Superman (2025)

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,125
Μεταμορφωση
8skY80gII0tqheTwWsM37KL6107.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν

Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Κόρενσγουετ, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Νίκολας Χουλτ, Μίλι Άλκοκ, Ιζαμπέλα Μερσέντ, Νέιθαν Φίλιον

Διάρκεια: x' λεπτά

Σινεμά: 11 Ιουλίου 2025

Imdb

Υπόθεση:
"Ακολουθεί τον τίτλο του υπερήρωα καθώς συμφιλιώνει την κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του.
Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου σε έναν κόσμο που το βλέπει
αυτό ως παλιομοδίτικο."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Superman | Official Teaser Trailer
DC

Last edited by a moderator:
10 χρονια διαφορα απο τον Καβιλ μονον ?

να δουμε και απο σωματοδομη πως θαναι εκτος αν προκειται για το superboy

• Haha
Reactions: SR-71
1719430090221.png

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

κατι μου λεει οτι δεν θα περιοριστει στο χαλια κοστουμι του Σουπερμαν αυτη η ταινια αρχιζω και εχω πολυ κακα προαισθηματα....

μπορει να εχει μην εισαι βεβαιος οτι αυτο που βλεπουμε δεν θα εχει βελτιωσεις....

Μπορει πχ το βρακακι να "σβηνει" οταν απογειωνεται και να γινεται λαμπροτερο οταν ειναι στο εδαφος δεν ξερεις

View attachment 235407

Τι στυλιστικη τραγωδια ειναι αυτη ......
Δεν είναι αυτή η στολή. Φαίνεται ξεκάθαρα από την επίσημη φωτό, ότι θα πέσει πολύ digitalization μετά. Ουσιαστικά είναι primer για τα υπόλοιπα που θα μπούνε από πάνω στο edit.

Εγω που ειμαι ΑΚΟΜΑ ξετρελλαμενος με την αναγλυφη στολη του Cavill ....... να παω να σφουγγαρισω καμια σκαλα ?

mos-10175c_2-2000-116d947875b84ddcabb01baa1fa1b389.jpg

Το παιδακι (για wannabe Superman) ....... δεν ειναι απορριπτεο ! Χμμμμ ......... ειμαι αμφιρροπος ! 🙂🙃

Last edited by a moderator:
EΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ !! :)

Λοιπον

Ο τυπος μοιαζει μπουλης δεν ειναι κακο αυτο. Απλα μοιαζει λιγο ατσουμπαλος σωματικα (συγκριτικα με τον Καβιλ παντα)

Ο Κρυπτο πρωτη του εμφανιση σε ταινια -νομιζω- οκ ευχαριστο θα ειναι αλλα πρεπει να δουμε και το πως ....ηρθαν στην ΓΗ και οι δυο τους .

Ειδαμε σιγουρα ενα πρασινο Φαναρι , τον Λεξ Λουθορ και βλεπουμε γιατι εδειξε πολλα το τρειλερ. Και θετικα και αρνητικα στοιχεια.

Το κοστουμι ειναι ακομα χειροτερο απο οτι φαινοταν στις φωτο .......ειναι τραγικο.

Last edited:
Και η μουσικη του Γουιλιαμς απο την ταινια του 1978 μετασκευασμενη .

Ειναι φανερο απο το ποστερ οτι θελει να επιστρεψει σε εκεινη την ανεμελη, χρωματιστη, ευχαριστη συνθηκη μακρυα απο την μαυριλα των ταινιων του Σναιντερ (που εμεις αγαπησαμε) αλλα και του Φιντσερ.

Θα δουμε λογικα θα λειτουργησει ολο αυτο, αλλωστε ενα τεραστιο στοιχημα για τον JG μιας και παρολη την συμπαθεια του κοινου πολλοι τον εχουν στην μπουκα μετα τις ανατροπες που εκανε οταν αναλαβε τη νυχη της DC