Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Αρκετά καλό το πρώτο επεισόδιο. Αναμένουμε τη συνέχεια. :smile:

Re: Supernatural

Aυτο το χειμαζομενο απο ασιτια παλικαρακι στην αρχικη παρουσιαση (consulting producer) Ben Edlin
AΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ??? ....... :laugh:

(αρχιζει να σχηματιζεται ο μυς της καρδιας κατω απο την φανελλα .... !!!)

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέχομαι να βλέπω αυτή τη σειρά... Κάθε μα κάθε φορά οι ίδιες μακακίες κι εγώ εκει... Πρέπει να είναι εθισμός... Πάλι ως εκ θαύματος ξεμπέρδεψε ο dean... και πάλι στα ίδια γυρίσαμε.

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέχομαι να βλέπω αυτή τη σειρά... Κάθε μα κάθε φορά οι ίδιες μακακίες κι εγώ εκει... Πρέπει να είναι εθισμός... Πάλι ως εκ θαύματος ξεμπέρδεψε ο dean... και πάλι στα ίδια γυρίσαμε.
Κρίμα γιατί μπορούσε να βγάλει 5 σεζόν πολύ δυνατές αυτή η σειρά αλλά την ξεχείλωσαν για οικονομικούς λόγους προφανώς .Στις πρώτες σεζόν ήμουν μεγάλος φαν τώρα ούτε την έβδομη σεζόν δεν έχω όρεξη να αρχίσω .

Κάπου στέρεψαν από ιδέες και μας δείχνουν τα ίδια και τα ίδια .
Οι σκηνές με τον αγιασμό ,μαχαίρια κ.τ.λ την έχουμε ξαναδεί ,όπως και με το hamburger.
Eιδικά η σκηνή με το hamburger δεν την άλλαξαν καθόλου.

Η σειρά μετά από την πρώτη σεζόν και μετά, κάθε σεζόν είχε προσθήκες σε ηθοποποιούς που την πήγαιναν ένα επίπεδο πάνω.

Στις τελευταίες σεζόν έχουμε αποχωρίσεις και κάθε σεζόν το επίπεδο πέφτει .

Ο προφήτης δε με γεμίζει το μάτι και θα ήλπιζα να μην ασχοληθούν πολύ με αυτόν,αλλά δε το βλέπω.

Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε το δεύτερο επεισόδιο. Ελπίζω να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα στη συνέχεια.

Θύμισε καθαρά το τρίτο επεισόδιο, επεισόδιο των πρώτων σεζόν ,με τα "θα πάω, δεν θα πάω στο κολέγιο" κ.τ.λ
Εμένα προσωπικά μου άρεσαν αυτές οι σεζόν και πολλές φορές ,βάζω επεισόδια και τα ξανα βλέπω .
Η διαφορά είναι ότι τότε ήταν νέα η σειρά και υπήρχε ενθουσιασμός από όλους .
Τώρα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό .

Το επεισόδιο το είδα πάντως ευχάριστα ,δεν έπαιζε και ο Κέβιν ,ένας λόγος περισσότερο .

Περίεργο, αν μη τι άλλο το τελευταίο επεισόδιο. :smile:

Τελειως φευγα επεισοδιο.

Δεν μπορουσες να τραβηξεις το βλεμα σου .....εχουν παραδοση παντως σε καθε σαιζον υπαρχει ενα "γειασου" επεισοδιο.

Όταν πήγα στο τέταρτο επεισόδιο να ελέγξω αν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι ,δεν έβρισκα πουθενα Ντην και Σαμ ,και έβλεπα κάποιους άγνωστους να παίζουν κάτι άσχετο με Supernatural.
Πίστεψα ,για αρκετή ώρα ,ότι έχει γίνει μπέρδεμα και κατέβασα κάτι άσχετο (μου έχει τύχει αυτό μια, ,δυο φορές).

Με κούρασε το όλο σκηνικό ,θα μπορούσαν στην όλη υπόθεση να "έβαζαν" περισσότερο Ντην και Σαμ

Καλό το πέμπτο επεισόδιο !
Ο "χαρακτήρας" του Benny από το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχε έδειξε ότι θα είναι μια από τις καλύτερες προσθήκες στη σειρά τα τελευταία χρόνια.
Τον ίδιο ηθοποιό(που παίζει τον Benny) που είδα σε άλλη σειρά με άφησε αδιάφορο.

Ακόμα η ιστορία του Σαμ με την κοπέλα είναι πολύ αδιάφορη ,δεν ξέρω, περίμενα κάποια πιο όμορφη, δεν έχουν οι δυο τους χημεία ,κάτι δεν κολλά.

Όσο για την ελληνίδα ,η κοπέλα έδειχνα να είναι από Λατινική Αμερική και όχι από Μεσόγειο.

Τέλος ο Κας μου φαίνεται πολύ "υποτονικός" ,είναι επειδή δεν έχει πολύ χρόνο στα επεισόδια ,είναι κάτι άλλο ,δεν ξέρω ...

Είδα το έκτο ,αν και δεν είμαι φαν του Γκαρθ, θα έλεγα ότι έχει την πλάκα του,οπότε και το επεισόδιο είχε πλάκα .

Πολύ καλό το έβδομο επεισόδιο.
Μέχρι και ο Κέβιν μου άρεσε .
Είχε Κας ,Κράουλι, είχε εξελίξεις.

Last edited: