμμετέχει καθοριστικά, φίλος - καταξιωμένο μέλος του AVClub - o οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, τον οποίον και ευχαριστώ πολύ.

Τώρα για τα κόστη:
Αν μοιράσουμε τα μεταφορικά των 20 στα εννιά, μας κατεβαίνουν τα ακουστικά στα 30,22 για τον καθένα μας.
Μια χαρά είναι νομίζω.
Με την επισημοποίηση της παραγελίας, θα συντονιστούμε και για τη συλλογή των χρημάτων.
Με την παραλαβή - με το καλό- θα συντονιστούμε ξανά για τις παραδόσεις στον καθένα σας

Last edited:
Γιώργο, αν δεν είναι πρόβλημα, θα προτιμούσα κι εγώ άσπρα. Δεν το είπα νωρίτερα γιατί υπέθεσα ότι σε στοκ υπάρχουν μόνο τα μαύρα. Και πάλι λέω, ας γίνει η αλλαγή αν δεν δημιουργώ πρόβλημα.

Η τιμή είναι σούπερ, και χαίρομαι που θα γνωριστούμε!

Απάντηση: Re: Superlux HD-681 Evo

Γιώργο, αν δεν είναι πρόβλημα, θα προτιμούσα κι εγώ άσπρα. Δεν το είπα νωρίτερα γιατί υπέθεσα ότι σε στοκ υπάρχουν μόνο τα μαύρα. Και πάλι λέω, ας γίνει η αλλαγή αν δεν δημιουργώ πρόβλημα.

Η τιμή είναι σούπερ, και χαίρομαι που θα γνωριστούμε!

Ολα καλά :a0210:

Κουν.
Sonus Naturalis
Dr Pan K.
eyebeee (άσπρο)
grio
Δημήτρης
Στέλιος Περγιουδάκης
Ixar (άσπρο)
Send (άσπρο)
Stellios papa
farflung
και κλείσαμε.

Τώρα για τα κόστη:
Αν μοιράσουμε τα μεταφορικά των 20 στα δέκα, μας κατεβαίνουν τα ακουστικά στα 30 για τον καθένα μας.

Last edited:
Γιωργο είστε στα 300 ευρω.
Θεωρητικα δεν εχει εξοδα.
Αν δεν ειστε βαζω κατι ακόμα να τα ξεπεράσει

Βλέποντας το άσπρο και εφόσον υπάρχουν και άλλα στην παραγγελία θα ήθελα κι εγώ άσπρο. Ευχαριστώ και συγγνώμη για την αναστάτωση

Κουνελάκη μωρό μου, αν βάλεις ακόμη ένα ''... και κλείσαμε ...'' θα διαπράξω έργω ύβριν ...