Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Πολύ καλό το 20ο επεισόδιο ,είχε πολύ γέλιο .
Το μόνο που με "χάλασε" ήταν η σκηνή με το απορρυπαντικό (ότι ήταν ...τέλος πάντων) για να δείξουν ότι δεν είναι Λεβιάθαν.

Πολύ καλή και η Τσάρλι .

Καλό το 21ο επεισόδιο ,μου θύμισε παλιότερο επεισόδιο ,με τον Chuck.
Η Meg με τα πολλά κιλά που έχει βάλει ,έχει χαλάσει πολύ.Σαν ερμηνεία στο συγκεκριμένο επεισόδιο δεν ήταν κακή.

Re: Supernatural

Επιτέλους σταματάει η φλυαρία και οδεύουμε πρόσω ολοταχώς για το φινάλε της σαιζόν. Πολύ καλό επεισόδιο όντως.

Εξεπλαγην αρκετα με την ανανεωση της σειρας για μια ακομα σαιζον.

Φαινεται οτι ακομα βγαζει χρημα η σειρα. Δεν παραπονιεμαι αν και το Grimm μου αρεσει περισσοτερο πλεον.

Χεχε αν σου πω πως τωρα που το γραψες κατάλαβα πως είναι προτελευταίο επεισόδιο σεζον! Φαντασου... Στο τελευταίο προβλέπω πολυ πρόχειρο κλείσιμο

Καλό θα έλεγα το φινάλε.

Δεν ξέρω ... το Supernatural το "γούσταρα" για το μεταφυσικό καταρχήν ,την μουσική, το ιμπάλα ,τον Ντιν με τις ατάκες του ,τις ωραίες υπάρξεις .
Τι έμεινε από αυτά ,μόνο το μεταφυσικό και για ωραία ύπαρξη έχουμε την Μεγκ ;(η οποία μοιάζει με παραμορφωμένη).
Από το μεταφυσικό η ιστορία με τους Λεβιάθαν με ξενέρωσε ,οφείλω όμως να πω ότι ο Ντικ ήταν ο ιδανικός κακός .

Ξενέρα με το τέλος . Πολύ χλιαρό....

Πς
Η παχουλή Μεγκ είναιι για τα μπάζα

To Chevrolet Implala ολα τα λεφτά
67.jpg

Τι ζει η μέγκ; Τι διαβάζω ? εγω ειμαι στον 2ο κύκλο
Έχεις πορεία ακόμη... Δεν έχεις φτάσει στους καλύτερους, (προσωπικά πάντα) 3ος - 4ος ή 4ος - 5ος , δεν θυμάμαι. :-)

Ξεκινάω τον 4ο!
Πρέπει να πω ότι η τρίτη season ήταν η καλύτερη απο όσες έχω δει μέχρι τώρα
Βέβαια αναρωτιέμαι τελικα το ρόλο της ruby διαβάζω ότι θα τους κοροϊδέψει στο τελος

H τρίτη season και για μένα ήταν η καλύτερη της σειράς .
Από τις υπόλοιπες season το μόνο πολύ καλό που είχαν , ήταν ο Καστιελ .

Ανυπομονω.

Οσο και αν εχει κουρασει και κουραστει κρατουν το επιπεδο της σειρας σε πολυ καλα επιπεδα.

Δυσκολο για fantasy σειρα πλεον....