Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Εμένα μου φάνηκε πολύ αδιάφορο το 5ο επεισόδιο .
Ειδικά που από την αρχή είδαμε ότι θα έχει κάτι σχετικό με τον Μπόμπι και περίμενα να δω κάτι πιο ενδιαφέρον , π.χ : κάποιο ενδιαφέρον μυστικό του Μπόμπι .

Από τον τίτλο και την αρχή του 7ου επεισοδίου πίστεψα ότι θα είναι απλά ένα διασκεδαστικό επεισόδιο .
Είχαμε το κλείσιμο τον δυο υποθέσων , την τύπισα με τον Κας περίμενα να τη είχαμε που και που στη συνέχεια της σειράς .
Καλό κλείσιμο της ιστορίας αυτής .
Καλό ήταν και το κλείσιμο της ιστορίας με τον Κόουλ .
Θα έλεγα ότι το κλείσιμο και τον δυο ιστοριών έβγαλε συναίσθημα .

Τέλος μόλις άρχισε τα δικά της η μάγισσα στον
Κρόουλι , αμέσως πήγε το μυαλό μου ότι είναι η μητέρα του .

Από την αρχή "ψιλιάστηκα" ότι θα είναι πολύ βαρετό το 8ο επεισόδιο και τελικά ήταν .
Εμένα μου φάνηκε το πιο αργό και βαρετό επεισόδιο όλης της σειράς .

Καλούτσικο το 9ο επεισόδιο !
Μου άρεσε στην αρχή το στόρυ με την κοπελίτσα .
Περίμενα να δω κάποιο γαμάτο μαγικό του Κας , που θα μας έφτιαχνε , αλλά δεν ήρθε .
Από την άλλη και η μητέρα του Κράουλι , είχε κάποιο ενδιαφέρον όταν πρωτοεμφανίστηκε , τώρα και αυτή η ιστορία αρχιζει να γίνεται βαρετή .

Re: Απάντηση: Supernatural

Καλούτσικο το 9ο επεισόδιο !
Μου άρεσε στην αρχή το στόρυ με την κοπελίτσα .
Περίμενα να δω κάποιο γαμάτο μαγικό του Κας , που θα μας έφτιαχνε , αλλά δεν ήρθε .
Από την άλλη και η μητέρα του Κράουλι , είχε κάποιο ενδιαφέρον όταν πρωτοεμφανίστηκε , τώρα και αυτή η ιστορία αρχιζει να γίνεται βαρετή .

Ωραιο ηταν. Δεν ειχε το κατι "δυνατο" να μας αφησει με την αγωνια μεχρι το επομενο επεισοδιο. Το clifhanger τελικα δεν ηταν σε αυτο το επεισοδιο , ηταν στο promo του επομενου που θα προβληθει σε ενα μηνα και κατι μερες.
Στο δευτερο μισο ελπιζω να εχουμε λιγοτερα αυτοτελη επεισοδια γιατι εχουν ανοιξει και αρκετα θεματακια οι σεναριογραφοι...

Βαρέθηκα στο 10ο επεισόδιο .
Δεν είμαι φαν του Μέτατρον , οπότε η επιστροφή του δεν μου ενθουσίασε .
Το θέμα με την
Κλαιρ τράβηξε περισσότερο από ότι θα έπρεπε .

Χαζοεπεισόδιο το 11ο !
Το μόνο επεισόδιο που μου άρεσε η Τσάρλι ήταν στο πρώτο που εμφανίστηκε στη σειρά .Από εκεί και πέρα σε όσα επεισόδια ξανά εμφανίστηκε ήταν μέτρια .
Με το που είδα ότι παίζει η
Τσάρλι στο επεισόδιο ,κατάλαβα ότι θα κινηθούμε στη μετριότητα .

Re: Supernatural

Την σειρά την ξεκίνησα πριν λίγο καιρό...πολύ λίγο.
Εχω φτάσει 8η σεζόν προς το τέλος.
Πραγματικά εχω φάει κόλλημα,τρόπος Ζωής πλέον.
Λίγα επεισόδιά δεν έλεγαν και πολλά,προς το παρόν.

Ένα από αυτά που με χαλάνε είναι ο Κράουλι... Από την πρώτη στιγμή φλώρος... Λείπουν οι κακοί του μεγέθους Άλαστερ ή Αζάζελ... αδίστακτοι... με κόλαση που έκανε το Ντίν να χάσει το μυαλό του...
Αυτό του Κράουλι τι είναι... η κόλαση της γραφειοκρατίας? Μόνο υπογραφές και ξύλινοι θρόνοι? Η μάνα του μας έλλειπε τώρα να γίνει τελείως βουτυρομπεμπές...

Έχει γίνει πολύ σαπουνόπερα... ούτε λίγο τρόμο έτσι να γουστάρουμε λιγάκι... θέλω να ξαναδώ τις πρώτες σεζόν... με το βασικό στόρι...

Last edited:

Δυστυχώς ο Κραουλι παίζει αλλιώς το παιχνίδι του,πιο ύπουλα ίσως.με πιο πολύ πονηριά.

Μου άρεσε αρκετά το 12ο επεισόδιο !
Δεν μου άρεσε η επιλογή του ηθοποιού για τον έφηβο Ντιν .Δεν θα τον έλεγα κακό τον ηθοποιό, περίμενα κάτι καλύτερο που θα ανέβασε πολύ και όλο το επεισόδιο .

Το 14ο ηταν επεισοδειαρα. Τα ειδα μαζι με το 13ο το οποιο ηταν αλλο ενα filleraki αλλα αποζημιωθηκα και με το παραπανω με το τελευταιο που αφορουσε την κεντρικη ιστορια.
Στα αρνητικα, ο ενας μηνας διακοπη απο το καναλι με το επομενο να ειναι καπου στα μεσα μαρτιου.

Πραγματι αρκετα καλο το s10e14... αλλά περιμενα περισσοτερο ενταση για το θεμα που αναπτύχθηκε (ισως και να ηταν η διαθεση μου)

Είδα και εγώ 13-14 .
Καλό το 13 και πολύ καλό το 14 .
Αν και ήμουν αρνητικός με την ιστορία του Κάιν , νομίζω ότι και ο ηθοποιός και η ιστορία του Κάιν έδωσαν κάποιο ενδιαφέρον στη σειρά .

Είδα 15ο -16ο .
Καλό το 15 και πολύ καλό επεισόδιο το 16ο,
το οποίο μου θύμισε τις πρώτες καλές σεζόν της σειράς , με χαβαλέ από τον Ντιν , όμορφες γυναίκες (έστω και καλόγριες) και στο κλείσιμο του επεισοδίου η κουβέντα στο αμάξι.

Μέτριο ή απλά καλό το 19ο ...
Ο Μπένυ ήταν από τους χαρακτήρες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στη σειρά .
Ενώ πίστευα ότι θα συνέχιζε στη σειρά , τον σταμάτησαν απότομα .
Σε αυτό το επεισόδιο τον επανέφεραν χωρίς πιστεύω να προσφέρει τίποτα .

Δεν είναι κάπως περίεργο αυτό που κάνει η σειρά , να κάνουν γκεστ οι ηθοποιοί σε διαφορετικούς ρόλους .
Αυτός ο Ronnie στο 20ο επεισόδιο είχε εμφανιστεί στη σειρά σαν Sid στο 6x01 .
Είχε φάση ο τύπος σαν Sid και τον θυμόμουν .
Η σειρά το έχει κάνει δυο, τρεις φορές ακόμα αυτό και με άλλους ηθοποιούς .