Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Re: Supernatural

Αντιγραφή...

Όποιος είδε το Mama...

Μέχρι και το ότι άλλαξε σε κανονικό πρόσωπο όταν την κατάφεραν να προχωρήσει και να σταματήσει...

Απάντηση: Supernatural

Είδα το 9o.
Είχε πολύ γέλιο , πολλές βέβαια ατάκες - σκηνές τις έχουμε ξαναδει .Πάλι γέλασα όμως . Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ενω παρασίαζαν στην αρχή την θεά ωραία , στο τέλος την "καθάρισαν" με συνοπτικές διαδικασίες .

Όντως... Όπως και το πως βρήκαν στο internet τρόπο να τη σκοτώσουν... Ας έψαχναν σε κανένα βιβλίο τουλάχιστον....

Πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο επεισόδιο, με αρκετές εξελίξεις...

Aπό τα καλά επεισόδια της σειράς το 10ο!
Είχε όλους τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, αυτοί φυσικά που έχουν απομείνει , .
Ακόμα είχε πολύ καλό ρυθμό, εξελίξεις, που πήγαινε το μυαλό σου ότι ήμαστε προς το τέλος της σεζόν .

Πάρα πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο, με μια εξαιρετική guest εμφάνιση... :cool:

Για το 11ο ...
Δεν ξέρω, εμένα κάποια θέματα όπως ο Κάιν και ο Άβελ μου φαίνονται "βαριά" για σειρές όπως το SN.
Ή δεν τα "αγγίζεις" τέτοια θέματα ή αν τα "αγγίξεις" θα πρέπει να το κάνεις με πολύ πολύ προσοχή .

Το επεισόδιο για μένα ήταν πολύ καλό , θα προτιμούσα όμως να μήν"έπιαναν" την ιστορία Κάιν και Άβελ.

Re: Απάντηση: Supernatural

Όντως καλό επισόδειο μετά από αρκετό καιρό...

Για το 11ο ...

Καλά εδώ έχουν κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα μπάχαλο, αυτό σε πείραξε? ... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Supernatural

Όντως καλό επισόδειο μετά από αρκετό καιρό...

Καλά εδώ έχουν κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα μπάχαλο, αυτό σε πείραξε? ... :p

Στη συγκεκριμένη σειρά θα προτιμούσα να ασχολείται με απλούς διαβολάκους και όχι να πιάνει τέτοια θέματα .

Last edited:

Δεν μου άρεσε το 12ο επεισόδιο.
Τους διάλογους των δυο αδερφών τους έχουμε ξαναδεί , και μάλιστα τώρα ήταν και πιο αργοί οι διάλογοι .

Το 12ο δεν ηταν καλο, ειδικα αν το συγκρινεις με τα τελευταια 3 επεισοδια (πριν απο αυτο) που ηταν φοβερα. Απο το τραιλερ που ειδα για το 13ο πιστευω οτι δεν θα ειναι καλο

Last edited:

Και αλλος φαν του supernatural μαγκες.
Μια απο τα ιδια και για μενα. Πολυ αποτομο ξενερωμα μετα τα τελευταια 3 πολυ δυνατα.
Ειπαμε να βαλουν ενα αυτοτελες,αλλωστε εχει πολλα απο δαυτα αυτη η σειρα,αλλα περιμενα πως και πως να τελειωσει το "μαρτυριο" . Το επομενο μαλλον και αυτο αυτοτελες θα ειναι.