Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Θα συμφωνήσω. Αν και η πλοκή έμεινε στάσιμη, ήταν αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο. :smile:

Δεν ξέρω ... εμένα το ένατο μου φάνηκε στο πρώτο μισό του επεισοδίου, βαρετό και προβλέψιμο(μπορεί να είναι τυχαίο ότι προχτές που έκατσα να το δω "με πήρε ο ύπνος" και τελικά το είδα χτες από την αρχή).

Ο Μπένυ από το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχε στη σειρά έδωσε μια "φρεσκάδα" και φάνηκε ότι έχουν "επενδύσει" σε αυτόν το χαρακτήρα .
Οπότε ήξερα από την αρχή ότι κάτι άλλο θα γίνεται και ότι εκει που έσκυψε το κεφάλι (η κορυφαία σκηνή στο επεισόδιο) ότι δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή .

Ενδιαφέρον επεισόδιο το τελευταίο αν και προχωράει ακόμα με πολύ αργούς ρυθμούς η πλοκή. Είμαι περίεργος να δω αν αυτή θα είναι η τελευταία σαιζόν της σειράς ή αν θα ανανεωθεί για μια ακόμα. :smile:

Το πρώτο μισό του τελευταίου επεισοδίου εμένα μου φάνηκε βαρετό .Στη συνέχεια βελτιώθηκαν αρκετά τα πράγματα .

Όσο αφορά τον Σαμ, πιστεύω ότι η ιστορία του με την Αμέλια είναι βαρετή και όπως την παρουσιάζουν και όχι τόσο ο ίδιος .

Re: Supernatural

Δυστυχώς μεγάλη κοιλιά η σειρά... Μετά το κλείσιμο του Σάμ στο κελί με το διάβολο έπρεπε να σταματήσει... Βέβαια η εξέλιξη με το χάσιμο της ψυχής ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά η ιστορία με τα Λεβάιθαν ήταν μεγάλη μπαρούφα... Τώρα κάτι πάει να κάνει πάλι, αλλά σπαράζει η ψυχή μου να βλέπω την Αμάντα γερασμένη... :(

Υποθέτω πως στέρεψαν από ιδέες ή απλά προσπαθούν να "τεντώσουν" τη σαιζόν μετά και το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ήταν άσχημο, απλά μένει στάσιμη η υπόλοιπη σε εξέλιξη ιστορία.

Ε εντάξει πάντα είχαν τέτοια επισόδεια... τώρα αν χρειαζόταν να τους δούμε όπως τους είδαμε, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...
Τουλάχιστον ήταν καλό το φάσωμα :p

Καλό το τελευταίο επεισόδιο ! Υπήρχαν δυο, τρεις σκηνές που γέλασα . Δεν μπορώ όμως να πω ότι τρελάθηκα με την υπόθεση του επεισοδίου .

Πολύ καλό το επεισόδιο !
Η δαίμονας μου άρεσε αρκετά ,προσπαθούσα να θυμηθώ σε ποια σειρά την είχα ξανα δει .Τελικά είδα στο imdb και την θυμήθηκα.

Ρε παίδες, να κάνω μια ερώτηση?

Έχω φτάσει στη μέση της τρίτης σεζόν και ενώ στην αρχή το στυλάκι μου άρεσε, τώρα πλέον έχω βαρεθεί τα αυτοτελή επεισόδια που περιμένω να έρθει από κάπου ένας δαίμονας και να τον ξεκάνουν.

Όλα καρμπόν μου φαίνονται. Αλλάζει αυτό ή κάθε φορά ακόμα και τώρα τρώνε 1-2 δαίμονες ανά επεισόδιο?

Δε με βλέπω να κρατάω πολύ.

Τζιμ η ολη φιλοσοφια της σειρας ειναι η απολυτως πατροπαραδοτη τα τελευταια χρονια.

Δηλαδη αυτοτελη επεισοδια οπως λες με ξεχωριστο αντιπαλο καθε φορα (case οπως λενε και οι ιδιοι) αλλα ενταγμενο σε ενα γενικοτερο μαστερ πλαν που σε καποια επεισοδια γινεται πιο κυριαρχο.

Αυτο ειναι που μου αρεσε προσωπικα, μην περιμενεις μια ιστορια ενιαια σε καθε επεισοδιο οπως πχ στο downtown abbey.

Κομματακια κομματακια αλλα καποια πραγματικα πολυ ωραια.

Εχεις φτασει εκει που εμφανιζονται οι Αγγελοι ?

Εγω απο εκει και περα κολλησα πολυ ασχημα....μεχρι τοτε βαριομουν και εγω και μαλιστα το ειχα ....παρατησει.

Η επελαση των Αγγελων και λοιπων παραφερναλιων ηταν που με εκανε να το ξαναρχισω και να μην ξεκολλαω.

Εχεις φτασει εκει που εμφανιζονται οι Αγγελοι ?

Εγω απο εκει και περα κολλησα πολυ ασχημα....μεχρι τοτε βαριομουν και εγω και μαλιστα το ειχα ....παρατησει.

Η επελαση των Αγγελων και λοιπων παραφερναλιων ηταν που με εκανε να το ξαναρχισω και να μην ξεκολλαω.

Και εγώ το πιάνω-αφήνω ανά εβδομάδα.

Όχι, άγγελοι ακόμα. Δε νομίζω να το παρατήσω τελείως. Άντε να δούμε.

Εγω παντως ακομα και τωρα στην 8η !! σαιζον το απολαμβανω και ας μην εχει το ενδιαφερον που ειχε στον 4ο-50 κυκλο που γινεται της τρελλης...

Απάντηση: Re: Supernatural

Εγω παντως ακομα και τωρα στην 8η !! σαιζον το απολαμβανω και ας μην εχει το ενδιαφερον που ειχε στον 4ο-50 κυκλο που γινεται της τρελλης...
Ομοίως και γω .Εχουν κάτι αυτοί οι δύο ,Και ιδιαίτερα αυτό το θέατρο ο Ντιν.

Απάντηση: Re: Supernatural

Ρε παίδες, να κάνω μια ερώτηση?

Έχω φτάσει στη μέση της τρίτης σεζόν και ενώ στην αρχή το στυλάκι μου άρεσε, τώρα πλέον έχω βαρεθεί τα αυτοτελή επεισόδια που περιμένω να έρθει από κάπου ένας δαίμονας και να τον ξεκάνουν.

Όλα καρμπόν μου φαίνονται. Αλλάζει αυτό ή κάθε φορά ακόμα και τώρα τρώνε 1-2 δαίμονες ανά επεισόδιο?

Δε με βλέπω να κρατάω πολύ.

Νομίζω από εδώ και πέρα , για εσένα ,και για δυο τρεις σεζόν , θα έρθουν τα καλύτερα για την σειρά .