Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Φοβεροί οι τύποι... :smile:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παρα πολύ καλό το επεισόδιο !
Η σειρά ενώ έχει την συνταγή και τα υλικά , εκτός τα δυο αδέρφια έχει Κας , Κράουλι ,αναλώνεται σε "ανούσια" επεισόδια .
Σε αυτό "ανακατέψαν " καλά τα συστατικά και μας έδωσε ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο.
Το δεύτερο μισό του επεισοδίου θύμιζε 5x22 ή γενικά πέμπτη σεζόν .

Καλό επεισόδιο το τελευταίο, παρ' όλο που δεν είχαμε κάποια εξέλιξη. Τρία ακόμα για φέτος...

Re: Supernatural

Πολύ καλό το 19ο επεισόδιο !

Δεν ήξερα ότι θα εμφανιζόταν ο Bobby, και για εμένα ήταν μια πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη.
Στα του επεισοδίου έλειπε το κατιτίς που θα απογείωνε το επεισόδιο.

Last edited:

O 8oς κυκλος μου φαινεται καπως χαλαρος σχετικα με την ενταση καποιων προηγουμενων κυκλων.

Απάντηση: Re: Supernatural

Τα πάει καλά γιατί ασχολούνται με τα θεικά και όχι με τις μαγισσες και τα ξωτικά ,πράγμα που αρέσει στον κόσμο

Καλό το 20o επεισόδιο , δεν μπορώ να πω ότι "τρελάθηκα" κιόλας .
Η Charlie μου άρεσε πολύ μόνο στο πρώτο επεισόδιο που έπαιξε στο SN .
Λίγο το ότι μάθαμε κάποια πράγματα για την Charlie, λίγο δυο τρεις ατάκες που είχε το επεισόδιο , πέρασε η ώρα .

Πολύ καλό επεισόδιο , και πως να μην είναι ...
αφού έπαιζαν σχεδόν όλα τα "δυνατά χαρτιά" που έμειναν στην σειρά :Σαμ ,Ντην, Κας, Κράουλι, Ναόμι και Κέβιν.
Αν και ήμουν αρνητικός με τον Κέβιν, οφείλω να πω ότι στα τελευταία επεισόδια που έπαιξε ήταν καλός .Άλλαξε σε εμφάνιση και σε παίξιμο , είναι πιο ώριμος .
Η σκηνή με τον Κράουλι σκηνοθέτη ήταν για να "βγάλει" γέλιο και "έβγαλε " αρκετό .
Τέλος και η ιστορία με τον Κας ήταν πολύ καλή .

Καλό το 22ο επεισόδιο , όμως κάτι έλειπε .
Νομίζω έβαλαν πολλούς χαρακτήρες γνωστούς στο επεισόδιο , τους έδωσαν λίγο χρόνο και δεν τους "χορτάσαμε".

Ωραίο το επεισόδειο. Μόνο "παράπονο" ότι έπρεπε να φύγουν και οι 2 για ν απαντήσουν το τηλέφωνο....
Και η απειλή του Κράουλη λίγο ρηχή... Πιο γρήγορο θά ναι να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία

Είχε καλό ρυθμό το 23o επεισόδιο ...
για 36-37 λεπτά , του έλειπαν όμως οι μεγάλες ανατροπές - συγκινήσεις .Αν δεν υπήρχαν τα τελευταία λεπτά , θα έλεγα ότι είναι ένα αρκετά καλό επεισόδιο .

Η τελευταία σκηνή με την πτώση των αγγέλων , ήταν απλά "θεϊκή" .

Τέλος για φέτος. Κλασσικά Kansas στην έναρξη. :cool: Όσο για το τι γίνεται, απλά δείτε το. Να δούμε τι άλλο έμεινε να δούμε του χρόνου...

Πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο της 8ης σεζον. Ειχε απολα, δραση, πολυ γελιο, συγκινηση κλπ
Μαλλον η 9η σεζον θα ειναι και τελευταια αλλά ποτε μην λες ποτε....

Απιστευτη η σκηνη του κλεισιματος, σε κανει και ανατριχιαζεις πλεον με το τι προκειται να επακολουθησει.

Ποιος Κραουλι .....βλεπω να γινονται......
Angel Hunters....

Μονο τα Βριλ στα Βριλησσια τους εχουν ξεφυγει ακομα, δαιμονες,αγγελοι, φαντασματα, βαμπιρ...απ ολα εχει ο μπαξες...