Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Re: Supernatural

Έχει κάποια σχέση με το Supernatural o JJ;
Δύο επεισόδια πέτυχα στο Star, χθες και προχθές. Στο ένα είδα τον Jacob και στο άλλο τον κακό αδερφό του!

Εδω εχει παιξει στον ρολο της κακιας η Παρις Χιλτον :D

Διάβαζα αυτά που έγραφες για τη σειρα και σκεφτόμουν να ασχοληθώ αλλά με τέτοια guest νομίζω θα την προσπεράσω :)

Ειναι τοσο βαρια η παρουσια των δυο πρωταγωνιστων που τετοια επεισοδια ουτε καν τα θυμασαι.

Αντιθετα η παρουσια του παλιου Σκινερ απο τα xfiles στον ρολο του ....παππου των παλληκαριων ειναι απο τα πολυ must.

Απάντηση: Re: Supernatural

Δεν υπήρχαν πιο χάλια επεισόδια από τα 2 τελευταία με τον κλόουν και ένα που δεν θυμάμαι .Η Σειρά έχασε εντελώς το δρόμο της

Ε ναι....γενικα βρωμισε πολυ οταν ανακατευτηκαν τα Λεβιαθαν.Αν ηταν μαγκες επρεπε στην τελικη συρραξη με τον Διαολο να το κλεισουν το πραμα.

Και να αποκαλυφθει οτι ο Θεος ηταν ο
jim-beaver-nel-ruolo-di-bobby-singer-l-esperto-cacciatore-di-demoni-nell-episodio-in-my-time-of-dying-della-serie-supernatural-57765.jpg

Τελικα και εγω θα γουσταρα αυτο το προσωπο που σκεφτεσαι να ηταν ο πραγματικος θεος,θα εκανε πολυ καλη εντυπωση αυτο.

Απάντηση: Supernatural

Μου φάνηκε μέτριο το τελευταίο επεισόδιο .
Μετά από τόσο καιρό ,περίμενα κάτι καλύτερο.
Ο Frank δεν μου πολυ άρεσε ,οπότε καλύτερα να τον "ξεφορτωθήκαμε" .

Το SN μου φαίνεται "φτωχό" χωρίς
Bobby και Cas .

Τι εξαιρετικο επεισοδιο ηταν αυτο...

Ενα απο τα καλυτερα τους ever.

Βεβαια λογικο ειναι μιας και το "θεμα" ηταν αρκετα περιεργο αλλα ειχαμε πολυ καιρο να ενθουσιαστουμε απο το τελος της προηγουμενης σαιζον.

"Πολυ καλη" αν και το story το εχουν ξεχειλωσει κατα πολυ. Αυτα τα αδελφια πρεπει να ειναι "αθανατα"!

όχι και αθάνατα!!! Αυτά είναι παραπληροφόρηση από τους φαν του fringe! Απόδειξη? Ο καθένας έχει πεθάνει τουλάχιστον 3 φορές μέχρι τώρα... Πόσες ακόμα θέλετε δηλαδή?

όχι και αθάνατα!!! Αυτά είναι παραπληροφόρηση από τους φαν του fringe! Απόδειξη? Ο καθένας έχει πεθάνει τουλάχιστον 3 φορές μέχρι τώρα... Πόσες ακόμα θέλετε δηλαδή?
Έλα μου ντε! ! !

Γιατι για τις γατες που ειναι εφταψυχες διαμαρτυρηθηκατε ποτε σας ? :D

Χμ.......... μήπως να επανεξέταζα τη θέση μου όσον αφορά αυτό το λεπτό και ιδιαίτερο θέμα της "πολυζωικότητας"; :devil-smiley-029:

Απάντηση: Supernatural

Πολύ καλό το επεισόδιο 19 λόγω Bobby.
Θα ήθελα όμως να επιστρέψει με άλλο τρόπο ,και όχι σαν φάντασμα .