Superman (2025)

Το πρώτο πράγμα που είχα σκεφτεί ρε φίλε. Πως είναι δυνατόν να κλείνει τα μάτια λες και πόνεσε. Εάν όντως ακούει και κάνει διορθώσεις, μόνο καλό ακούγεται. Για να δούμε.

Εάν όντως ακούει και κάνει διορθώσεις, μόνο καλό ακούγεται. Για να δούμε.

1747596281225.png

The new 'Superman' teaser reveals a noticeable enhancement in visual effects (VFX).

The film crew added more cars to the backdrop, expanded the metropolis with new buildings, intensified the scene with more debris falling and included reflections of city buildings.

Oυτε ψυλλος στον κορφο του Γκαν δεν θα ηθελα να ειμαι ......πρεπει να εχει φαει τρελλη πιεση και να ΞΑΝΑ πηγε σε reshootings....

Oυτε ψυλλος στον κορφο του Γκαν δεν θα ηθελα να ειμαι ......πρεπει να εχει φαει τρελλη πιεση και να ΞΑΝΑ πηγε σε reshootings....
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες - σε πολύ καλύτερες από του James Gunn. Αν διαβάσεις τα απομνημονεύματα του Billy Wilder θα πάθεις πλάκα. Ξέρεις ότι αναγκάστηκε να αλλάξει εκ βάθρων τα Lost Weekend και Λεωφόρος της Δύσης; Ειδικά στο τελευταίο κόντεψε να τα παρατήσει, ο κόσμος στα pre screening είχε σκάσει στα γέλια.

Θα δουμε απο το αποτελεσμα.

Ο Gunn ως σκηνοθετης μου εχει προκαλεσει αναμικτα συναισθηματα.

Ο Superman δεν αντεχει το τσιρκο που συνηθως φερνει σε καθε του ταινια .

Ο αλλος με το κιτρινο πανω δεξια ειναι ο θεος που επαιζε στο Barry?
Δεν το χανω με τιποτα...😂😂😂

Δεν εχω χασει ποτε ταινια με τον Ηρωα. Ηταν (το 1978) και η πρωτη ταινια που πηγα να δω μονος μου ασυνοδευτος και σκαστος χωρις να εχω ακομα επαφη με το κομικ (το οποιο και ποτε δεν τρελλαθηκα με δαυτο ασχετως συλλογων)

Οποτε οτι θα το δουμε ειναι βεβαιο.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα στούντιο και στηρίζονται στην νοσταλγία, είναι ότι πλέον τέτοιες ταινιες δεν συγκινούν ούτε τα νέα παιδιά.
Τα παιδιά του 1970 μόνο που έβλεπαν άνθρωπο να πετάει έμεναν με το στόμα ανοικτό.
Τα παιδιά σήμερα απλά χασμουριουνται με τέτοιο σενάριο. Μιλάμε για χαοτικές διαφορές γενεών ενώ ο suoerman παρέμεινε superman.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα στούντιο και στηρίζονται στην νοσταλγία, είναι ότι πλέον τέτοιες ταινιες δεν συγκινούν ούτε τα νέα παιδιά.
Τα παιδιά του 1970 μόνο που έβλεπαν άνθρωπο να πετάει έμεναν με το στόμα ανοικτό.
Τα παιδιά σήμερα απλά χασμουριουνται με τέτοιο σενάριο. Μιλάμε για χαοτικές διαφορές γενεών ενώ ο suoerman παρέμεινε superman.
Ok.......αλλα αυτος οταν πετουσε το '70 , τι πρεπει να κανει σημερα ??? :ROFLMAO:

Ε ναι overpowered ηταν παντα μια μονον αδυναμια στον κρυπτονιτη.

Ο Σναιντερ εδειξε εναν δρομο με μια πιο σκοτεινη πλευρα για να κανει ενδιαφερον το τσιρκο υπερηρωων της DC και ο Gunn το διεγραψε σε μια νυχτα.

Να δουμε και την δικη του πλευρα αν και πολι φοβαμαι οτι θα θυμιζει αρκετα suicide squad η οπτικη του με ολικη απο Κριστοφερ Ριβ νοσταλγια.

Βασικα με αυτα που βλεπουμε εμεις ειμαστε προσγειωμενοι και να δουμε αν θα απογειωθουμε

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The 'Superman' Cast Talk Superman's Suit, Lex Luthor's Weakness, and the Expansion of the DCU​

Fandango