Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Μέτριο επεισόδιο το 13ο.
Μια διαπίστωση που έκανα είναι ότι ο Σαμ δεν έχει το "φούσκωμα" που είχε στην 3η περίπου σεζόν .
Πιο πολύ βέβαια με αρέσει έτσι .

Καλό το 14ο επεισόδιο !
Περίμενα με δυο ιστορίες, Κας και κα Τραν( αυτή μου αρέσει , ο Κέβιν δεν μου αρέσει) να ήταν πιο "δεμένες" οι ιστορίες .

Στο 15ο...
Μόλις είδα τους Ghostfacers κατάλαβα και τι θα είναι το επεισόδιο .
Οι Ghostfacers δεν μου άρεσαν όποτε εμφανίστηκαν , μας έδωσαν όμως συνολικά 2-3 καλά Χάι-Λάιτς.

Re: Supernatural

Μπαρούφα επεισόδιο... Έλεος πια με τη γκρίνια του Σάμ.... Σα γκόμενα κάνει για πράματα που έκανε ο ίδιος 2-3 σεζόν πρίν....

Πολύ καλό το 16ο επεισόδιο
, ο Κράουλι ,η Λόλα , τα αδέρφια ,ο Μάγκνους κ.τ.λ
Προχώρησε η ιστορία με την Πρώτη Λεπίδα .

Το μόνο που εντόπισα ήταν σε ένα επεισόδιο που προχώρησε η ιστορία, είχαμε εξελίξεις κ.τ.λ θα μπορούσαν να δείξουν ακόμα περισσότερα πράγματα .
Περίμενα δηλαδή εκεί που έπιανε ο Ντην την Πρώτη Λεπίδα να έδειχναν κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό που θα μας καθήλωνε .

Όντως ωραίο επεισόδιο.

Όταν έπιασε τη λεπίδα ήθελε να σκοτώσει το Σάμ ως άλλος Κάιν ή η ιδέα μου ήταν?

Απάντηση: Re: Supernatural

Αρκετά ενδιαφέρον το 17ο επεισόδιο. Για να δούμε και τα υπόλοιπα μέχρι το φινάλε της σαιζόν... :cool:

Όντως αυτά με τις αναδρομές που εξηγούν πως και τι πάντα μου άρεσαν. Αν και νιώθω ότι δεν μας τα έχουν πει όλα...

Δεν μου άρεσε στα πρώτα λεπτά το 17ο
, σκέφτηκα "πάλι τα ίδια θα έχουμε".
Στη συνέχεια μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο.
Μάθαμε αρκετά πράγματα για την Άμπαντον , και η ιστορία ήταν καλή τελικά .

Απάντηση: Re: Supernatural

Όντως αυτά με τις αναδρομές που εξηγούν πως και τι πάντα μου άρεσαν. Αν και νιώθω ότι δεν μας τα έχουν πει όλα...
Αυτό το κανουν για να δουν αν θα ανανεώσουν από τους τόσους φαν που εχουν

Είδα 18-19ο .
Το 19ο δεν ήταν κάτι φοβερό , η επιστροφή της Σερίφη , του έδωσε κάποιο ενδιαφέρον .

Είδα το 20ο επεισόδιο.
1)Σε εντελώς διαφορετικό στυλ σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει στο SN.
Τα τέρατα παρουσάζονταν εντελώς διαφορετικά και γενικά ήταν πολύ "φωτεινο" σαν επεισόδιο .
Δεν ξέρω αν είναι θέμα σκηνοθέτη.

2)Έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικού τύπου γκεστ και κομπάρσους , σε αυτό το επεισόδιο ήταν όλοι όμορφοι και ωραίοι , που νόμιζες ότι βλέπεις κάποια σαπουνόπερα .
Δεν υπήρχε η κατάληλη ατμόσφαιρα και κάποιες ερμηνείες δεν μου άρεσαν.

Μπα μυρίζει spinoff σειρά... Δεν είχε σχέση με supernatural αυτό...

Μπαμ έκανε...

Δυστυχώς η σειρά εδώ και καιρό έχει πάρει κατήφορο... Έπρεπε να κλείσει με το Sam στο κελί με το διάβολο...

Η νέα ιστορία με το Metatron είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι πρόκειται περί αρμέγματος...

Last edited:

Καλό το 21ο.
Σε ένα επεισόδιο όμως που έπαιζαν όλα τα "βαριά χαρτιά"(εκτός του Μέτατρον) της σειράς, περίμενα περισσότερα πράγματα .